Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:21 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Istvan a ban
PostPosted: 19:45 25. Jul 2010 
Měšťan
 Profile

Dobry den raguji az nyni...

Mate pravdu, byl jsem casto AFK a hru jsem nechaval pustenou pri mnoho pracich doma. Kdyz byla u me pritelkyne, hodne casto jsem mel hru jen minimalizovanou a obcas otevrel okno a pohnul se, a hned znovu minimalizoval. (pritelkyne nwn opravdu nema rada) Casto jsem byl na chatu thalie, nebo koukal na filmy, jindy i resil jine veci. Obcas jsem zmizel na obed a vratil se az za pul hodky, ne-li dele.
V takovych pripadech jsem obcas kontroloval jen okno logu, vetsinou plno planych reci od hracu co v ivory posedava. Temer vzdy jsem projizdel okno logu a hledal zelene znazornene telly.
Ma postava byla vetsinou v Ivory u hospodskeho rybniku, v hidu u sloupu.

Ale me cinnosti nebyly nikdy ve stejnem casovem rozpeti (neverim, ze bych nekdy trefil na sekundu stejny interval), obcas kdyz, se casove expy nechytli, zopakoval jsem vetsinou me obdobne ukoly znovu dokola (par kroku mezi lavicky (nahodne nekam vetsinou jen kousek)-zpatky do oblasti "pitny zdroj"- /pc soul - napiti - nebo prepnuti dynamickych zbrani). Kdyz byli hraci, temer nikdy pouzito neco co by odhidlo. Sedaval jsem i na zidlicce, ale jen kdyz bylo malo hracu, tak aby me nenasli na zidlicce (nejde si sednout). Nejcasteji pouzita rec "hm" obcas prekliknuti na klavesnici na - hm4 (hned vedle enteru) obcas "gr".
Neverim, ze bych trefil nekde stejny interval, a obcas provedl vse dvakrat za sebou.

Take jsem pri tom obcas pozoroval hrace a sepisoval si o nich informace. Obcas jsem videl jak vedle "vrci" pes, v hidu jsem vetsinou nereagoval a nechaval to na jinych hracich.

Ano tohle neni idellani hra, ale neni to poruseni pravidel. Je to Vas svet (ted mluvim predevsim k Jaarovi a Rejtymu) a vasi prace si velmi cenim. Ale cekal jsem spise tell at se zacnu chovat jinak, nez ze dostanu trest, za neco co jsem neudelal.

S Rejtym jsem lehce neco prohodil na icq pres mobil v sobotu. Vim co si o me ted Rejty myslis a jsi presvedcen o mem prohresku. Ja ti rikam, saham hluboko do svedomi a s cistym stitem rikam, zadny externi program jsem nepouzival a pravidla thalie 4roky dodrzoval. Cekal jsem nejake upozorneni, at clovek neni tak casto AFK, ale ban a smazani vsech postav, ktere jsem expil jinak (bylo mnohem vic casu) jsem necekal.

Hraju online hry 9let a tohle je muj prvni "prohresek", stale jsem presvedcen, ze jsem pravidla neporusil.

Podekovani Igorovi, za pokus zjistit zdali jsem externi program pouzival.

Reply with quote  

Post subject: Re: Istvan a ban
PostPosted: 18:52 03. Aug 2010 
Měšťan
 Profile

Chtel bych podekovat DM tymu, ze to jeste probere. Vazim si toho a je mi jasne, ze to neni samozrejmost.

Kdyz nad tim zpetne premyslim (a na to jsem mel ted opravdu hodne casu), tak je mi jasne, ze v posledni dobe ma hra s Virem nestala za moc. Sice jsem primo neporusil zadna pravidla a rozhodne jsem nepouzival externi programy, ale moc dobre jsem nehral. Viro pro spehovani v Ivory sice mel sve rp duvody, ale stejne. Je mi take jasne, ze muj styl hry mohl vzbudit podezreni u DM i jinych hracu. Pokud jsem nekomu kazil hru, moc se omlouvam.

Jinak verte tomu, ze ta doba, kdy nemohu hrat a strach o postavy, ktere jsem si budoval (od wipu) mi dala za vyucenou az az. Jestli bude trest v dobrem prehodnocen, nebude se to jiz vice opakovat.

Takze jeste jednou diky a snad se vam to podari vyresit!

Reply with quote  

PostPosted: 09:37 09. Aug 2010 
Měšťan
 Profile

...18 dni od trestu...

Jedine co jako prosty hrac vim "stale se resi". A co jeste jako prosty hrac vim, ze pravidla jsem neporusil, jedine co jsem udelal je napsane v tomto topicu.
18dni jsem odsedel a dalsi dny si na kalendari pripravuju. Jen se divim, ze za co jsem byl odsouzen, tu nesedim s pulkou Thalie.

Jsem rad, ze se stale resi. Ale rad bych rychlost reseni aspon z poloviny tak rychlou jako rychlost vyneseni trestu. Dekuju, ja jdu zase na trestanecke plantaze na bananovniky.

Reply with quote  

PostPosted: 16:13 15. Aug 2010 
Měšťan
 Profile

...24den od trestu...

Stale ziju v nevedomosti a posledni zprava od realizacniho tymu je "resi se". Mozna zde nekteri DM cekaji, az jako ostatni zacnu urazet, aby bylo snazsi hodit tuto vec za hlavu a mit ciste svedomi. Nechci se nikoho dotknout, stale tvrdim to stejne a to, ze jsem zadny externi program nepouzival. Ale je to jen slovo hrace, ktery zde hraje po 4roky a nikdy nemel problem s jedinym pravidlem. Proti dvema DM, kteri jsou presvedceni o pouziti externiho programu, bohuzel to bez jedineho dukazu. (to jsem zde opravdu nechtel psat, zde bude hodne lidi psat, ze zneuzivam toho, ze dukazy nejsou. Na to odpovim. Sam jsem veril, ze DM na to maji program, a veril jsem, ze maji neco, co to na 100% odhali. Byl jsem prvni, kdo zadal Igora a dalsi dm o provereni logu. Bohuzel log zaznamenava min nez jsem cekal.)

Z bananovych plantazi dosud netrestany Istvan.

Reply with quote  

PostPosted: 16:35 15. Aug 2010 
Velmistr
 Profile

Přimlouvám se za Isvana. DM tým by mohl říct alespoň v jakém stádiu je zkoumání viny. Ale bylo by vhodné říct teď zkoumáme TO a TO u TOHO, nikoli "Případ se znovu prošetřuje" to už tu je... měsíc? Nebo říct kdo to zkoumá atd...

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 17:27 15. Aug 2010 
Šlechtic
 Profile

zachy wrote:
Přimlouvám se za Isvana. DM tým by mohl říct alespoň v jakém stádiu je zkoumání viny. Ale bylo by vhodné říct teď zkoumáme TO a TO u TOHO, nikoli "Případ se znovu prošetřuje" to už tu je... měsíc? Nebo říct kdo to zkoumá atd...

Pripojuji se k Zachymu...osobne musim rict,ze mi Istvanovy postavy ve hre schazi..

Reply with quote  

PostPosted: 17:37 15. Aug 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Zbytocne sa primlouvate, na rozhodnutie tymu to nema ziaden dopad - tym zvazuje fakta na zaklade ktorych bude uverejnene rozhodnutie na fore - rozhodnutie bude uverejnene ked sa vsetko zhodnoti a budu vykonane preventivne opatrenia aby sa podobne veci viac nestali. Vykrikmi na fore ho nijak neurychlite. Chapem, ze je narocne cakat na nejake rozhodnutie - hlavne ked ma clovek pocit, ze je nevinny, ale velky ustupok tymu je uz to, ze sa raz udeleny trest znova prejednava. Takze by som poprosil aby ste sa zdrzali zbytocnych prispevkov a podobnych vyjadreni, ktore mozu vyvolat len dalsi zbytocny flame a este pripadne niekoho znechutit. Dakujem za pochopenie.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 08:50 16. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

Vse chce čas nevim kam pospichate až to bude tak to bude nemužete chtit vše najednou DM nemaj jen projednavani ale take jinou praci a vy si to stale neuvědomujete :)ať už je to běh vlastniho života či běh Thalijského života jak rekl Dan DM uz udelalo velyk ustupek ze to znovu otevrelo a je zbytecne aby ste se primlouvaly

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]