Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 21:09 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 91 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject: Re: Craft - podtemno
PostPosted: 15:19 28. Dec 2010 
Měšťan
 Profile

DenGrasse wrote:
Otázkou je co je vaším herním cílem. Pokud vám jde o zážitek z RP, pak se obejdete bez craftu i creepu. Pokud je vaším cílem být největší tuňáci na serveru, pak se to bez toho asi neobejde.. :wink:

Mam stejny nazor.

PostPosted: 15:20 28. Dec 2010 
Nováček
 Profile

DenGrasse wrote:
Otázkou je co je vaším herním cílem. Pokud vám jde o zážitek z RP, pak se obejdete bez craftu i creepu. Pokud je vaším cílem být největší tuňáci na serveru, pak se to bez toho asi neobejde.. :wink:

Rozhodně není naším cílem strávit veškerý herní čas ve třech v podtemnu. Myslím, že nedílnou součástí drowů jsou jejich výrpavy na povrch. Za stávájícísituace ani nedojdeme k průchodům. Ale pokdu to mám brát tak že tady pan halvní DM říká, že smůla, tak díky, to mi vážně stačí.

Nevím vlastně k čemu podtemno máte, když se přesně z těchlech důvodu, co tíží nás, se soustředují veškeří hráči na povrchu, místo aby byly dvě frakce co mez isebou navzájem bojují, skončí to u hromadného expení velké bandy kamarádíčku z povrchu.

Otázka zní, zda chcete aby v podtemnu vůbec někdo hrál

Takuž jsem sám, uff

PostPosted: 15:30 28. Dec 2010 
Nováček
 Profile

DenGrasse wrote:

Pokud hraješ ve hře která je co do mechaniky hodně item-heavy, prostě tu výzbroj potřebuješ, jinak v trochu epičtějším boji shoříš jako papír. Samozřejmě pokud na nás bude sem tam při eventění dohlížet dm a uzpůsobí ho řekněme (pod)průměrně vybavené partě, tak tu není co řešit ;)

Akorát na ten Povrch žádnou přepadovku asi v životě neuděláme, jak říká Cyprian...

(...)

Jinak trochu se to tu už zvrhává v něco jiného než byl původní účel vlákna :roll:

Na RP mám nwn, na PVP warhammer ;)

PostPosted: 15:37 28. Dec 2010 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

DenGrasse wrote:

Ano, jde nam o zazitek z RP otazkou je, zda bez itemu z craftu se z nas nakonec nestanou jen nejake podrztazky a vezni hracu, kteri maji svou vybavu nacraftovanou a zda se vubec bez takove vybavy budeme moci nekam podivat. Ono RPeni uvnitr mesta take po chvilce omrzi a nejake ty vypravy do "neznama" k fantasy patri.

PostPosted: 15:51 28. Dec 2010 
Velmistr
 Profile

Zas je ale pravda, že je zbytočné toľko nad tým lamentovať ;) keď si spomeniem na svoje staré časy s Korou, kedy sa niektoré crafty ešte len zavádzali a super veci u dobrodruha stáli miliony = nonsence zarobiť, tak poviem, že to máte teraz ešte veľmi ľahké ;)
v tom čase bolo top crafterov asi ako ... žiadny :D vtedy ešte ani jeden. Nepadali veci z lootu, ako som spomínala u dobrodruha stáli veci ťažké prachy.
Ja som s Korou mala ledva 20ty lvl a už som mala prebehané podtemno, kde som nachcípala asi ... ehm .. 10x? :D asi aj viac
Samozrejme vtedy som o top veciach mohla ledva snívať. A i tak som si robila výlety do smrteľných lokácií. Nik vám nebráni to robiť rovnako ;)
Zároveň pripomínam, že k meteoru dostal povrch prístup ledva pred pár mesiacmi. Dovtedy si museli všetci vystačiť s chabou ponukou dobrodruha alebo len s tieňovkou .. ja sama som s ňou behala neuveriteľných VEEEĽA levelov - nejdem prezrádzať koľko presne, ale bola to asi 80 percent z toho, čo mám teraz. Taktiež nebol prístup k diamantu, smaragdu ani zafíru !!!!!!

to boj podtemno vs povrch: už sa to skúšalo, robili sa aj bitky, ale nakoniec to vždy skončilo flameom a ukázalo sa, že je to len zbytočné prichádzanie o lvl, hra žiadne, len bohapustá killovačka. Nemá to jednoznačne vyšší zmysel ;) to radšej vyzvem niekoho do arény

To len ako komentár k hovoreným veciam :D

čo tak sa fakt skúsiť vrátiť k základnému topicu a jednoducho si prípadne počkať na vyjadrenia vyšších mocností?
Ja so základnou pointou tohto topicu súhlasím - že by sa mohlo niečo urobiť .. ale ja som len hráč :D

PS: podtemnáci, skúste si niekedy niekoho chytiť, aby ste ho nejakým vydieraním donútili vám povedzme od nejakého craftera zadovážiť nejakú vec .. samozrejme počítajte s tým, že to nebude zadarmo :mrgreen: a budete si to musieť zaplatiť.

PostPosted: 15:57 28. Dec 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Myslim, ze napadov a navrhov tu uz padlo dost. Ked ste taky velky RP hraci, tak preco to neriesite v hre, ale tu na fore? Mozno by ste skor uspeli. Takto to len smeruje do hadky a znechucovania.

Co sa tyka spolocnej truhlice obchodnika pre povrch a podtemno - je to v plane, ale az v buducnosti.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

PostPosted: 16:01 28. Dec 2010 
Nováček
 Profile

Já bych toto téma tedy uzavřel s tím, že smůla.

Jsem pro lock

Takuž jsem sám, uff

PostPosted: 16:07 28. Dec 2010 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Daanri wrote:
Myslim, ze napadov a navrhov tu uz padlo dost. Ked ste taky velky RP hraci, tak preco to neriesite v hre, ale tu na fore? Mozno by ste skor uspeli. Takto to len smeruje do hadky a znechucovania.

Kde beres tu jistotu, ze neresime? Mezi nasima postavickama uz probehlo par rozhovoru na tema, jak se vyzbrojit bez nutnosti drit v dilnach, mame v planu to "zamontovat" i do jednoho eventu... Par eventu uz si take planujeme, ale je krapet zbytecne vymyslet event na "otevreni zbrojnice rodu S'Zai" kdyz nam ve finale DMka reknou, ze nepripada v uvahu.

Tehle topic mel prevazne informativni ucel, abysme vedeli, jake jsou vubec moznosti. To, ze se to tu strhlo v debaty, ze jsme nemakacenka a cerny huby, ktery chteji vsechno zadarmo je vec druha... A k tomu reseni ve hre, chtel bych videt tebe, jak v RP resis problem, ktery nejde obejit, protoze OOC duvody :)

P.S.: nevsiml jsem si, ze by se tu nekdo z nas prohlasoval za nejake velke RP hrace :)

PostPosted: 16:10 28. Dec 2010 
Ďábel
 Profile

Klasika, něco chcete, ale nehodláte pro to něco dělat. Maximálně nějaké questy od DM, což je prakticky DM support.

Pak se vymlouváte na to že je vás málo a tak dále. Což je hloupá výmluva, když chcu tak mamám i sám.

Potom vyhrožujete, že jako když vám nikdo nepomůže, tak odejdete a že o vás nikdo nestojí a tak.

Nic proti milí vážení, ale váš přístup se mi opravdu nelíbí.

Chcete výbavu? MAKEJTE!
Není výbava v obchodech? Poproste Rejtyho.

A ohánět se že craft není RP, že lootění není RP, je velká chyba, páč to k RP patří taky.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

PostPosted: 16:13 28. Dec 2010 
Urozený
 Profile

A ještě prosím napište jaká že vám to výbava chybí, v obchodech totiž je kde co, jen je třeba to najít.

PostPosted: 16:16 28. Dec 2010 
Nováček
 Profile

DOcela by mne potesilo, kdyby se nejdriv pouzvial mozek, nez se sem zacne psat. Nikdo nerekl ze loot nebo craft neni RP. Řekl jsem to, že pokdu mám na den 4 hodiyn času na hru, je mi líto 2 hodiyn z toho strávit v dílně. A ano, pokud se dostaneme do bezvýchodné situace, je možné, že odejde,e což rozhodně není žádná výhružka. Nebylo to myšleno ani jako žádost o jakýkoli druh GM supportu.
Jak napsal Woxa, měli sme namysli kupříkladu za eventy možnost přístupu do rozšířených obchodů nebo podobných věcí. Pokud tento nápad nepřipadá realizačnímu týmu jako dbrý, neuděláme s tím nic, nikdo se tu nechtěl hádat, snažil jsem se jen získat info o něčem, co mě trochu trápí.

Takuž jsem sám, uff

PostPosted: 16:17 28. Dec 2010 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

-RoF- wrote:
...

RoFe, nic proti, ale asi je na case, aby ses naucil cist. Jedine o co nam od zacatku jde, je vedet na cem jsme. Nechceme nic zadarmo od DM... chceme jen vedet zda jsou i jine cesty nez hodiny zabite craftem.

Kdyz to holt nepujde, tak to holt mit nebudeme, budeme si dal RPit bez toho a az to holt stacit nebude, tak si najdeme jinou zabavu.

Nikdo nerika, ze craft a loot neni RP, jedine co padlo, ze hodiny stravene lootem a craftem nemaji az takovy prinos pro deni ve svete.

A na zaver, prijde ti vymysleni a pripadne i zoorganizovani eventu, ktery zabavi i dalsi hrace (pokud budou chtit) jako nicnedelani?

PostPosted: 16:17 28. Dec 2010 
Urozený
 Profile

Cyprian wrote:
DOcela by mne potesilo, kdyby se nejdriv pouzvial mozek, nez se sem zacne psat. Nikdo nerekl ze loot nebo craft neni RP. Řekl jsem to, že pokdu mám na den 4 hodiyn času na hru, je mi líto 2 hodiyn z toho strávit v dílně. A ano, pokud se dostaneme do bezvýchodné situace, je možné, že odejde,e což rozhodně není žádná výhružka. Nebylo to myšleno ani jako žádost o jakýkoli druh GM supportu.
Jak napsal Woxa, měli sme namysli kupříkladu za eventy možnost přístupu do rozšířených obchodů nebo podobných věcí. Pokud tento nápad nepřipadá realizačnímu týmu jako dbrý, neuděláme s tím nic, nikdo se tu nechtěl hádat, snažil jsem se jen získat info o něčem, co mě trochu trápí.

Co ti tam ale chybí? Vše v omezeném množství tam je.

PostPosted: 16:19 28. Dec 2010 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Theogil I wrote:
A ještě prosím napište jaká že vám to výbava chybí, v obchodech totiž je kde co, jen je třeba to najít.

nic konkretniho nam zatim nechybi, ale uz se k nam z ruznych stran doneslo, ze vybava z craftu je podstatne lepsi nez to co je v obchodech a take ze bez craftu budeme pozdeji pekne v riti.

PostPosted: 16:20 28. Dec 2010 
Bůh
 Profile

Cyprian wrote:
DenGrasse wrote:

Rozhodně není naším cílem strávit veškerý herní čas ve třech v podtemnu. Myslím, že nedílnou součástí drowů jsou jejich výrpavy na povrch. Za stávájícísituace ani nedojdeme k průchodům. Ale pokdu to mám brát tak že tady pan halvní DM říká, že smůla, tak díky, to mi vážně stačí.

Nevím vlastně k čemu podtemno máte, když se přesně z těchlech důvodu, co tíží nás, se soustředují veškeří hráči na povrchu, místo aby byly dvě frakce co mez isebou navzájem bojují, skončí to u hromadného expení velké bandy kamarádíčku z povrchu.

Otázka zní, zda chcete aby v podtemnu vůbec někdo hrál

Neboj se, až budete mít výbavu a půjdete na povrch a zabijete pár lidí, tak budou zas vznikat flamy o tom, že kdysi to tu bylo nejlepší a že drowové vlastne nemaj bejt tak zlí, že své oběti po několikahodinovém eRPení zabíjej. Že by je vlastně měli pouštět, protože oni dělají to ťuťuťu ňuňu, pardon, měli by podle některých povrchňanů dělat (jednoduše řečeno by neměli zabíjet). Časem po několika přepadeních zjistíte, že špatní jste vy, protože hrajete zlouny a ti nahoře prostě nechtěj aby nějací zlouni byli.
(Ano Pajky mluvím i o tom, jak si nás osočovala z toho že lovíme jenom low. Ale mezi námi, když padla noc a high lvl byli zalezlí v Ivory a prokecali tam celou noc, a to se dělo noc co noc pomalu (a je zcela jedno jak to vím, ale dělo se to), a ven lezli jen low lvl, tak koho jiného chytat. )

Nemluvím za všechny, ale mluvím o dobách kdy Zaundaři chodívali na povrch, ne jen já, ale i ostatní. Neříkám že vždy, ale většinou každej z vás kafral.

Nejlepší na tom je, jak po tom co Zaundaři si dali pauzu a přestali logovat, jak na povrchu najednou všichni začali běhat i po nocích. Skvělá eRPé hra.

Kdybych mohl, tak Vám dole udělám klidne bzroje, helmy, boty z meteoru jen za hubičku, jen abyste měli výbavu a mohli chodit na povrch. Pak bych pročítal ty vznikající flamy na foru zas.

Amen.
Hodně štěstí při hře noví drowové.

Ps. Předměty co si můžete nacraftit, dávat z eventu? Ne s tím nesouhlasím.
Ps2. Ano, já například nosil rudy pro mě (plátnéře), kováře i zlatníka. Ano sám, ano zvládl jsem to. Dá se to. Ne že ne.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 91 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]