|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
Urlraen
|
Post subject: Královna brouků ohniváků Posted: 12:49 11. Feb 2011 |
|
|
Byl jsem na ní už podruhé a opět vůbec neútočila ani nekouzlila nic. Prostě tam jen tak stojí a nechává se domlátit.
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: Královna brouků ohniváků Posted: 13:10 11. Feb 2011 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Urlraen wrote: Byl jsem na ní už podruhé a opět vůbec neútočila ani nekouzlila nic. Prostě tam jen tak stojí a nechává se domlátit. Ano dostala strach, jak na ni jde vysokej level, opravdu vysokej. Tak nebojuje.
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Královna brouků ohniváků Posted: 13:19 11. Feb 2011 |
|
|
Tak to dostala strach až když mě uviděla a to takovej, že se ani nepohnula a zůstala stát na místě 
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Královna brouků ohniváků Posted: 14:25 11. Feb 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
je to dungeon pro postavy okolo 15. lvl, ono spis nizsi - zalezi na classech
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Re: Královna brouků ohniváků Posted: 14:28 11. Feb 2011 |
|
|
Urlraen wrote: Tak to dostala strach až když mě uviděla a to takovej, že se ani nepohnula a zůstala stát na místě  Jinými slovy, dělá mrtvého brouka 
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Královna brouků ohniváků Posted: 14:29 11. Feb 2011 |
|
|
Sveneld wrote: je to dungeon pro postavy okolo 15. lvl, ono spis nizsi - zalezi na classech Pro zloděje tak na 20 lvl 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Královna brouků ohniváků Posted: 14:32 11. Feb 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Dá se to dát ve dvou na 11 lvl Ale k tématu.. Taková příšera by asi neměla jít vystrašit  Dyt je to velký jak drak pomalu  A hlavně mám dojem že to jde i srazit a to je taky trochu blbost, ale tím už si nejsem jist.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Královna brouků ohniváků Posted: 14:58 11. Feb 2011 |
|
|
To není nic divného, že se boss bojí. Když si vysoký lvl, tak si i bossové házejí na vůli. Když nepřehodí, tak prostě před tebou utíká. Já takhle honil už pár bossů po celém dungu 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Královna brouků ohniváků Posted: 15:09 11. Feb 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tak nevybíjejte dungy lowíkům, joudové. Jako bossovi klidně můžem zrušit ten strach, ale jedinej důsledek bude ten, že namísto zdrhání půjde boss proti a nechá se zabít za dvě kola.
To vám to neni blbý?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Královna brouků ohniváků Posted: 15:10 11. Feb 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Tak já nevím, ale řekl bych, že pro lvly jako je Arie tu moc dungu neni, a nebo možná je, ale Arie nemá partaky na takovym lvlu aby tam mohla chodit?
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Královna brouků ohniváků Posted: 15:45 11. Feb 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Tak Urlraen tam nejspíš přes den lovil nějakýho povrchňana, co kdyby náhodou, ta královna byla cena útěchy  //pardon za spam
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Královna brouků ohniváků Posted: 16:49 11. Feb 2011 |
|
|
Jinak kuciku, v tom případě je pro mě low lvl dung pro postavy kolem 20-25lvl. A mě nejde o to ten strach zrušit, jen at ho mají. Já si ale myslím, že celá diskuze už je zbytečná a urlraen už ví proč královna brouků dělala to co dělala. O nic víc nešlo. de Aers wrote: Tak Urlraen tam nejspíš přes den lovil nějakýho povrchňana, co kdyby náhodou, ta královna byla cena útěchy  //pardon za spam Trefa! Taky sem si to myslel, ale nechtěl sem to tu psát  .
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Královna brouků ohniváků Posted: 18:41 11. Feb 2011 |
|
|
Mě jen přišlo divný, že neutíkala ani. Prostě jen tak stála jak paralyzovaná. Jezevci třeba normálně utíkaj a nestojí na místě, proto jsem to sem napsal  Heh, samozřejmě že jsem nešel po pokladu 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Královna brouků ohniváků Posted: 19:05 11. Feb 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
efu_redo wrote: Sveneld wrote: je to dungeon pro postavy okolo 15. lvl, ono spis nizsi - zalezi na classech Pro zloděje tak na 20 lvl  oprava, pro fail zloděje, normální zloděj si tam bez problému na té patnáctce taky zajde jinak, že neutíkala to je dáno její velikostí, ona tam moc prostoru pro pobíhání nemá
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|