|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:38 14. Mar 2011 |
|
|
Nevím jestli se to využije na serveru, kde je ve špičce 20-30 hráčů (a to možná ještě přeháním)
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:00 14. Mar 2011 |
|
|
Takovym napadum fandim, ale nemelo by se zapominat na to, co uz tu nadhodil i DG. Stala DM podpora je urcena predevsim pro skupiny, jednotlivci maji bohuzel smulu. Je to bezesporu skoda, ale luxus osobnich DM si tu proste nemuzeme dovolit.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:20 14. Mar 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
s tim umělcováním - jednoduché bych řekla, začni psát básničky, knířky, příběhy, popřípadě pokud máš malující talent tak ať postava začne kreslit.. 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:04 14. Mar 2011 |
|
|
Myšlenka guild byla zamýšlena zejména tak, že bude exitsovat dominantní postava (guildmaster), kolem níž se budou seskupovat ostatní. Např. sloužící, adepti členství, lokajové, štolbové atd. To, že si lidé zakládají jen spolky v nichž mají postavy zásadně rovnocenné postavení není chyba reálií. 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:28 14. Mar 2011 |
|
|
DenGrasse wrote: To, že si lidé zakládají jen spolky v nichž mají postavy zásadně rovnocenné postavení není chyba reálií.  Poslal bych je hrát do Podtemna .. a ono by je to rychle přešlo 
_________________ DM THALIE ICQ: 648-472-535 e-mail: mkubale@seznam.cz http://youtube.com/user/ThalieDrow
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:44 17. Mar 2011 |
|
|
Pořád chybí ta slibovaná úprava těch pláštů... Nešlo by s tím něco udělat? Dyť to buguje až hrůza. Chvíli to vidět je, chvíli není, když jeden jezdí na koni, tak pořád plášť přeskakuje... při převlíkání spadává, nebo naopak se sám nasazuje... Tou možností úpravy, nebo přešití by se to snad opravilo ne?
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:02 17. Mar 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A kdo sliboval úpravu plášťů?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:21 17. Mar 2011 |
|
|
kucik wrote: A kdo sliboval úpravu plášťů? jéé ted nevím, někde jsem to viděl na foru myslím, jestli se pletu tak pardon  možná tam byla jen ta možnost toho přešívání, jako u oblečení, fakt už nevím , je to dlouho...
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:29 21. Mar 2011 |
|
|
Je super, když jde psát za koně a popisovat co kůň dělá. Chtěl bych se zeptat, jestli by tohle šlo i s dalšíma mazlíčkama (psi, kočky, ptáci) ty co koupím u dobrodruha. Šlo by to?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:19 23. Mar 2011 |
|
|
Měl bych dotaz na artefakty: Jsou jiné artefakty než zbraně a hole? Třeba boty, šaty (zbroj) rukavice?
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
xpm335
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:11 28. Apr 2011 |
|
|
jediný co mi tu chybý je limit pro drowy útočí na mnohem menší levely a to je strašná blbost tak přijde 40 level drow proti např. mě 5 levelu který pořád craftí a neumí bojovat tak co mám dělat? prostě jedna rana a mám 1k wxpů v hajzlu.
_________________ Svenn Bjornsonn "Je jedno jestli jsi král nebo sedlák...stejně tě pošlu tam kde slunce nesvítí." Zemřel tak jak žil, jako idiot. https://www.youtube.com/watch?v=0YuKhXZPAgQ
Magistr Stregan Kane „Všechno, co lidstvo udělalo, vymyslelo, čeho dosáhlo, i to, čím je, všechno to leží zázračně uchováno na stránkách knih. “ Aktivně hrán s chutí někomu pokazit den.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:14 28. Apr 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Drow s takovým lvlem neexistuje.(aspon v řadách PC) Co máš dělat? V noci craftit a nechodit ven. A zrovna tebe jsem pustil, tak nevím na co si stěžuješ.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Last edited by Derken- on 21:15 28. Apr 2011, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:15 28. Apr 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
xpm335 wrote: jediný co mi tu chybý je limit pro drowy útočí na mnohem menší levely a to je strašná blbost tak přijde 40 level drow proti např. mě 5 levelu který pořád craftí a neumí bojovat tak co mám dělat? prostě jedna rana a mám 1k wxpů v hajzlu. nechodit v noci ven...a nebo s dobrou ochrankou (pokud pořád craftíš, tak máš určitě dostatek peněz  ) edit: derken mě předběhl
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:18 28. Apr 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
-RoF- wrote: Je super, když jde psát za koně a popisovat co kůň dělá. Chtěl bych se zeptat, jestli by tohle šlo i s dalšíma mazlíčkama (psi, kočky, ptáci) ty co koupím u dobrodruha. Šlo by to? já myslím že vaše koňské sexpení u západní brány stačí, koťata a štěňata z toho vynech xpm335 wrote: jediný co mi tu chybý je limit pro drowy útočí na mnohem menší levely a to je strašná blbost tak přijde 40 level drow proti např. mě 5 levelu který pořád craftí a neumí bojovat tak co mám dělat? prostě jedna rana a mám 1k wxpů v hajzlu. Ty radši šoupej nohama, ty sis zas dal uprostřed vesnice jednu ránu a já měl 80k za koně na tom samém místě kde ty expy. Ještě že tu jsou soudná dm a dostal jsem náhradu
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
xpm335
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:56 28. Apr 2011 |
|
|
no tak prominte ze sem byl lama tedka bych si nic takovýho nedovolil a nevíte proč nejde server?
_________________ Svenn Bjornsonn "Je jedno jestli jsi král nebo sedlák...stejně tě pošlu tam kde slunce nesvítí." Zemřel tak jak žil, jako idiot. https://www.youtube.com/watch?v=0YuKhXZPAgQ
Magistr Stregan Kane „Všechno, co lidstvo udělalo, vymyslelo, čeho dosáhlo, i to, čím je, všechno to leží zázračně uchováno na stránkách knih. “ Aktivně hrán s chutí někomu pokazit den.
|
|
Top |
|