|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
slencak
|
Post subject: Karatha, kovář - spatné rozpoznávaání ceny Posted: 01:31 14. Aug 2010 |
|
|
U kováře v bedně je cena za zbraň třeba 3000 ,ale pokud chcete zaplatit a zeptáte se na cenu řekne neěco okolo 8000...koukal jsem jen na předměty s bonusem +1. Má to tak být? Kdyžtak mne vyveďte z omylu děkuju. Zkoušl jsem poprvé něco prodat u cechu obchodníků: chtěl jsem se zabvit kovací přísady železa, řekl že ji odhaduje na 300...já si za ni řekl 2000...konečná prodejní cena je 2500(což asi nikdo nekoupí když normálně stojí 2400  ) a helmu kterou odhadl na 1300...ja chtěl 7000...je tam za 8700. Nejdřív jsem si myslel,že k mé ceně připočítá jeho odhad,ale očividně to tak není. Je to tedy nějaky ,,poplatek za použití obchodníka" ? Děkuju za odpovědi, případně se omlouvám za spam.
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Obchodníci v Karatě Posted: 08:46 14. Aug 2010 |
|
|
U toho prvniho nevim cim to je.
Prodejce v cechu obchodniku si bere provizi.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Obchodníci v Karatě Posted: 17:21 14. Aug 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
U ktereho kovare v jake bedne? Je mozne, ze bedna nenajde spravneho prodejce a pak nedokaze spravne urcit prirazku. Kazdopadne cena, kterou chce obchodnik je vzdycky spravna.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Obchodníci v Karatě Posted: 16:30 15. Aug 2010 |
|
|
Pamatuju si na Ivorského vetešníka a jeho komodu plnou harampádí. Když jsem si chtěl něco koupit, udělal mi cenu např.: 1068 zl. a nakonec mi vzal jinou částku, ale nebylo to o moc větší. Není to opět tou charismou? Cena je ovlivněná, ale výpis ceny není?
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Obchodníci v Karatě Posted: 09:31 16. Aug 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Není. Kdyžuž tak appraise závisí na inteligenci. Ale s tím to nesouvisí.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Obchodníci v Karatě Posted: 21:39 16. Aug 2010 |
|
|
TO SLENCAK a ostatním co tento problém zajímá: 1. jop, ten karathskej kovář už kdysi dávno když jsem hrával nahoře blbnul. U itemu je uvedena cena ale skutečnou cenu ti řekne až on při dotazu. (je tam možnost říct: "kolik by stálo to co mám u sebe") Někoho jsem se už tenkrát ptal a bylo mi vždy řečeno: řeší se to. Fungují takhle podobně zajímavě všichni kováři/platnéři (nahoře i dole) co mají své zboží v truhlách, nicméně nejvíce se ty ceny rozchází právě u +1 zbraní. 2. cokoliv prodáváš perzistentnímu obchodníkovi: hodíš cenu za kterou to chceš prodat (a která se po koupi kýmkoliv objeví na tvém kontě v bance) k této ceně si obchodník přídá svou marži (z něčeho žít musí že ano...) Marže je teď nastavena na tuším 20-25% takže ten výpočet co uvádíš je OK (na začátku vždy obchodník sdělí minimální cenu za kterou jde item prodat: je to kvůli vychcánkům co si lognou high lvl postavu a šoupnou sem "High item" za zlaťák, přelognou a koupí ji se svojí lowlvl postavičkou, je tak zamezeno předávání itemů pod cenou, takže opět správně)
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Obchodníci v Karatě Posted: 09:33 20. Sep 2010 |
|
|
[quote="Bahnak"]TO SLENCAK a ostatním co tento problém zajímá: 1. jop, ten karathskej kovář už kdysi dávno když jsem hrával nahoře blbnul. U itemu je uvedena cena ale skutečnou cenu ti řekne až on při dotazu. (je tam možnost říct: "kolik by stálo to co mám u sebe") Někoho jsem se už tenkrát ptal a bylo mi vždy řečeno: řeší se to. Fungují takhle podobně zajímavě všichni kováři/platnéři (nahoře i dole) co mají své zboží v truhlách, nicméně nejvíce se ty ceny rozchází právě u +1 zbraní.
Attachments: |

Thalie 1.9_0000s.jpg [ 360.14 KiB | Viewed 3095 times ]
|
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|