|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Hraničář Posted: 21:55 14. Jan 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ale ja nikde nepíšu, že dvacítka je automatickej úspěch. Píšu, že alternativa je zrušit "take 20" (česky vezmi 20). To znamená, že se nehází, ale vezme se rovnou 20, pokud postava neni v boji. Překopat (obejít) systém AE je možný, ale je to výrazně víc práce.
Pravděpodobnost jsem teď ještě snížil.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
maxik
|
Post subject: Re: Hraničář Posted: 16:19 20. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Zdravím, mám jeden hloupej dotaz, když si u hrandy zvolím za úhlavního nepřítele elfy a trpoše, bude fungovat i na drowy a duergary?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Hraničář Posted: 16:22 20. Sep 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, bude.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
maxik
|
Post subject: Re: Hraničář Posted: 21:37 27. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Zdravím, mám zase další otázečku ohldedně skillu porozumění zvířatům. Mám dojem, že se tu navrhovalo, aby počítání bylo závislé na lvl hraničáře, takže by mě zajímalo jak to tady teda je a jestli má smysl si dávat 30 bodů do tohotu skillu, kdybych měl v buildu jen 10 lvl hraničáře.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Hraničář Posted: 11:32 28. Sep 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
hele neptej se na foru jak si postavit nejvhodnější build na Thalii, prostě hraj a poznávej svět sám .. budto budeš dobrej nebo průměrnej, nikdo ti neporadí nic vhodnějšího
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
maxik
|
Post subject: Re: Hraničář Posted: 13:01 28. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
to bude asi nejlepší nápad 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Hraničář Posted: 15:56 28. Sep 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jednoduše se na Thalii vyplatí 1-40 lvl každého povolání, žádný že se to někde sekne jak řikáš 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Hraničář Posted: 19:12 28. Sep 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
az na harper scouta, od nej nevim ani o mistrovi, ani sem neslysel o masochistovi co by ho jel
_________________ nwn
|
|
Top |
|