|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 22:09 12. Feb 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
já měla pantera a nikdy se mi to nestalo, ale tak hold asi štěstí
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 22:27 12. Feb 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Důležité je o tom vědět, pokud není hráč opravdová lama, dokáže takovou vec zahrnout do své strategie..... nic, co by stálo za pozornost pro práci scripterů......
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 15:28 13. Feb 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pokud je omameny, tak je normalni, ze na tebe muze zautocit. Pokud je vyprovokovany tim, ze ho zranis, tak ho muzes zastavit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 00:18 14. Feb 2011 |
|
|
Je deset a jiných přítelíčků, nemusíš používat jen pantera Buď ho používej a počítej s tím že se může utrhnout, nebo používej jiného. Jinak u jiných přítelíčků jsem to nikdy nezaznamenal. Takže to dělá asi jen panter.
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 00:47 14. Feb 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
jente panter je kůl a supr čupr  je pravda je celkem obrovskej výběr přítelíčku a lepších
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 03:04 16. Feb 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: Pokud je omameny, tak je normalni, ze na tebe muze zautocit. Pokud je vyprovokovany tim, ze ho zranis, tak ho muzes zastavit. ________________________________________________________________ Prosim vás, nebyl omámený a je to zjevná chyba - a pokud si pamatuju útočil i pokud sem byla schovaná v neviditelnosti - tak jaképak přizpůsobení herní strategie?! A ano jsou na výběr i jinní přítelíčci, tak ale upozorněte na to že panter buguje a nebo ho ze seznamu vylučte... Na co je tu jinak topic na hlášení chyb?
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 12:03 16. Feb 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Možná někdo takový prkotině nepřikládá důležitost.Dělal mi to taky a bylo mi to šumák,stačí pracovat s emote přikazy a problém je vyřešen,proč by se Kucik měl řešit něco tak banálního a neduležitého. Ano je to topic na hlášení chyb,ale ne určitě stylem...hele našel sem chybu okamžitě ji opravte já s tím hraju
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 10:06 17. Feb 2011 |
|
|
wsweetjane wrote: ..... Asi to bude rukama Vem si místo pantera pumu a je to no. A nebo předveď DM, jak tě ten panter sejme.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 13:39 17. Feb 2011 |
|
|
Mam taky pantera, uz od zacatku co hraju s Miawill..a stalo se mi to jednou,ze zautocil znicehonic,ale nevim..nejak extra sem to neresila..proste to beru tak,ze to je zvire a neco se mu v ten moment nelibilo)..
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 18:57 17. Feb 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Radim wrote: Možná někdo takový prkotině nepřikládá důležitost.Dělal mi to taky a bylo mi to šumák,stačí pracovat s emote přikazy a problém je vyřešen,proč by se Kucik měl řešit něco tak banálního a neduležitého. Ano je to topic na hlášení chyb,ale ne určitě stylem...hele našel sem chybu okamžitě ji opravte já s tím hraju _________________________________________________________ Takhle sem to pochopitelně nemyslela...Chápu že je to pro někoho banální a že se kvůli tomu Thalie ani tým nezboří... Ale chyba to je, ne? Navíc pracovat s povely není možné - pokud vás napadne ve chvíli kdy bojujete - prostě zabije vás a nebo někoho z družiny než s tím něco uděláte - především na nízkých lvl kdy ste na příteličkovy závislí nejvíce... U přítelíčků kteří sou specificky přidaní do výběru pro Thalii chybí jejich popisy - netuším jaké mají vlastnosti - předpokládám že panter a víla sou jedinní dva co něco pořádně umí, vynikají a sou k něčemu...Další věc je že ti přidaní přítelíčci po 20tém lvl nerostou? Šlo jen o to nízké lvl masově upozornit - tohle nebrat, nebo dávat pozor;-) Nebo zvlote variantu puma -díky zkusím... 
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 23:03 17. Feb 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
-RoF- wrote: A nebo předveď DM, jak tě ten panter sejme. Teď si to zabil kámo Btw. Je to fakt banalita, kterou nestojí za to řešit. A taky nevim jak vy, ale mě přijdou familliarové od 8 lvl už jen na okrasu bo RP pro wizny  Dyt to akorát překáží a to že to teda jednou dá nějakej pěknej sneak.. Nevim no, obejdu se bez toho. wsweetjane wrote: Navíc pracovat s povely není možné - pokud vás napadne ve chvíli kdy bojujete - prostě zabije vás a nebo někoho z družiny než s tím něco uděláte - především na nízkých lvl kdy ste na příteličkovy závislí nejvíce...
Nízky lvl = 1 utok = 6 sekund = dost času na zmáčknutí v,w,x (a taky je to nízký sneak, ikdyž nějaký čarodějové co jsem koukal jsou fakt low hp chary) A na vyšších lvlech? To jsem třeba já byl furt v invisu skoro 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Elliniel
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 23:55 18. Feb 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Dneska na mě taky přítelíček zaútočil a zabil mě. Bylo to hned po přechodu z jiné lokace, prostě se otočil, kousnul a bylo. A panther to nebyl.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 01:49 19. Feb 2011 |
|
|
Pochlub se mi do PM screenem - odměnou ti budou XP zpět
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 10:17 19. Feb 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Teda nevím jak vy, ale kdybych počítal smrti na nízkém lvl, kdy jsem experimentoval s maximalnim pomerem expeni cena výkon nedopočítal bych se. Jedna smrt od přítelíčka by byla plivnutím do vody. Hlavne na tom lvl to máte zpet za 10 minut..... Asi by bylo poravdu dobé dodat logy, mně se to totiž nikdy nestalo..... a magy jsem zkousel hned dva. Jo měl jsem pantera.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Vyvolaný přítelíček... Posted: 03:00 26. Feb 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Alvarion wrote: Teda nevím jak vy, ale kdybych počítal smrti na nízkém lvl, kdy jsem experimentoval s maximalnim pomerem expeni cena výkon nedopočítal bych se. Jedna smrt od přítelíčka by byla plivnutím do vody. Hlavne na tom lvl to máte zpet za 10 minut..... Asi by bylo poravdu dobé dodat logy, mně se to totiž nikdy nestalo..... a magy jsem zkousel hned dva. Jo měl jsem pantera. Dobře já třeba neexperimentuju - držím se při zemi a snažím se neriskovat - jakmile zariskuju mám z toho hned průšvih;-)
|
|
Top |
|