|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
davidsoft
|
Post subject: Re: nefunkční spell mantle Posted: 18:24 13. Apr 2011 |
|
|
Preferuji tuto variantu: Bahnak wrote: 2)Nechodit tam protože ty NPC podvádějí a úmyslně zabíjí PC 1. Nešlo by zveřejnit seznam těchto podvodných NPC s přesným popisem jejich umístění, aby se jim mohli hráči cíleně vyhýbat? 2. Chápu, prosím, správně, že když moji postavu taková NPC zabije, nebude si to moje postava pamatovat, takže nemá IC důvod tam nejít znovu?
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: nefunkční spell mantle Posted: 19:35 13. Apr 2011 |
|
|
davidsoft wrote: 1. Nešlo by zveřejnit seznam těchto podvodných NPC s přesným popisem jejich umístění, aby se jim mohli hráči cíleně vyhýbat? 2. Chápu, prosím, správně, že když moji postavu taková NPC zabije, nebude si to moje postava pamatovat, takže nemá IC důvod tam nejít znovu? 1. To by to pak bylo hodně jednoduchý. Nicméně jde obvykle o opravdu těžké dungeony kde je to i bez těch timestopů na hraně. 2. Až na to že si postava nepamatuje cca hodinu před smrtí, takže třeba si pamatuješ že vcházíš do jeskyně tam a tam a že ji chceš prozkoumat, pak máš velký okno a pak ses vzbudil v Ivoře a na nic si nemůžeš ani za boha vzpomenout... I postavě s moudrostí na bodu mrazu nejspíše dojde že tam v tý jeskyni dostala ošklivě nařezáno a že na další výlet se bude muset příště asi lépe přípravit...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: nefunkční spell mantle Posted: 19:14 18. Apr 2011 |
|
|
Prasokralik wrote: ... Není sice vidět jak dlouho jsi ho měl nahozenej, ale podle hlášek o toku XP lze soudit, že méně než minutu, takže asi by tam ještě měl být. Nicméně, vydrží to 11-22 levelů kouzel, je otázka jakým levelem do tebe napral ten dispel... samotná skutečnost že prošel signalizuje že už tam ten spell mantle nebyl. A naposled, neni jasný čin tě sejmul, pročež nemůžeme soudit, zda se nejedná o kouuzlo, který skrze SM prochází: NWNwiki wrote: Mantles do not absorb all spells, just the ones that check spell resistance. Nic jinýho mě nenapadá.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: nefunkční spell mantle Posted: 19:33 18. Apr 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
spell mantle zmizel okamžitě po dispellu, dva hráči mi už od doby co jsem to sem napsal řekli, že jakýkoliv dispell spell mantle automaticky shazuje, proč ale není ve výpisu to nevysvětlili
no teď po tom co napsal dg jsem se v tom trochu šťoural a nejspíš tam bug opravdu není, to co na mě příšerák hodil byl určitě mordenkain, který je kombinací dispellu a spell breach
ve výpisu je dispell, který likviduje magické efekty, zatímco spell breach který likviduje magickou ochranu tam není
spell breach sundavá magické ochrany v pevně daném pořadí, kde greater spell mantle je na prvním místě a proto jsem o něj přišel, no aspoň už je v tom jasno, zamknout
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|