Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 11:29 21. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 62 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Vyvolavaní
PostPosted: 18:16 17. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

Zdravim zase sem narazil na povolany nestvury a to u karathy jeden byl u zapadni brany a druhy byl hned u hrbitova kousek u alchymisty celkem me stim stvete nevim proc si netrnujete vyvolavani nekde na odlehlem miste ... a na potvorach ktere zvladate jit tam nejaky novacek tak muze kvuli vam lehnlout

Reply with quote  

Post subject: Re: Vyvolavaní
PostPosted: 18:18 17. Nov 2010 
Šlechtic
 Profile

Třeba to byly zatoulané nestvůry z divočiny... :biggrin:

Reply with quote  

PostPosted: 18:21 17. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

artaxas wrote:
Třeba to byly zatoulané nestvůry z divočiny... :biggrin:

no šedi trhači těžko a jeste k tomu s nazvem povolani:)

Reply with quote  

PostPosted: 18:40 17. Nov 2010 
Velmistr
 Profile

Být mágem (zlým) tak to vyvolávám všude kde to jen jde :D (byla by prča jít spát do pokoje kde je v hidu nějaká potvora)

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 18:50 17. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

zachy wrote:
Být mágem (zlým) tak to vyvolávám všude kde to jen jde :D (byla by prča jít spát do pokoje kde je v hidu nějaká potvora)

jo to sice je ale dkyz si vemes ... takhle kdyz je to blizko mest .. a nebo primo u mesta kdej sou strazny .. a hlavebn se tam pohybuji lvly kterou tu potvoru nedaj je celkem demence:)

Reply with quote  

PostPosted: 18:54 17. Nov 2010 
Bůh
 Profile

Kdyz ses zlej a chces rozsevat zlo, tak logicky das prisery tam, kde zpusobej nejvetsi skody.
Kdybys je daval nekam kde pobihaj epicove a ty vis ze je daj na jednu ranu, tak bys asi nebyl moc mágem, bo bys trochu postrádal té inteligence :D

Tím neříkám že je dobré dávat summony za přechody, ale taky jsem se s tím už setkal, kdy byli takhle třeba 2u sebe vyvolaný. :roll:

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 18:57 17. Nov 2010 
Velmistr
 Profile

"Na Thalii máš možnost setkat se s příslušníky různých ras a potkat strašlivé nestvůry obývající zapadlé části. Objevuj, co skrývají staré hvozdy, zapadlé končiny, tajuplné kobky a další zajímavá místa. Při tom můžeš naleznout poklady, zlato či dokonce bájné artefakty. Ale buď na pozoru dobrodruhu, mnoho takových jako ty nalezlo smrt při průzkumu těchto nebezpečných končin, ač byli varováni!"

Takže vlastně všichni byli (OOC) varováni :D Navíc počítat jenom s potvorama, který se v lokaci spawnujou je nuda. Vyvolat mantikoru v jezevčím doupěti... proč ne? Tak tam nemá chodit :D

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha

Reply with quote  

PostPosted: 19:01 17. Nov 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ci uz vyvolane silne prisery alebo poukladane epicke pasce v lokaciach kde je predpokladany hlavne vyskyt low lvl je riadna ubohost. Si predstavte ze sa nalogujete do hry ako novacik a so svojou novou postavou vystrcite nos do lokacie urcenej pre low lvl a tam vas sejme epicky vyvolany alebo epicka pasca, proti ktorej nemate ziadnu sancu a nijako vasu hru neobohati.

Bavila by vas takato hra? A to nema spolocne nic s tym ci ma clovek zleho maga a chce rozsievat zlo, alebo aku ma inteligenciu postava - je to ciste o ubohosti daneho hraca. Byt DM a vidiet to, tak bez pardonu schytate DM kill.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 19:12 17. Nov 2010 
Bůh
 ICQ  Profile

Není problém :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 19:24 17. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

zachy reknu to takhle :) je to u bran mesta(jedna byla primo u zdi do mesta) a druha byla u hrbitova kde je alchymista a prakticky se da rict ze tam jeste stale videj straze tim padem je to humus na vic karatskly hrbitov je jeste jak stak pro lovka ja tam chodil na nejaky devatym lvlu ani ne ale trhace bych na 9 fakt nedal :) nevim co je za problem se sebrat a jit treba k majaku ... ci nekde u plazi a nebo v krynu tam uz tak lov lvl nechodej

Reply with quote  

PostPosted: 19:29 17. Nov 2010 
Bůh
 Profile

sem koukal že i ve stokách v lokacích pro low jsou rozházený pastě kde nebyli.. sice slaboty který si můj lowík pokotil, ale pokud to dělá hráč tak je to docela prasečina, čekal sem aspon nějakou interakci ale ty pastě tam byli jen aby zabili..

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 19:30 17. Nov 2010 
Velmistr
 Profile

sendys wrote:
zachy reknu to takhle :) je to u bran mesta(jedna byla primo u zdi do mesta) a druha byla u hrbitova kde je alchymista a prakticky se da rict ze tam jeste stale videj straze tim padem je to humus na vic karatskly hrbitov je jeste jak stak pro lovka ja tam chodil na nejaky devatym lvlu ani ne ale trhace bych na 9 fakt nedal :) nevim co je za problem se sebrat a jit treba k majaku ... ci nekde u plazi a nebo v krynu tam uz tak lov lvl nechodej

Tak pokud to je někde u města, tak to je pak špatný, ale mimo město? Proč ne?

Co se týče pastí ty bych trestal to ano, ale nevidím důvod proč trestat vyvolávání potvor někde mimo. Vždycky má ten hráč možnost se otočit a jít zpět.

Reply with quote  

PostPosted: 19:30 17. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

lidi jsou na pest stimhle .... nechapu jak je muze napadat vyvolavat hlavne u brany u mesta ..

Reply with quote  

PostPosted: 19:41 17. Nov 2010 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Když jsem zkoušel jet postavu vyvolávače tak jsem tenhle problém řešil. Učil jsem se vyvolávat a výsledkem toho byli desítky nepřátelských npc. Když jsem to zkoušel daleko od městta nebo někde mimo tak jsem to vždycky nějak podělal a umřel.

U městské brány je jistota že ten "nepovedený pokus" sejme stráž.

Reply with quote  

PostPosted: 19:45 17. Nov 2010 
Rytíř
 Profile

Shaman88 wrote:
Když jsem zkoušel jet postavu vyvolávače tak jsem tenhle problém řešil. Učil jsem se vyvolávat a výsledkem toho byli desítky nepřátelských npc. Když jsem to zkoušel daleko od městta nebo někde mimo tak jsem to vždycky nějak podělal a umřel.

U městské brány je jistota že ten "nepovedený pokus" sejme stráž.

omg a facku nechces ? straz ho sejmout taky nemusi bugne povrazdi straz a pak vse co projde okolo mate skouset ty co zvladne te a ne vyvolavat o 2 lvly vyzsi :)

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 62 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]