|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Absinthorix
|
Post subject: Re: Volby Posted: 18:59 08. Feb 2013 |
|
|
Běžte s vojnou do řiti... už tak mi stačí ztracený roky na vejšce. K tomu další kravina jako vojna. Jen ty kecy z povoláváku byly dost silný kafe. Naštěstí tu pakárnu pak zrušili celou. A vůbec kdo chce k zelenejm, tak šup do Francie do cizinecký legie, nebo emigruje do Ruska, tam vám udělají vojnu jak řemen Caehan wrote: K těm experimentům, já slyšel o experimentech, které spojené státy dělaly po válce - účinky požití radioaktivních látek, což ale zkoušeli jen na nevyléčitelně nemocných se souhlasem, pak tu byla nějaká ta vesnice v jižní Americe, kde naočkovali v nějaké té díře světa několika desítkám lidí syfilis, aby mohli zkoumat jeho projevy - to už bylo bez souhlasu a vědomí subjektů. No, horší, než Japonci za druhé světové války pořád asi nebyli, i když jejich lidem výměnou za výsledky jejich svinstev prý zaručili američané beztrestnost. Čtení o takové jednotce 731 a tom, jak zacházela s čínskými zajatci, je vyloženě na zvracení. Máš na ty Japka někde odkaz, abych si početl? Viděl jsem jen obrázky výsledků, ale moc čtení k nim nebylo
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Volby Posted: 19:19 08. Feb 2013 |
|
|
Absinthorix wrote: Běžte s vojnou do řiti... už tak mi stačí ztracený roky na vejšce. K tomu další kravina jako vojna. Jen ty kecy z povoláváku byly dost silný kafe. Naštěstí tu pakárnu pak zrušili celou. A vůbec kdo chce k zelenejm, tak šup do Francie do cizinecký legie, nebo emigruje do Ruska, tam vám udělají vojnu jak řemen Caehan wrote: K těm experimentům, já slyšel o experimentech, které spojené státy dělaly po válce - účinky požití radioaktivních látek, což ale zkoušeli jen na nevyléčitelně nemocných se souhlasem, pak tu byla nějaká ta vesnice v jižní Americe, kde naočkovali v nějaké té díře světa několika desítkám lidí syfilis, aby mohli zkoumat jeho projevy - to už bylo bez souhlasu a vědomí subjektů. No, horší, než Japonci za druhé světové války pořád asi nebyli, i když jejich lidem výměnou za výsledky jejich svinstev prý zaručili američané beztrestnost. Čtení o takové jednotce 731 a tom, jak zacházela s čínskými zajatci, je vyloženě na zvracení. Máš na ty Japka někde odkaz, abych si početl? Viděl jsem jen obrázky výsledků, ale moc čtení k nim nebylo Anglická wiki toho píše dost, jako zdroj možná není nejobjektivnější, ale u takového tématu bych se zrovna tohohle nebál. Jestli jsou problémy s jazykem, určitě bude mít ten sáhodlouhý text odkazy na nějaké písemnosti, které možná přeložili i do jiných jazyků. *krčí rameny*
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Volby Posted: 19:23 08. Feb 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Absinthorix určitě problém s jazykem nemá žádná si nestěžovala
_________________ .
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Volby Posted: 19:34 08. Feb 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Nalkanar wrote: Absinthorix určitě problém s jazykem nemá žádná si nestěžovalaCopak, dokáže vylíznout kelímek od jogurtu až do dna?
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Volby Posted: 00:25 09. Feb 2013 |
|
|
Caehan wrote: K těm experimentům, já slyšel o experimentech, které spojené státy dělaly po válce - účinky požití radioaktivních látek, což ale zkoušeli jen na nevyléčitelně nemocných se souhlasem, pak tu byla nějaká ta vesnice v jižní Americe, kde naočkovali v nějaké té díře světa několika desítkám lidí syfilis, aby mohli zkoumat jeho projevy - to už bylo bez souhlasu a vědomí subjektů. No, horší, než Japonci za druhé světové války pořád asi nebyli, i když jejich lidem výměnou za výsledky jejich svinstev prý zaručili američané beztrestnost. Čtení o takové jednotce 731 a tom, jak zacházela s čínskými zajatci, je vyloženě na zvracení. Oni zjistili ze japonsky vyzkum byla pseudo veda a ze potrebuji skutecne vedecke (systematicke) testy na lidech. Pote Americane pouzivali nekolik zpusobu jak tyto testy provest. 1. urcita komunita lidi mela proti presvedceni slouzit jako vojaci, a proto dobrovolne narukovali na nahradni program - "vyvoj leciv" kde je nechali cichat ruzny svinstva (chripky, a jine bakterie, ktery "udajne" nedokazaly zabit) aby zjistili jak dobre jsou bio zbrane pouzitelny v praxi (vykon versus sireni etc). Oficialne nikdo z nich nezmrel, ale co lezi v archivech vi buh. 2. pote provadeli testy na veznich, a na lidech mimo USA. V prvnim pripade vezni netusili co jim davaji, bylo zpravidla vydavano za ruzne ockovani a podobne. Ve druhem to bylo maskovano zpravidla za "pomoc" v podobe ockovani, a jina svinstva. Jednou z proflaklych afer byla ta Francii kde to prosaklo na verejnost. Kolikrat tak ucinili, kolik lidi umrelo a kolik si neslo nasledky cely zivot vi jen archivy ktere jsou stale tajne. 3. pokud jste sledovali AKTA X a narazili na epizody kde tajna sluzba X praskuje svinstva nad nejakym mestem, tak to neni scifi ale delo se. Oficialne se priznal jen vyzkum s neskodnymi bakteriemi, ale nikdy nevite, co tam pustili doopravdy. Co USA provadelo za vyzkumy ohledne bio zbrani je dosud tajne a v archivech. Edit: samozrejme "vyvoj leciv" "ockovani" melo ve skutecnosti vzdy opacny cil, vyzkum nasazeni, zpusobu pouziti a ucinnosti bio zbrani a jak je udelat levnou verzi atomove bomby.
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Volby Posted: 00:31 09. Feb 2013 |
|
|
Molly23 wrote: Já bych taky zavedlo vojnu. Ono to taky mladíky trochu srovná... Děs kolik mích spolužáků už má problémy se zákonem. Proc ne, ale pro vsechny, i zensky. Izraelky to zvladaj, proc ne Cesky  koneckoncu ROVNOPRAVNOST  a kdyz chce velka cast zenskych mit moznost volit si muzsky tvar prijmeni tak by nemely byt ochuzeny o "vojnu" 
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Volby Posted: 01:57 09. Feb 2013 |
|
|
Hafen wrote: Edit: samozrejme "vyvoj leciv" "ockovani" melo ve skutecnosti vzdy opacny cil, vyzkum nasazeni, zpusobu pouziti a ucinnosti bio zbrani a jak je udelat levnou verzi atomove bomby. Mít dobrý model šíření nemocí je dobré jak pro užití biologických zbraní, tak pro obranu proti nim, ale jasně... jo, to o Francii jsem také slyšel, tam se snad spekulovalo o použití LSD, ne?
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Volby Posted: 08:46 09. Feb 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
První den po letních prázdninách, v páté třídě jedné berlínské základní školy učitel kontroluje přítomnost žáků: "Mustafa El Ekh Zeri." "Zde." "Achmed El Cabul." "Zde." Kadir Sel Ohlmi." "Zde." "Mohammed End Ahrha." "Zde." "Mi Cha Elma Yer." Ticho… "Mi Cha Elma Yer." Nikdo se nehlásí… "Ješte jednou – Mi Cha Elma Yer!" V zadní lavici vstane chlapeček: "To bych mohl bejt asi já, ale čte se to Michael Mayer."
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Volby Posted: 14:54 09. Feb 2013 |
|
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Volby Posted: 21:10 11. Feb 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Volby Posted: 03:35 12. Feb 2013 |
|
|
Prosím, zamkněte tento topic. Extrémně mi znechucuje hru.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|