|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: XP - Podhodnocené či nadhodnocené NPC Posted: 09:04 25. Nov 2010 |
|
|
Prosím, abyste zde psali vaše zprávy o NPC, za které nejsou adekvátní xp (ať už je za ně málo a nebo hodně). Doufám, že to vezmete zodpovědně.
Napište to nějak rozumně i s argumenty PROČ. Např. skalní obr je daleko silnejší než jeskynní obr, díky tomu, že má sražení, pohled smrti, atd. a i tak je za něj méně xp.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: XP - Podhodnocené či nadhodnocené NPC Posted: 10:20 25. Nov 2010 |
|
|
za bosse u trolů kousek od Ivor je stejně xp jako za obyčejného, navrhuji přidat xp.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: XP - Podhodnocené či nadhodnocené NPC Posted: 11:54 25. Nov 2010 |
|
|
tao kan wrote: za bosse u trolů kousek od Ivor je stejně xp jako za obyčejného, navrhuji přidat xp. To jest sice pravda, na druhou stranu však je slabší než obyčejní, takže je to dle mě adekvátní.
_________________ Hugo malina z MaliníkuDobré jídlo a řád! A hlavně klid
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: XP - Podhodnocené či nadhodnocené NPC Posted: 12:21 25. Nov 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
za bosse by měli bejt větší expi, vůdce trolů je slabší pro vysoké lvl ale pro low lvl je pořád silnej
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: XP - Podhodnocené či nadhodnocené NPC Posted: 12:46 25. Nov 2010 |
|
|
V Prahvozdu je vudce starých vodních elementálů bez trofeje a bez expů
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: XP - Podhodnocené či nadhodnocené NPC Posted: 12:59 25. Nov 2010 |
|
|
Firefox_ wrote: V Prahvozdu je vudce starých vodních elementálů bez trofeje a bez expů Trofej má, ale expy ne.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: XP - Podhodnocené či nadhodnocené NPC Posted: 16:27 25. Nov 2010 |
|
|
tygrodlaci v prahvozdu vzhledem k jejich sile a sile ostatnich zvirat a monster jsou bych rekl expove nedohodnoceny. nevim teda jestli se s nimi ted nejak nehejbalo
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
cer-c
|
Post subject: Re: XP - Podhodnocené či nadhodnocené NPC Posted: 17:56 25. Nov 2010 |
|
|
Nováček |
|
|
Věž hnilobníka: první lokace - poslední patro (to s portálem někam) - za tamní NPC je stejně jako za potvory v ostatních 3 patrech, ale AB o 10 větší se srážením a kouzlama = dle mě podhodnocenné
Ledový palác - Ledový wyrm: - boss, za kterého je stejně XP jako za ohnivého wyrma. Ohnivý je o hoodně slabší. = dle mě posílit XP za ledového - další potvory v paláci jsme jen načnuli, tak nevím, kolik za ně je, ale nedivil bych se, kdyby byli za pár XP - Malarovi pantíci - je to oproti prahvozdu těžší, XP je méně (nebo stejně)
Krynské hory - lední medvědi - obtížnost srovnatelná s medvědama v prahvozdu. XP je znatelně méně. = vzhledem k lokalitě bych ponechal XP, ale snížil obtížnost (třeba poloviční HP)
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: XP - Podhodnocené či nadhodnocené NPC Posted: 18:06 25. Nov 2010 |
|
|
ono u tech pralesnich medvedu je bych rek spis problem ,ze si vetsinou zapnou power atack a pak se snazi srazet coz je celkem -9 do utoku.takze i postava prumernym AC se tam muze postavit a cekat az se o ni rozbijou
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: XP - Podhodnocené či nadhodnocené NPC Posted: 18:18 04. Dec 2010 |
|
|
Šlechtic |
|
|
Upíří netopyr
Slenej utok, dava nemoc, je v lokacích, kam chodej postavy kolem 8 lvl, tem nezbyva nez utikat. Navrhuji snizit vyznamně útok.
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: XP - Podhodnocené či nadhodnocené NPC Posted: 01:07 06. Dec 2010 |
|
|
Šlechtic |
|
|
Panter Podle mne je cílen na lvl 8-12 +-, je za něj mín xp než za leoparda, ale sila je neuměrně vysoká, je skoda, že se jim cílová skupina vyhýbá obloukem, doporučuji upravit sílu, tak aby bylo možné na ně chodit pro tu cílovku.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: XP - Podhodnocené či nadhodnocené NPC Posted: 04:16 06. Dec 2010 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Koboldi ve větrných kopcích jsou drsnější než koboldi z kanálu, přesto je za koboldy z kaálu víc xp
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: XP - Podhodnocené či nadhodnocené NPC Posted: 21:37 06. Dec 2010 |
|
|
Divoký pes Severní vřesoviště (pod doubkovem) Dá se zrubat na 1lvl v hadrech :30-45xp V porovnání s jezevci jsou xp za psa příliš vysoké. Podle mne.
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Grunk-k
|
Post subject: Re: XP - Podhodnocené či nadhodnocené NPC Posted: 22:07 06. Dec 2010 |
|
|
Nováček |
|
|
Starý černý medvěd u Doubkova. Má 2x hp + KD než ostatní, ale není počítán jako "bossik" a nema ani trofej. Je to chyba?
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: XP - Podhodnocené či nadhodnocené NPC Posted: 22:50 06. Dec 2010 |
|
|
Šlechtic |
|
|
kostka slizu v kanalech, neprijemna svym utokem, za malo exp a ani zadna trofej
_________________ nwn
|
|
Top |
|