|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
černý vlk
|
Post subject: krádež Posted: 20:37 03. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
u barvíře jsem si včera měnil zbroj (vzhled, barva), pak servr spadl, dnes stojí vlk nahý, bez zbroje (vzali mu to, protože "nezaplatil")...prosím o navrácení zbroje
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
turiel
|
Post subject: Re: krádež Posted: 21:43 03. Jun 2010 |
|
|
hned po prihlaseni jsi mel zacit rozhovor s barvirem a zbroj by se ti obenila v inventari teda aspon me se to tak povedlo ze cerny vlk byl u barvire v karathe muzu potvrdit byla tam i moje Mína kdyz to padlo 
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: krádež Posted: 22:15 03. Jun 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
turiel wrote: hned po prihlaseni jsi mel zacit rozhovor s barvirem a zbroj by se ti obenila v inventari teda aspon me se to tak povedlo ze cerny vlk byl u barvire v karathe muzu potvrdit byla tam i moje Mína kdyz to padlo  to jsem zkoušel, nic
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: krádež Posted: 22:29 03. Jun 2010 |
|
|
Dobře mu tak zlodějovi, ruce useknout!  :D
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: krádež Posted: 23:00 03. Jun 2010 |
|
|
černý vlk wrote: u barvíře jsem si včera měnil zbroj (vzhled, barva), pak servr spadl, dnes stojí vlk nahý, bez zbroje (vzali mu to, protože "nezaplatil")...prosím o navrácení zbroje Tohle je normální stav , když se neukončí rozhovor s barvířem, ale je divný že se ti to neobnoví, když s nim pokecáš. Jako další problém bych viděl, že pokud to udělají dva lidi s obouma barviřema, tak tam donekonečna může člověk akorát stepovat, když si přijde upravit hadry. 
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: krádež Posted: 23:58 03. Jun 2010 |
|
|
neobnovilo se to kvůli tomu že server spadl silvanerku
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: krádež Posted: 00:12 04. Jun 2010 |
|
|
Asi tak, server padl, npc se zresetovalo. Tudiz kdyz si logl oni tvoji zbroj proste nemeli, jak kdybys v zivote u nich nebyl.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: krádež Posted: 08:15 04. Jun 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Je to proto, že po tom pádu vám jako první lokace načítá Vítejte na Thálii, takže to vypadá, že ste opustily místo od barvíře s nezapalcenými věcmi :-/
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: krádež Posted: 01:38 09. Jul 2010 |
|
|
de Aers wrote: Je to proto, že po tom pádu vám jako první lokace načítá Vítejte na Thálii, takže to vypadá, že ste opustily místo od barvíře s nezapalcenými věcmi :-/ Dnes opět další modelová situace, upravuju věci, padne mi hra, lognu hned zpět u barvíře, mistnost neopustím, navážu hovor, oblečení mi normálně vrátí, a npc /krejčí, klenotník ani dobrodruh/ se mnou zase nechtějí mluvit. Nemohl by to už někdo rozumně opravit?
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: krádež Posted: 01:55 09. Jul 2010 |
|
|
%Rekni si nějakému DM ve hře ať ti na postavě zresetuje kradení.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: krádež Posted: 02:24 09. Jul 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: %Rekni si nějakému DM ve hře ať ti na postavě zresetuje kradení. už jsem říkal, ale že prej jen Wb, tak jsem napsal Pm...
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: krádež Posted: 09:31 09. Jul 2010 |
|
|
napiš mi PM jak bdueš ve hře, zresetuju ti to
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|