|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: sendys alias frisco.cz Posted: 17:45 19. Jan 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Zeptám se, jestli je v pořádku, aby když mu to jeden den nevyjde s adalir, unášel Rouk se svoji silnější postavou den druhý. Čistá OOC hra tohle. K večeru k tomu terbee řekne víc.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 18:28 19. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
*poplacal ho po hlavicce* klidne se ooc chlapče klidni se žadny ooc tam nebylo  a ani nebude narozdil od tebe  na vic včera jsem za Ad nebyl ja  chrapal jsem celičkej den  až večer když jsem se vzbudil tak se to řešilo 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 18:32 19. Jan 2011 |
|
|
sendys wrote: *poplacal ho po hlavicce* klidne se ooc chlapče klidni se žadny ooc tam nebylo  a ani nebude narozdil od tebe  na vic včera jsem za Ad nebyl ja  chrapal jsem celičkej den  až večer když jsem se vzbudil tak se to řešilo  Sendysi už přestan prosím, ty jen prasíš hru. A tuhle lež ti tu snad nikdo nevěří.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 18:33 19. Jan 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Malý příklad co je možno vykoukat z výpisu sendys se připojil sendys se odpojil frisko.cz se připojil frisko.cz se odpojil sendys se připojil sendys se odpojil v reálu: teď já hraju ne teď hraju já ne říkám já
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 18:34 19. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Rofiku  mlc stim tvym nehrajes moji hru hjdu si stezovat prosim nevyjadřuj se vubec k tematu ktery se pojima me co Adalir udelas jen dobre  to ze vy neverite me nezajima a zajimat me to ani nebude  ja na vas sem az moc unavenej  abych se svama stale dokola dohadoval jediny kdo prasi hru je tady pan rien a ty rofe svyma kecama 
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 18:35 19. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Radim wrote: Malý příklad co je možno vykoukat z výpisu sendys se připojil sendys se odpojil frisko.cz se připojil frisko.cz se odpojil sendys se připojil sendys se odpojil v reálu: teď já hraju ne teď hraju já ne říkám já Radimek obevil ze stale je jeden Pc a jeden net:) coz taky nadale zustane nez slecna vydela penize  je to jak uz jsem rekl kdyyb ste obvinovali Dariuse ze jsem ja tenkrat kdyz si roztriskal svuj PC a hral na mem  ale ze ja se vubec vyjadruju  to nema smysl 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 18:47 19. Jan 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: Zeptám se, jestli je v pořádku, aby když mu to jeden den nevyjde s adalir, unášel Rouk se svoji silnější postavou den druhý. Čistá OOC hra tohle. K večeru k tomu terbee řekne víc. O OOC máš zrovna ty nejmíň co hovořit.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 18:49 19. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
ja se OOC bavim  ale ted vazne  priznavam ze sem hraval OOC pac sem an tomhle serveru hodne hodne zlenivel v RP:)ale nidky bych si nedovolil tvrdit ze v uzavrene helme dokazi poznat hlas O_o a ze bych nekdy prilitl kdyz nekdo zabije nekoho z me party naboostlej jako prase a pozabijel to tam? to sem taky nidky neudelal:)
Last edited by sendys on 18:50 19. Jan 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 18:50 19. Jan 2011 |
|
|
Z těch perel by se dal už vydat sborník...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 18:50 19. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
pravda opravda:)
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 18:52 19. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
a co rejty jak skola?:) jde to jdeto ? a nebo uz si ji udelal ja si totiz presne nepamatuju
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 18:53 19. Jan 2011 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 18:54 19. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
se otre:-)
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 19:26 19. Jan 2011 |
|
|
sendys wrote: a co rejty jak skola?:) jde to jdeto ? a nebo uz si ji udelal ja si totiz presne nepamatuju *podává mu indulonu* s tímhle ti to půjde líp milý vážený. Prostě ti nevěřím sendysi. Srovnání Adalir a Arnorma. Zajimavé, že ta tvá kamarádka nepíše na forum a proč píšeš za ni ty? Zajimavé že má tolik informací ta tvá kamarádka a nebo za ní stojíš a vše ji říkáš? Zajimavé, že tolik zná svět, přitom zde hraje krátce, to jí taky diktuješ za zády? Zajimavé, že obě postavy jednají stejně, jen se snažíš to nějak okecat. A jo vlastně já zapoměl, je tvá spolubydlící a ty ji vše říkáš. Občas si říkám, že si vcelku fajn a snesitelný. Někdy je mi tě aj líto, jak do tebe někteří ryjou s tím jak píšeš. Ale převažuje to, že prostě hraješ jak *píp* OOC info, vymýšlení si, řitolezectví, hraní chudáka když se přijde na to žes něco provedl, a tak dále.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: sendys alias frisco.cz Posted: 19:36 19. Jan 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
nesedim ji furt za zady rekl sem ji sam na co davat pozor:) je to ma spolubydlici  ted jestli to rozchodim na 10 let starym notasi tak se lognem oba  o litost nestoji tvoje nazory me nezajimaji  tva hra me nezajima  a tve ooc nebooli jak ty tomu rikas ic  me uz tuplem nezajima:) tedy myslis si co chces delej si co chces a piš si co chces ale nezajima me to  pochopil si rofiku ?:)jen se srovnanim ja tve jmeno ve hre komolim ona ne  za druhe chova se stale jinak nez ja za treti resi okamzity problemy u DM ja ne ... a jinak proc nepise na forum ? asi se ji nechce? nebo neni upc nebo mysli ze to vyresim lepe nebo ze umim lepe popsat situaci( u toho si teda moc nefandim) ah a jeste neco kdyz by ses zeptala hraču s kteryma hraju (joana,mozna i ven a par dalsich) zjistil bys ze styl hrani je odlišny od meho ....
|
|
Top |
|