|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|
Author |
Message |
-speck-
|
Post subject: Nejde prohlížeč Posted: 10:37 14. Mar 2011 |
|
|
Zdravím, nastal u mě takový problém, tak se chci zeptat, zda s tím někdo nemá nějakou zkušenost, popřípadě jak se to dá řešit. Kámoš mi donesl NT. Hry mu tam online jdou v pohodě. Ale jedna věc co tam prostě nejde, je to, že když otevře jakýkoliv prohlížeč, tak ten hlásí jako kdyby nebyl k internetu vůbec připojen. Takže z toho NT člověk nemůže surfovat po netu prostě, číst forum nic, prostě dost na pytel, takhle se ten NT využije jen na 50% že jo. Reinstal woken mě samozřejmě napadl, ale to bych chtěl jako tu poslední možnost až, pokad tedy jsou i jiné vůbec.
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Nejde prohlížeč Posted: 16:28 14. Mar 2011 |
|
|
Zkus nějaký jiný prohlížeč...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Nejde prohlížeč Posted: 16:51 14. Mar 2011 |
|
|
IE, Mozilla, Opera - ani jedno
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Nejde prohlížeč Posted: 16:55 14. Mar 2011 |
|
|
Ono "hlásí jako kdyby nebyl k internetu vůbec připojen" je dost široký pojem  Zkus se podívat jestli nemáš v tom prohlížeči šikovně zaškrtnutý pracovat Offline 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nejde prohlížeč Posted: 17:04 14. Mar 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Zkus se trochu rozepsat. Jaký je tam OS? Pingá to do netu? Nepiš ,,jako co" to dělá, ale co přesně to dělá. Ideálně přímo tu hlášku.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
zma
|
Post subject: Re: Nejde prohlížeč Posted: 17:07 14. Mar 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
co naka spatne nastavena proxyna?
_________________ bobr
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Nejde prohlížeč Posted: 17:47 14. Mar 2011 |
|
|
OP: Vista home premium zapnu Mozzilu (má nastaveno jako domovskou search icq) -> vypíše to: Chyba spojení. Firefox nemůže navázat spojení se serverem start.icq.com. Dává to 3možnosti a) server je dočasně nedostupný b) mám zkontrolovat sítove připojení svého počítače c) a tomu nějak moc nerozumím co to tu píšou  -> "Pokud je vas pocitas chranen firewallem a nebo proxy serverem, zkonrtolujte, zda ma Firefox pristup na internet." Tohle vypíše jak pro mozillu, operu, tak i IE. Zapnu nwn, připojím se na Thalii a šlape to jak má. Tudíž variantu "b" bych vyloučil, to samé variantu "a" bo jsem zkoušel seznam, centrum atd. Nic to neotevře. A zajímavý tedy je. Když ako dám stav připojení k bezdrátové síti. Tak jak jsou "aktivita" odesláno a přijato bajty - tak při každém spustení prohlížeče se to zvedne, ale pak se to zastaví. A nic to neděla dokud nezadam novou adresu, nebo nezapnu prohlížeč znova.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Nejde prohlížeč Posted: 18:04 14. Mar 2011 |
|
|
V tom případě bych tipoval firewall, ale nikdy se mi nestalo, že bych musel prohlížeč zvlášť povolovat ve FW.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nejde prohlížeč Posted: 18:06 14. Mar 2011 |
|
|
Co ping google.com a posléze ping 74.125.87.99 ?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Nejde prohlížeč Posted: 20:54 14. Mar 2011 |
|
|
kucik wrote: Co ping google.com a posléze ping 74.125.87.99 ? A to mám zadat jako adresu? google.com mi to neveme - stale chyba spojeni a pokad jsem tam hodil jen to číslo tak to samé. Nebo jak myslíš ten ping ?? Jsem amatér 
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Nejde prohlížeč Posted: 21:07 14. Mar 2011 |
|
|
Ve vistach si pust cmd (prikazovej radek), treba tim ze napises "cmd" do policka pro hledani v nabidce start. V okne prikazoveho radku pak pustis prikaz ping. Code: ping google.com -t a pak Code: ping 74.125.87.99 -t
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Nejde prohlížeč Posted: 21:19 14. Mar 2011 |
|
|
Díky moc, tak jsem to napsal a ted nevim jak se to zastavuje, furt to jede  čas= mezi 45-60 (celkem pravidelne), ale misty vyleti i na 70-80 ci 100-120. Samozrejme vse je "ms" Co se týče TTL=52 či 54 ... bajty to jede na 32. Ale mě to vůbec nic neříká. Jinak díky že mi radíte jako lajkovy 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nejde prohlížeč Posted: 11:44 15. Mar 2011 |
|
|
Že by ctrl+c ?
A který z těch pingů ti jede? Ten první, nebo ten druhý?
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Nejde prohlížeč Posted: 14:09 15. Mar 2011 |
|
|
Tohle bylo na ten google.com -> ten druhej jsem nezkoušel, zkusím ještě až přijdu dom.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nejde prohlížeč Posted: 14:15 15. Mar 2011 |
|
|
Takže to znaméná, že síť normálně funguje a DNSku to taky má. Pak můžeš mít něco divně nastavenýho ve firewallu - třeba zakázanej port 80, nebo je to holt nějakej bordel ve woknech, kterej asi těžko vyřešíš na dálku.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|