|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bas
|
Post subject: Zakázané předměty Posted: 11:46 22. Jul 2010 |
|
|
Ahoj, za mou postavu na 9. levelu (Govan syn Thorův) jsem delevelnul na 8. level, ale měla na sobě zbroj, která je až od 9. levelu. Nespadla mi do invu a já si toho nevšiml a když jsem se dostal na povrch, spadla mi hra. Teď mne to tu postavu nechce pustit do hry, prý mám na sobě zakázané předměty, což je nejspíš ta zbroj. Restart nepomohl. Díky
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Zakázané předměty Posted: 11:49 22. Jul 2010 |
|
|
Xullfryn Zau'ndar ma stejny problem. Nemuze se nalogovat protoze ma na sobe neco zakazaneho, zbroj nebo zbran. acc: -Xullfryn-
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Zakázané předměty Posted: 11:49 22. Jul 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Napiš PM Kucikovi
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Zakázané předměty Posted: 11:50 22. Jul 2010 |
|
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Zakázané předměty Posted: 12:43 22. Jul 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: Kdyby hráči četli fórum, nemuselo by k takovým věcem docházet... http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtopic.php?f=38&t=1384&st=0&sk=t&sd=ateď máš docela smůlu protože kucik má dovolenou a nikdo jiný ti s tim asi nepomůže. A co tím chceš říct? Tak víš co, sepiš všechny věci v modulu od jakého jdou lvl ju. Já třeba nevím co je od jakého lvl, pokud už to mám na sobě tak se mi to ve výpisu věci nezobrazuje. Tohle se prostě může stát a bude k tomu docházet a to že něco napíšeš na fórum a jiný si to přečte to nezmění. A pokud k tomu přidám aspekt nakrknutí ze smrti a okamžitého vypnutí hry tak se divím, že toho je tak málo. Vykopírování odkazu na fórum do jiné části fóra jim opravdu nepomůže a mnohem příjemnější by pro ně bylo slušné oznámení, že je Kucik na dovolené, a bohužel jim do xx.xx.xxxx nemůže nikdo jiný pomoci. Ono se to pak dá strávit lépe.
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Zakázané předměty Posted: 13:03 22. Jul 2010 |
|
|
V modulu je zapnutá item level restriction. To je všeobecně známé. Vypisovat ti tu věci nebudu, myslím že sám chápeš, že ten požadavek je absurdní. Krom toho, i kdybych je tu vypsal tisíckrát, většina by si to stejně nepřečetla.
Na itemu by se mělo zobrazovat od jakého levelu je použitelný am ě se to taky ve hře zobrazuje. Jestli někdo má nabořenou češtinu nebo .tlk soubor, tak sorry, s tim fakt nemůžu nic dělat.
Myslím, že většina hráčů si pamatuje, kterej item jim začal fungovat od té které úrovně (dražší věci se nekupují bez rozmyslu a myslím že většina se těší na ten či onen level aby ho už mohli používat), takže by si to i mohli pamatovat.
Právě proto, že člověk na to v naštvání snadno zapomene, se dává to upozornění na forum, aby se to lidem připomnělo. Víc pro ně fakt udělat nemůžem. Je ovšem třeba to forum číst, protože pokud ho nikdo nečte, pak jsou veškerý upozornění a snaha zbytečná.
PS: o tónu a způsobu tvého komentáře se snad ani nebudu vyjadřovat, protože to nejde udělat slušně. K jeho smyslu dodám jen, že byl zcela zbytečný, nic neřešil a jen se tím do někoho strefuješ. Pokud máš blbou náladu, zkus si jí vylít někde jinde než tady. Díky DG
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Zakázané předměty Posted: 13:37 22. Jul 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: Právě proto, že člověk na to v naštvání snadno zapomene, se dává to upozornění na forum, aby se to lidem připomnělo. Víc pro ně fakt udělat nemůžem. Je ovšem třeba to forum číst, protože pokud ho nikdo nečte, pak jsou veškerý upozornění a snaha zbytečná. DG Tady bych podotkl, ze kdyz clovek tedy umre a je nastvanej, tak urcite nepůjde cist forum, proste bud ve hre zustane a nebo to ihned vypne. Pak taky (a to se tyka jen zbrani) kdyz jsi duchem, nemas zbran, i presto ze ji v ruce drzis, neuvedomis si to (protoze zbran nevidis) a jdes pres demona a pak ejhle tys mel zbran. S Glumiskem bych souhlasil v tom ze Tvuj prispevek DenGrasse je takovej lehce typu " muzes si za to sam tak mlc, mas vic cist forum" (na me to alespon tak působí). Taky bych asi preferoval zpusob typu: Kucik je na dovolene, jsou prazdniny preci, takze panove musite pockat az se vrati, do te doby bohuzel. (je to takovy prijatelnejsi a ne kazdy prece vi, ze kucik na dovolene je, pokad to mate na vasem forku, my tam nevidime a kucik se nam nesveruje  ). No a pak jen posledni vec, co si pamatuji. Ohledne Xullfryna, tak to cele se stalo tak, ze ho chytli na povrchu a pak ho nakonci katapultovali (neco takovyho to bylo). Cely se to protahlo celkem do vecera a Xull byl, rekl bych, unavenej, tak po tom co skoncilo to Rp, tak sel proste spat, nebo prosel pres Astarotha a sel spat. Ps. Veci ktery se zakoupi u Demona, nahore u Dobrodruha, maj sice lvl, ale pokad si toho lvl dosahl, nebo jsi nad, tak se ti nezobrazi lvl. Takze se muze snadno stat ze jsi 15.lvl, jdes tam a vidis tam stit (je od 15.lvl ale tobe se to neukaze pze patnactka uz ses). Umres, dostanes se pod lvl a hle jsem v teto dane situaci. Tot asi vse co bych k tomu rekl. Hezky den preji vsem.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Zakázané předměty Posted: 15:42 22. Jul 2010 |
|
|
Jasný, že když umře tak nejde číst fórum. Číst ho má předtim.
Jako chápu že si to nemusí zapamatovat, ale je tak nějak divný dávat to zrovna do chyb postav... když to neni chyba.
PM: zapomněl jsem si sundat věci s vyšším levlem před odlogem po smrti je trochu něco jinýho než "chyba hry: nejde mi se nalogovat protože mi hra nesundala věci". Proto jsem odkazoval na to upozornění.
Tohle se standardně myslim řeší tak že se na okamžik vypne item level restriction v nwserver.exe, postava se naloguje a sundá si věci, ale když tu kucik neni tak se to asi nedá jak udělat...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Bas
|
Post subject: Re: Zakázané předměty Posted: 16:01 22. Jul 2010 |
|
|
Já nevěděl, kam to hodit 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Zakázané předměty Posted: 16:08 22. Jul 2010 |
|
|
V budoucnu plánujeme automatický shazování věcí při smrti...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Zakázané předměty Posted: 16:20 22. Jul 2010 |
|
|
Rejty wrote: V budoucnu plánujeme automatický shazování věcí při smrti... Jestli to bude shazovat vsechny itemy co clovek ma na sobe, jak se to bude resit kdyz clovek bude mit plnej inventar nebo tak? Ted je povine 2x4 policka (nepletu-li se).
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Zakázané předměty Posted: 17:02 22. Jul 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: V modulu je zapnutá item level restriction. To je všeobecně známé. Vypisovat ti tu věci nebudu, myslím že sám chápeš, že ten požadavek je absurdní. Krom toho, i kdybych je tu vypsal tisíckrát, většina by si to stejně nepřečetla.
Na itemu by se mělo zobrazovat od jakého levelu je použitelný am ě se to taky ve hře zobrazuje. Jestli někdo má nabořenou češtinu nebo .tlk soubor, tak sorry, s tim fakt nemůžu nic dělat.
Myslím, že většina hráčů si pamatuje, kterej item jim začal fungovat od té které úrovně (dražší věci se nekupují bez rozmyslu a myslím že většina se těší na ten či onen level aby ho už mohli používat), takže by si to i mohli pamatovat.
Právě proto, že člověk na to v naštvání snadno zapomene, se dává to upozornění na forum, aby se to lidem připomnělo. Víc pro ně fakt udělat nemůžem. Je ovšem třeba to forum číst, protože pokud ho nikdo nečte, pak jsou veškerý upozornění a snaha zbytečná.
PS: o tónu a způsobu tvého komentáře se snad ani nebudu vyjadřovat, protože to nejde udělat slušně. K jeho smyslu dodám jen, že byl zcela zbytečný, nic neřešil a jen se tím do někoho strefuješ. Pokud máš blbou náladu, zkus si jí vylít někde jinde než tady. Díky DG Takže k tomu tónu, ano pochopil jsi to správně byl to přímo vedený útok na způsob tvého posuzování hlášení problému co se stalo. 1) Level od kterého je předmět použitelný se píše pouze ve chvíli, kdy ten předmět ještě používat nemůžeš, ve chvíli kdy ho již používat můžeš to nepíše nic, takže to není o tom zda čteme či nikoli. 2) Po nedávné výměně předmětů nemám ani páru od jakého jsou lvl, neustále osciluji na hraně lvl na kterém jsem si je bral, co když některý je lvl 17+ a já spadnu pod něj, jak to zjistím? 3) Zcela evidentně nejsem sám, komu se způsob tvého řešení z lidského hlediska nelíbil, takže než zase použiješ tuto formu také bych popřemýšlel zda je v dané situaci vhodná. 4) Ano, vypsat ty stovky či tisíce předmětů je absurdní, stejně jako je absurdní si více než půl roku pamatovat od jakého lvl je zrovna tady ten plášť co mám na sobě. 5) Rád bych poděkoval Rejtymu, ano tohle je cesta, která v budoucnu znemožní dalšímu vzniku těchto obtíží, pokud při průchodu přes ďábla systém shodí věci na které postava nemá aktuálně nárok pak to bude fantastické a nebude na co upozorňovat. 6) Takže sorry, ale s tím jak to je nyní také nemohu nic dělat, ale nikoho tento stav neopravňuje dělat z jiných hlupáky a negramoty.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Zakázané předměty Posted: 17:16 22. Jul 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
DenGrassi počet jeho příspěvků na foru hovoří o všem,prostě nevěděl a taky to sem napsal.Upřímně bych taky preferoval způsob vyjádření typu...Kucik je momentálně na dovolené do té doby musíš vydržet ale napiš mu PM aby o tom věděl. A pokud si myslíš že každej má v hlavě vše co je kde sepsaný aby si na to dávali pozor,nemluvím teď o pravidlech tak se hodně pleteš.Možná to máš v hlavě všechno ty a pokud ano tak smekám.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Zakázané předměty Posted: 22:55 22. Jul 2010 |
|
|
Pánové, fakt padam na prdel před vaší útlocitností. Kdyby to napsal někdo kdo se na foru vyjadřuje slušně a neútočně, uznal bych třeba že má pravdu (i když máme své důvody proč být poslední dny dost nabroušení). Ale od vás dvou to fakt neberu - zrovna vy se vyjadřujete minimáně stejně a spíš ještě mnohem ostřeji a většinou bez důvodu. Takže si laskavě zameťte před vlastním prahem, než se do někoho začnete obouvat.
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Zakázané předměty Posted: 23:29 22. Jul 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: Pánové, fakt padam na prdel před vaší útlocitností. Kdyby to napsal někdo kdo se na foru vyjadřuje slušně a neútočně, uznal bych třeba že má pravdu (i když máme své důvody proč být poslední dny dost nabroušení). Ale od vás dvou to fakt neberu - zrovna vy se vyjadřujete minimáně stejně a spíš ještě mnohem ostřeji a většinou bez důvodu. Takže si laskavě zameťte před vlastním prahem, než se do někoho začnete obouvat. No ale nikdo z nás, minimálně tří, není hlavní DM a nenese odpovědnost za to jak vystupuje vůči hráčům na tomto fóru a světě. Útočně snad, slušně vždy. To, že to nebereš od tří lidí je smutné, kolik jich musí být 5, 10, 50? Já se alespoň pokouším jednat s ostatními jako s rovnými, jsem si vědom chybovosti a slabostí. Tohle je ale konec konců zbytečná diskuse a offtopic. Pro Base je důležité, že mu v tuto chvíli nemůže nikdo pomoci i kdyby chtěl. Je nutno napsat Kucikovi PM co se stalo a věřím, že Kucik mu v nejbližší možné době po návratu z dovči pomůže. Zbytek informací je v celku irelevantní.
|
|
Top |
|