Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 05:57 23. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: Krejci - update
PostPosted: 11:05 18. Nov 2010 
Šlechtic
 Profile

de Aers wrote:
Glumišek wrote:

Jedná se o nesoulad s kovařinou, tam to bere dva pruty vždy. Jak různé tak stejné. Líbí se mi model jak funguje zlatnictví a krejčovina, méně pak kovařina/platnéřina. Možná by stálo za to někdy v budoucnu tento nesoulad sjednotit jedním či druhým způsobem.

Jak různé tak stejné ? Když vyrábíš zbroj z jednoho kovu tak si to vezme dva pruty toho danýho kovu, ale když ho s něčim mícháš tak si to bere jen od každýho jeden.

Ano, ale pořád ti to vezme 2ks. prutů. Buď dva stejné nebo dva - jeden takový a druhý onaký. V krejčovině a zlatničině je to tak, že když děláš z jednoho druhu kamínku tak ke spuštění procesu musí být v zařízení vždy dva a po ukončení procesu výroby ti tam jeden zůstane. Toto pravidlo ovšem platí pouze v případě, že jsou kamínky ve "štočku". V případě, že jsou tam vloženy dva stejné kamínky každý zvlášť, vezme si proces oba dva. Co je dobře netuším, ale na tuto nesrovnalost jsem tady už kdysi poukázal. Vzhledem k tomu, že to funguje a jedná se spíše o drobnou závadu předpokládám, že oprava byla odsunuta na dobu, kdy bude na tyto nesrovnalosti čas.

Reply with quote  

PostPosted: 11:09 18. Nov 2010 
Ďábel
 Profile

-darkvision- wrote:
-RoF- wrote:
A pokud pak výkupčí dává cenu jako by tam byla hodnota dvou přísad na leštění kamenu, tka tím líp, aspon se na craftu dá vydělat, vyjimečně :roll:

Nemaj se chyby craftu, co se týče vykupování za vela peněz náhodou hlásit?
Já jen že tu bylo několikrat řečeno, že craft už není dělaný aby lidé na něm vydělávali. A to cos napsal na mě působí, jako kdybys toho chtěl využívat :P

No jo aby sis nerýpnul, to bys nebyl ty ;)

Pro mě je to vcelku novinka, já nějak výkupní ceny neřeším mě stačilo když mi dal o něco víc jak náklady.
Jestli mi přidal zlatník 8k na přísadu za rubín, tak to sem fakt nesledoval.
A využívat něčeho na čem za hodinu vydělám hmm 8k. Cheche fakt ne, to je ten loot rychlejší.

To bych musel přesně počítat u každého výrobku přesně náklady a pak co mi dal. A to fakt nechcu :)

A mimochodem já bych neměl zapotřebí na tom vydělávat :D :D :D Ale neva pobavil si mě.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 11:22 18. Nov 2010 
Šlechtic
 Profile

-RoF- wrote:
-darkvision- wrote:
-RoF- wrote:
A pokud pak výkupčí dává cenu jako by tam byla hodnota dvou přísad na leštění kamenu, tka tím líp, aspon se na craftu dá vydělat, vyjimečně :roll:

Nemaj se chyby craftu, co se týče vykupování za vela peněz náhodou hlásit?
Já jen že tu bylo několikrat řečeno, že craft už není dělaný aby lidé na něm vydělávali. A to cos napsal na mě působí, jako kdybys toho chtěl využívat :P

No jo aby sis nerýpnul, to bys nebyl ty ;)

Pro mě je to vcelku novinka, já nějak výkupní ceny neřeším mě stačilo když mi dal o něco víc jak náklady.
Jestli mi přidal zlatník 8k na přísadu za rubín, tak to sem fakt nesledoval.
A využívat něčeho na čem za hodinu vydělám hmm 8k. Cheche fakt ne, to je ten loot rychlejší.

To bych musel přesně počítat u každého výrobku přesně náklady a pak co mi dal. A to fakt nechcu :)

A mimochodem já bych neměl zapotřebí na tom vydělávat :D :D :D Ale neva pobavil si mě.

Krom toho tento nesoulad už hlášen byl a to v době kdy jsem hrál za Valdora a Mahtiona a dělal krejčovinu a zlatničinu. Asi se tu nebudeme dohadovat o tom, že by se kvůli této záležitosti uzavíraly další oddíly craftu ne?

Reply with quote  

PostPosted: 15:55 18. Nov 2010 
Poutník
 Profile

cena za výdělek je vcelku vtipná na kameni kde leštidlos stojí dejme tomu 400 jsou to 2zl takže je tu % dané 0,5 výdělek to ovšem neplatí u surovin po prvním zpracování
což je možná chyba a tak ji tu hlásím u brusičství se dají prodávat i pouze broušené kameny a to za velice zajímací ceny
řekněme 10 kousků opálu se pohybuje kolem 3 měšců
já nevim jak je to jinde ale u koželuha toto nelze kůže jen vysušená se prodat nedá
(pokud dá tak :wall: )

Reply with quote  

PostPosted: 20:07 18. Nov 2010 
Bůh
 Profile

Meteoricka zbroj + legenda = výdělek se rovná asi 7 nebo 8k - v realu se to zpracovava 2 hodky.
-> jen pro uvedení jiného craftu - jak nekdo nekde psal, uz to hold není dělaný na výdělek, ale na prestižnost věci, která by se tak dobrá neměla dát sehnat v craftu.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 01:03 25. Feb 2011 
Velmistr
 Profile

Nevím jestli je to bug nebo je to tak schválně, ale kůže ledového wyrma se nedá použít do craftu. Jak to je?

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 08:52 25. Feb 2011 
Měšťan
 Profile

zachy wrote:
Nevím jestli je to bug nebo je to tak schválně, ale kůže ledového wyrma se nedá použít do craftu. Jak to je?

Ani bílého a černého draka. (mohlo by to jit)

Reply with quote  

PostPosted: 10:27 13. Dec 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

Technická:

Když sem expil krejčího tak sem +5 boty ušil když sem měl možnost narvat tam 180 voltů.Teď když mrsknu poměr 180/20 vylezou mi jen +4 s výcvikem.To trošku nedává smysl a ochuzuje to krejčího oproti platnéřovi.Chápu,že platnéřské boty mají postihy do zranení,tichého pohybu a skrývání.
Jde mi o to,aby bylo možno ušít stejnou kvalitu v obou craftech samo s nějakým postihem jako u platnéře.

Reply with quote  

PostPosted: 21:13 16. Dec 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Hm, leží to tu ladem bez odpovědi... Inu, Pravdou je že i z krejčoviny by měly vylézt klasické +5 botky (alespoň můj názor, tabule k tomu jsem nikdá nikde neviděl). Dokonce i tuším ono "proč" se tak děje. Odpověd bude ale pouze nepříjemná: chybu bude třeba opravit ve scriptech po nomisovi. Nějaký dobrovolník?

Reply with quote  

PostPosted: 01:40 17. Dec 2011 
Poutník
 Profile

Bahnak wrote:
Hm, leží to tu ladem bez odpovědi... Inu, Pravdou je že i z krejčoviny by měly vylézt klasické +5 botky (alespoň můj názor, tabule k tomu jsem nikdá nikde neviděl). Dokonce i tuším ono "proč" se tak děje. Odpověd bude ale pouze nepříjemná: chybu bude třeba opravit ve scriptech po nomisovi. Nějaký dobrovolník?

Skripty umím, když mi řeknete co se má jak opravit, klidně opravím.

Reply with quote  

PostPosted: 11:17 19. Dec 2011 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Pokud se do toho chceš pustit, můžu ti poslat komplet craftové scripty. Problém, je, že je to fakt bordel.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 22:55 20. Dec 2011 
Poutník
 Profile

Dobrý, vyznal jsem se V celém modulu Sferie když jsem jí neštastně převzal. Tohle myslím zvládnu. Jen mi přesně řekněte, co dělají teĎ, co je na nich špatně a Co přesně chcete aby dělaly po opravě.

Reply with quote  

PostPosted: 23:15 20. Dec 2011 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Co delaji ted neni zdokumentovane. Co je na nich spatne je zpusob, jakym jsou napsane - totiz metodou copy-paste bez komentaru (nebo s uplne spatnymi komentari).
Cilem je prepsat to do jednoduchych zapouzdrenych funkci. Oddelit od sebe UI, vlastni vytvareni predmetu a pokud mozno konfiguraci.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 23:18 20. Dec 2011 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Nestraš ho tolik hned na začátku :).

Reply with quote  

PostPosted: 00:56 21. Dec 2011 
Poutník
 Profile

Dobrá, mohu se vám na to kouknout a udělat to nejlpší co mohu :wink:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 66 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]