|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Muthor6
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:03 20. Aug 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
Přidávám se k děkování "jahodové " kouzelnici  Bylo to fakt parádní, ani jsem nevěděl, že je něco takového proveditelné, opravdu jsem čučel Málý spoiler o co ostatní přišli: http://img827.imageshack.us/img827/4094/klony.jpg Díky 
_________________ Magbug - vesnický půlork-žoldák Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:06 21. Aug 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Pridavam se k dekovacce za tu arenu.) bylo to vazne pekne zpestreni a docela sem s i bavil jak ty klony opravdu vystihly originaly charakterove:D Takove dve Sally no to teda nevim:D
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
EXITUS999
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:51 21. Aug 2010 |
|
|
Muthor6 wrote: Přidávám se k děkování "jahodové " kouzelnici  Bylo to fakt parádní, ani jsem nevěděl, že je něco takového proveditelné, opravdu jsem čučel Málý spoiler o co ostatní přišli: http://img827.imageshack.us/img827/4094/klony.jpg Díky  Toho sexy elfa znám  Propo: Přihlašte se DM, kdo to byl, chci vědět, koho mám mít rád 
_________________ ======================================================================= Stupidní otázky jsou lepší, než stupidní chyby, aneb zeptejte se, nic za to nedáte  =======================================================================
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:00 22. Aug 2010 |
|
|
Máš milovat blyžního svého a né si vybírat Udivuje mne , že RoF ještě nepráskl že jsem to byl já ... takhle se musím já starý ješita přihlásit aby mne měla tvoje postavička ráda 
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:56 22. Aug 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
jedinek kdo to vedel ze to ses ty byl asi ja a Venomeq:-D
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:57 22. Aug 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Diky hracum co dneska byyl na vyprave v Krynu. Jmenovite: Williamovi,Gothovi,Sally,Moonlyen,Mutharilovi,Brunovi a tomu elfovi co ma slozite jmeno ktere si nemuzu zapamatovat:D
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
Muthor6
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:57 22. Aug 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
Jojo bylo to super. Udělal jsem několik screenů, tak je pak naházím do galerie PS: ten elf se jmenuje Ailathan 
_________________ Magbug - vesnický půlork-žoldák Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
|
|
Top |
|
EXITUS999
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:57 23. Aug 2010 |
|
|
venomeq wrote: Diky hracum co dneska byyl na vyprave v Krynu. Jmenovite: Williamovi,Gothovi,Sally,Moonlyen,Mutharilovi,Brunovi a tomu elfovi co ma slozite jmeno ktere si nemuzu zapamatovat:D Vyborna vyprava, taky diky  propo, to jmeno neni zas tak slozity 
_________________ ======================================================================= Stupidní otázky jsou lepší, než stupidní chyby, aneb zeptejte se, nic za to nedáte  =======================================================================
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:16 23. Aug 2010 |
|
|
Díky za tučňáky!
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:10 23. Aug 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Díky Bahňáčkovi,Nexfermovi,Mathionovi a mé drahé polovičce za dnešní hru.Bylo to příjemné,zábavné...přesně tohle mi dole chybělo a sem za to moc rád...škoda že to bylo krátké 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:17 23. Aug 2010 |
|
|
no, já děkuji hráčům že po mě neřvou že jsem pomalý, že se občas ukliknu případně jiné veselosti které se mi stávají... Kritiku či nápady prosím do PM, rád slyším názor ať je jakýkoliv... mimojine za ten pád servru doufám že nemůžu... nedělal jsem zrovna nic tak šíleného... ale čort ví... nic, jdu do hry vracet buhvico...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
EXITUS999
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:18 25. Aug 2010 |
|
|
Děkuji DM KaTo za otroky u orků (opravdu hezka interakce) a Arnymu a Elverin za skvělou hru..  Přesně kvuli tomuhle mě NWN bavi 
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:28 25. Aug 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
EXITUS999 wrote: Děkuji DM KaTo za otroky u orků (opravdu hezka interakce) a Arnymu a Elverin za skvělou hru..  Přesně kvuli tomuhle mě NWN bavi  Taky dekuju Katovy ze se snazil a zacal ovladat DM konzoli taky za pomoc .. pri otevirani mrizi ..  byla prca  doufam ze ses bavil pri udeni obvladat to 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:21 25. Aug 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
//fake 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
Last edited by de Aers on 11:49 25. Aug 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:06 25. Aug 2010 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Děkuji tomu pánu DM, který si včera se mnou a s Ryuem hrál (Myslím toho vola (zvíře samozdřejmě  )). Ikdyž mě docela zaskočilo záhadné zmizení mého koníčka. No naštěstí se to vyřešilo.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|