|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 18:28 03. Feb 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Ono hlavně když se dva hráči domluví, jde zahrát všechno třeba s omámením, ale když mi od někoho z invisu přiletí omámení, já jako bojovník fakt nebudu pátrat jestli to bylo schválně omámení nebo něco jiného ale vypiju si lektvar, protože když jsem omámenej a bezbranej může mi přiletět nějaký objasňující tell co se vlastně děje a žem ám bejt ovládanej a nebo mi taky může přiletět igms/pracka/prstík nebo nějakej hezkej jinej dáreček
Navíc ovládnutí nevyhazuje z neviditelnosti, takže v případě používání takového kouzla na hráče by se to možná dalo brát jako zneužívání bugu, protože utočné akce mají neviditelnost rušit
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 18:31 03. Feb 2011 |
|
|
nwnwiki wrote: Dazed creatures are in a partial state of stupor. They are unable to initiate attacks, cast spells or use skills and feats, but they can flee from combat at a reduced movement rate. Player characters can also drink potions while dazed. Pokud to tak nastavuje mechanika, neni co řešit. Obecně, interakci se zajatou/ovládnutou postavou nemůžeš vynucovat. Je na protihráči, jestli s tebou bude hrát. Tvý jediný právo je jeho postavu sejmout. Kouzlo (či jeho použití) nebylo zatím na Thalii upraveno, pokud vím.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 06:22 07. Feb 2011 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Ted se jeste domluvte s kucikem, jak to mame hrat, protoze kucik pise uplne neco jineho nez ty Dengrasse.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 23:04 07. Feb 2011 |
|
|
kucik píše, jak by to mělo vypadat. DenGrasse píše jak to vypadá.
Až se kouzlo předělá, bude to vypadat jinak. Na předběžné podobě předělání jsme se už shodli, otázka je jestli to půjde vyřešit.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 01:59 08. Feb 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Dotaz, možná trochu mimo mísu - proč se na tomto serveru nustále protěžuje "hrubá síla" v podobě mlátiček a silových bulidů...?  Totiž - nabízí se mi otázka jestli pak mágům zůstává nějáká významnější moc...? Myslím že úpravami se některá kouzla prostě znehodnocují - argument "prostě to umožňuje systém" se příjme na systémové zabití - omráčení a u kouzel se to neakceptuje? Magie byla odjakživa silnější než hrubá síla... 
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 04:25 08. Feb 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
add. "Nevím proč se rozčiluješ, prasokrálík má pravdu:" ???Cože? Takže pokud je někdo pod vlivem zmatení mysli...vypije lektvar - protože je to pro něj přirozené??? 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 04:43 08. Feb 2011 |
|
|
wsweetjane wrote: add. "Nevím proč se rozčiluješ, prasokrálík má pravdu:" ???Cože? Takže pokud je někdo pod vlivem zmatení mysli...vypije lektvar - protože je to pro něj přirozené???  mág má tři zadky kouzel kterejma tě může omráčit aniž bys proti tomu udělala cokoliv, tyhle kraviny vymýšlí mágové prostě proto, že se nudí, ne proto, že by neměli jinou možnost
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Scrappy
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 11:11 08. Feb 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Mohl by jsi mi prosím vypsat ty tři zadky kouzel, spolu s jejich TO? Klidně jako soukromou zprávu, nebo to tady můžeš rozepsat pro všechny, aby se nám otevřely oči. 
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 11:31 08. Feb 2011 |
|
|
Hold monster (DC asi 32 na epciu 34), Power world stun (bez sejvu na low level cíle s HP pod 150), Bigby's forceful hand (6. okruh), Bigby's crushing hand (9. okruh)+ bigbyovky z 7. a 8., které ale už nejsou tak dobré. Nestačí ti to?
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 11:34 08. Feb 2011 |
|
|
Díky ff_ 
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 12:22 08. Feb 2011 |
|
|
Firefox_ wrote: Hold monster (DC asi 32 na epciu 34), Power world stun (bez sejvu na low level cíle s HP pod 150), Bigby's forceful hand (6. okruh), Bigby's crushing hand (9. okruh)+ bigbyovky z 7. a 8., které ale už nejsou tak dobré. Nestačí ti to? Hmm. A beres v uvahu ze tu je dost plechovek? Sem tam nejakej monk. - takze bigbiovkama si neskrtnes (pokad one pc maxujou vycvik, coz myslim ze asi jo, ze) Takze ti zbejva Power world stun - co kdyz nechce chytat low lvl, ale taky high lvl? Takze toto pada. A zbyva jen Hold monster. Takze podtrzeno secteno, neni skoro nic. Kor s nynejsima sperkama, kdy pokad si vsimne nekdo maga, prehodi sperky a je v suchu.
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 12:34 08. Feb 2011 |
|
|
Beru to v úvahu. Je jasné, že proti různým classám půjdu s různými kouzly. Monk výcvik nemá a pokud máš spell penetration (+ greater) tak není problém mu tou šestkovou bigbyovkou prorazit SR. Ještě jsem neviděl plechovku, která by si v pohodě házela na vůli proti DC 32 (34), ale možná že jsem jen potkával slabé postavy. Blbě se zastavují jen clerici a RDDčka - ty prostě musíš porazit za chodu. Když si vezmeš počet všech povolání, tak je to hodně slušné skore.
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 12:40 08. Feb 2011 |
|
|
Monk výcvik má.
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 12:45 08. Feb 2011 |
|
|
*pokrčí rameny* Proti Urlraenovi jsem nešel, ale proti epickému monkovi zhora ano a srazil jsem ho, myslím, vždycky.
Last edited by Firefox_ on 12:47 08. Feb 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 12:47 08. Feb 2011 |
|
|
Firefox_ wrote: *pokrčí rameny* Proti Urlraenovi jsem nešel, ale proti epickému monkovi zhora ano a srazil jsem ho myslím vždycky. Mám na mysli to, že jeho zvyšování nemá penalizováno (cross skill se tomu říká myslim). Samozřejmě, že ho nemá tak vysoký jako bojovník, koneckonců nejede na sílu 
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|