|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
sendys
|
Post subject: Ghulove-jatra Posted: 17:44 17. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
zdravim byl jsem na jatrech ghulu a jak tak koukam v hilskych ruinach mi z nich padly je mala složka vyroby v invu se mi nic nezobrazilo 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Ghulove-jatra Posted: 18:58 17. Jan 2011 |
|
|
A teď česky?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Ghulove-jatra Posted: 19:01 17. Jan 2011 |
|
|
LOL ... hele sendys mam prosbu. Pristoupil bys na to pouzivat obcas interpunkci a ceskej slovosled ? Tady sem to pochopil skoro cely, az na ten konec  Rozlusteni (mozna) - V Hilskejch Rujnach, kdyz stahnes Ghula tak se objevi v dialog vokne, ze si ziskal "slozku vyroby" ale do invu se ti nic neprida ??? 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Ghulove-jatra Posted: 19:07 17. Jan 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Chápu to asi takto: Ghůlí játra jsou předělaný na to aby zabíraly jen jeden slov v invu,dle Sendyse mu padá jen malá složka výroby což je správně,stačí je prozkoumat a malá složka výroby se promění na ghulí játra. Stejný to je s drápatcema 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ghulove-jatra Posted: 19:14 17. Jan 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Aha. Takže jde o neidentifikovanej item. Může se opravit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Ghulove-jatra Posted: 19:17 17. Jan 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
kucik wrote: Aha. Takže jde o neidentifikovanej item. Může se opravit. Kuciku já ho mám neidentifikovanej vždycky jak játra tak drápatce problém v tom nevidím stačí to prozkoumat,snad jen jestli všichni chápeme o co Sendysovi jde ale pochybuju že jsme takové hlavy 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Ghulove-jatra Posted: 21:01 17. Jan 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Ale když už to tu je, tak aspoň udělat, aby se stackovali 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ghulove-jatra Posted: 22:07 17. Jan 2011 |
|
|
Tenhle predmet se stackovat neumi.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Ghulove-jatra Posted: 07:58 18. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
ua pochopili  a hačky a čarky mě nebaví !:-D ano je to tak jak ste uhodli a ne neobevilo se mi nic v inventari ......... zadny jatra proste nic ....
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: Ghulove-jatra Posted: 22:47 18. Jan 2011 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
sendys wrote: ua pochopili  a hačky a čarky mě nebaví !:-D ano je to tak jak ste uhodli a ne neobevilo se mi nic v inventari ......... zadny jatra proste nic .... Sendysi, nikdo te nenuti pouzivat diakriticka znamenka, tedy carky, hacky a krouzky nad pismenkama. Sam je nepouzivam, nemam ceskou klavesnici a instalovat si ji nebudu, mel bych problem s Y a Z. Ale tecky a carky ve vetach, bys mohl zacit pouzivat, to je ta interpunkce. Jedna veta, bez jedine carky, navic na pet i vice radku, se opravdu hodne spatne cte.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ghulove-jatra Posted: 09:38 19. Jan 2011 |
|
|
Tashara wrote: Sam je nepouzivam, nemam ceskou klavesnici a instalovat si ji nebudu, mel bych problem s Y a Z.
Technická: Česká klávesnice jde nastavit jak qwerty, tak qwertz. Dokonce in na MS systémech!
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Ghulove-jatra Posted: 09:50 19. Jan 2011 |
|
|
a rovnako ide nastaviť aj slovenskú klávesnicu  komu len ako vyhovuje rozloženie Y a Z
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|