|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 14:55 31. Dec 2010 |
|
|
Pajky nelže, pojďte k nám, zažijete co jste ještě nezažili, uvidíte co jste ještě neviděli!
Deník turisty, návštěva podtemna - týdenní pobyt
1.den Cestovní agentura mi výlet do podtemna rozmlouvala, ale já se nedám. Vyrážím do podtemna železnými doly v Dorenském lese. Nutno poznamenat, že jsem zklamaný neochotou agentury poskytnout mi alespoň brožurku či mapu. Pln odhodlání a zvědavosti vyrážím tedy sám do labyrintu podzemních tunelů a jeskyní s hrstkou ozbrojeného doprovodu. Je zde tma a trochu zima, nicméně také spousta přírodních krás, nerosty zde utvářejí krásné sochy a narazil jsem na spoustu zajímavé fauny i flory. Můj ozbrojený doprovod si pořád na něco ztěžuje, neboť právě ta zdejší flora i fauna jim působí bolest a smrt. Neumí ocenit přírodu barbaři. Ke konci dne je můj doprovod definitivně pryč, poslední dva přeživší utekli před nějakým zajímavým ještěrem. Půjdu dál sám.
2.den Vzbudil jsem se trošku rozmrzelý, neboť zde v tunelech není žádný hostinec, kde bych mohl pohodlně přenocovat. Zvířátka mne mají rády a roztomile do mě boří své drápy a zuby. Hrát si s nimi mne stojí mnoho sil, hraji si s nimi tedy na honěnou. V jedné větší jeskyni jsem konečně narazil na domorodce. Nejsou vůbec zlí jak v agentuře tvrdili. Nejdříve mne zcela zdarma zmlátili a pak svázali do kozelce a vhodili do klece, kde na mě čekali další připravení výletníci. Bohužel jsem se nemohl blíže seznámit, protože stejně jako já i oni měli roubík. Okružní vyhlídková jízda se mi líbila, byť musím uznat, že zdejší domorodci musí zapracovat na osvětlení a volbě terénu. Dorazili jsme do podzemního města, kde mě ti milí domorodci zmlátili ještě jednou a prodali jednomu usměvavému domorodci. Úplně zdarma jsem obdržel pokoj s mřížemi, není sice pohodlný, ale co by dnes člověk zadarmo čekal. Ptal jsem se svého domorodce jak to bude s jídlem, na dotaz zda si můžu připlatit za polopenzi mi odpověděl kopancem a vzal mi mé věci i peníze. Asi zdejší forma obchodu. V pokojíku je to utulné, akorát zde chybí obrázky a nábytek. Toaletu a sprchový kout jsem nenašel a omylem mi asi někdo zamkl pokoj. Buším na dveře a dostává se mi opětovné fyzické rozcvičky, tentokráte věnované mému obličeji holí. Nu co, jdu spát. Těším se na zdejší folklór.
3.den Asi na mě zapoměli... za celý den se nestalo nic, jen jsem se chtěl zeptat jaký bude dnešní program a kdy přinesou snídani, odměnou se mi dostalo pozornosti vysokého domorodce a jeho biče. Obdivuji jeho umění mi bičem vytrhávat ze zad kusy masa, musí být opravdový umělec. Jdu spát. Mám docela hlad.
4.den Dnes už jsem toaletu hledat přestal a používám jámu v podlaze pokojíku. Po ránu jsem opět nedostal snídani, zato jsem dostal krásný domorodý nástroj, krumpáč mu zde říkají. Ten vysoký domorodec mi asi z dobré vůle věnoval i dva kovové náramky spojené řetězem a asi abych se neztratil je spojil dalším řetězem k dalším turistům. Konečně bez roubíku jsem se začal nadšeně seznamovat s ostatními domorodci a turisty, bylo pro mě však zklamáním, když nám zakázali mluvit a mě zlomili čelist. Dovedli nás do tunelu a konečně začala zábava. Kopali jsme tunel dál a hloub, nosili kameny na vozíky a vůbec, to prostě musíte zažít, popsat to nejde. Domorodci se výborně bavili, stejně jako já, občas někoho s krumpáčem lehce popichovali tesáky a meči, ale to k tomu asi patří. Ukázal se i ten vysoký domorodec a já si jeho umění s bičem mohl opět vychutnat na svých zádech, páni jak ten to dělá?
5.den Sice to dnes bylo trošilinku monotóní, ale den v tunelu s krumpáčem nám krásně utíkal. Za odměnu jsem dnes dostal misku s kaší, první jídlo, byl jsem zvědavý, konečně ochutnám zdejší delikatesy. Základem kaše byla očividně voda a zdejší prach, z dalších přísad už jsem poznal jen jakési larvy a kořeny nějaké rostlinky. Chutnalo to všelijak, ale pochutnal jsem si, buhužel žádost o nášup mi zamítli a začínám mít pocit, že už mi na zádech masa moc nezůstalo. Den pak utekl jako voda.
6.den Dnes asi měli v tunelech volno, protože mě hned po ránu jedna milá domorodkyně vzala na procházku po domě. Ukázala mi řadu velmi zajímavých nástrojů a strojů, obvykle opatřených mnoha bodci a háky. Asi pro mé dobro a bezpečí jsem opět obdržel kovové kroužky, tentokráte i na nohy, opět spojené řetězem. Pak jsem ji asi musel něčím urazit, protože jsem se důvěrně seznámil se snad všemi nástroji a stroji kolem kterých mě provedla. Musím uznat že něco takového jsem ještě nezažil. Hodně mě to vysílilo, kaši jsem dnes nedostal a do pokoje mne museli odnést. Chudáčci, ještě aby si tak se mnou strhli záda...
7. Hned ráno mi ten vysoký domorodec s úsměvem řekl, že se půjdeme podívat na jakési krmení pavouků, dopíšu to tedy později...
//uč se Pajky, takhle se spamuje//
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 15:11 31. Dec 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Kvalita Bahňáku 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 15:12 31. Dec 2010 |
|
|
LOL!
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Silfein
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 15:24 31. Dec 2010 |
|
|
Tak za tohle máš u mě 150 bodů z 10ti možných... Fakt jsem se pobavil 
_________________ Silfein R'rorrok - Drowský šlechtic se sklony k sadismu. Drimbold "Zuřivec" - Trpaslík s prudkým slovníkem, ostrým jazykem a vždy věrný bojový kněz Helgaronův.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 15:59 31. Dec 2010 |
|
|
Bahňák získává bludišťáka PS: podávat stížnost je stěžovat. Ztěžovat znamená dělat něco těžším.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 16:04 31. Dec 2010 |
|
|
jojo, pekne poctenicko 
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 16:48 31. Dec 2010 |
|
|
Woxa wrote: ... Neni tak dlouho co jsme hrali povrch a na kazdem rohu bylo slyset "nechod do lesa, jsou tam drowove, bububu". Nikdo si tu nestezuje, jen se nad tim podivuji... nevsiml jsem si ve svete zadneho vyrazneho zvratu, co by k tomu mohl vest (krom toho, ze se v "online listu" neukazuji jmena obavanych drowu) Jak rikas, v online listu ci player listu hold uz drowove videt nejsou a tak smele kazdej dela co se mu zachce, uz nejsou tak casto epici schovany ve mestech apod. Uz se smele prochazej, protoze drowove, stari drowove, jiz neloguji. Hold vem to tak, ze tohle se tu dit bude vzdycky, tomu se, bohuzel, nevyhnes.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 17:29 31. Dec 2010 |
|
|
Mne napr bolo vždy jedno, či je niekto lugnutý alebo nie, hrala som si ako sa mi chcelo .. a poviem tiež popravde, že mám prelezené podtemno krížom krážom a vždy bývavala väčšia šanca stretnúť drowa na povrchu, ako v podtemne  ja som napr za podtemno hrala mizerných pár dní dakedy dávno, ale i tak ho poznám tak, že som pár krát ponavigovala samotné DMká, keď robili podtemnu Quest inu viac sa vyznám dole, ako hore XD Ale doteraz spomínam, jak sa mi triasli ruky a zastavoval dych strachom, keď som tam prvý krát išla  holt ale zvyk je zvyk .. čakajte, že suroviny a adrenalín vám tam dopracú veľa povrchňanov aj napriek nechutným postihom to AFK: berte ohľad aj na nás ženy, ktoré sú na materskej  nakoľko je fakt sprostosť ostávať AFK v podtemne .. ja sa musím napr jednoducho odlogovať, ak mi dieťa zaplače .. nemôžem ho nechať hodinu alebo dve plakať, kým sa vyplichtím na denné svetlo  tiež si myslím, že je to hnus rovno sa pustiť do postavy, ktorá sa hráčovi ešte len loaduje, bo nemá šancu ani len reagovať. V podstate je to zneužitie systému nwn a hry. Pokiaľ je to normálny hráč, prečo sa s ním po telli nedohodnúť, ako to vyriešiť? pre tých, kto by tu začali breptať, že nemám hrať, ak mám deti, tak rovno upozorňujem že pozooor, nebrblite, bo dostanete kopanec do zadku, ak sa niekedy stretneme na zraze 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 10:04 01. Jan 2011 |
|
|
Tak je to je jeste v pohode kopanec do zadku neni jeste tak hrozny 
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 11:28 01. Jan 2011 |
|
|
to Woxa: no dobre, dobre, tak teda kopanec spredu do AU časti, že si to ty 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 12:22 01. Jan 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 16:46 01. Jan 2011 |
|
|
au 
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: B(l)itka v podtemnu a exkrementy kolem ni... Posted: 17:36 01. Jan 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Sem línej číst to celý, ale držim Vám palce a hlavně se s tim světem sžijte  - v podtemnu je vynikající creep i loot - >Jste tam teď sami  - takových smrtí ještě bude a řeknu Vám, že tahle mi přijde ještě v pohodě. Exitují lidi co kuchají drowa hned jak vidí červenou postavičku s jménem. - a opravdu nevěste hlavu, stojí za to vytrvat - tuším, že těch epických drowů se určo dočkáte
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|