Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:38 23. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Byt v Karathe (100k)
PostPosted: 17:12 18. Feb 2011 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Quote:
To se mi naprosto nelibi, protoze to pak nabourav a system, ze jeden byt ma tolik trezoru, kolik jich fyzicky ma.
1. Byt by pak mel tolikrat zduplikovany trezor, kolik postav by se tam stavovalo na navstevu

To už je věc pronajímatele, zda si tam někoho pustí nebo ne.

Quote:
2. V byte by pro jednoho hrace nikdy nemohl byt vic jak jeden trezor.

K čemu je jich potřeba více?

Quote:
3. Vylucuje to moznost guildovnich trezoru jako spolecneho inventare.

Něco jinýho je guildovní sídlo a obyčejný byt. Speciální guildovní sídla jsou v plánu.

Quote:
Taky je samozrejme moznost, napsat mi a ja ten trezor nekam presunu. Nechce se mi verit, ze by treba za mesic nenasel clovek cas, napsat jednu zpravu, pokud mu na tom hernim majetku fakt tolik zalezi.

Ně vždy má člověk čas a chuť se věnova hře a tohle je jednoduchý opatření, aby lidi o ty věci přicházeli.

Reply with quote  

PostPosted: 17:46 18. Feb 2011 
Měšťan
 Profile

Děkuji všem co to řeší, děkuji i za pm co mi už přišlo. Abych to uvedl na pravou míru. Tak jsem nahoře měl byt, pak mi bylo nabídnuto místo dole a začal jsem hrát dole. Čas míjel a neuvědomil jsem si, že na povrchu mi končí nájem, ono by asi nebylo ani dvakrát férové lognout na povrch, zaplatit nájem na dalších xy měsíců a jít zas dolů a blokovat tak nahoře byt lidem.

Jakej byt to byl, to si kuciku nevzpomenu. Ne podle názvu, ale ta duha tam byla. V té době (cca rok zpátky) to byl nejdražší byt v Karathe. A co si matně vzpomínám 3nájmy po sobě jsem platil (ale to je asi irelevantní).

..nikdy jsem nepsal že chci nahradit věci co jsem tam měl a už vůbec mi nešlo o to, zda jsem tam měl předměty, kůže apodobně v hodnotě statisíců a jejich následné vrácení, peněžní vyvážení. Ale co řeším jsou předměty, které se dají využít na eRPé a které se špatně shánějí.

..protože jak jste si všimli, už dole nehraji, ale jsem zpátky nahoře a řeším, ano, rok starou záležitost.

Děkuji

EDIT: Pohledal jsem si ty byty na forum a mel by to byt tento: Byt U Duhového kocoura

Reply with quote  

PostPosted: 18:09 18. Feb 2011 
Ďábel
 WWW  Profile

Rejty wrote:
To už je věc pronajímatele, zda si tam někoho pustí nebo ne.
K čemu je jich potřeba více?

Trezor má omezené množství itemů které pojme. Proto mají některé bytyvíce trezorů. Počet trezorů je dokonce hlavním ukazatelem pro cenu bytu.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]