Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:26 22. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 986 posts ]  Go to page Previous  1 ... 62, 63, 64, 65, 66

Tak koho teraz?
Kníža Kadel Schwarzenberg 52%  52%  [ 34 ]
Miloš 25%  25%  [ 16 ]
Ani jeden 12%  12%  [ 8 ]
Klikity klikity! 11%  11%  [ 7 ]
Total votes : 65
Author Message
 Post subject: Re: Volby
PostPosted: 18:59 08. Feb 2013 
Bůh
 Profile

Běžte s vojnou do řiti... už tak mi stačí ztracený roky na vejšce. K tomu další kravina jako vojna. Jen ty kecy z povoláváku byly dost silný kafe. Naštěstí tu pakárnu pak zrušili celou.

A vůbec kdo chce k zelenejm, tak šup do Francie do cizinecký legie, nebo emigruje do Ruska, tam vám udělají vojnu jak řemen

Caehan wrote:
K těm experimentům, já slyšel o experimentech, které spojené státy dělaly po válce - účinky požití radioaktivních látek, což ale zkoušeli jen na nevyléčitelně nemocných se souhlasem, pak tu byla nějaká ta vesnice v jižní Americe, kde naočkovali v nějaké té díře světa několika desítkám lidí syfilis, aby mohli zkoumat jeho projevy - to už bylo bez souhlasu a vědomí subjektů. No, horší, než Japonci za druhé světové války pořád asi nebyli, i když jejich lidem výměnou za výsledky jejich svinstev prý zaručili američané beztrestnost. Čtení o takové jednotce 731 a tom, jak zacházela s čínskými zajatci, je vyloženě na zvracení.

Máš na ty Japka někde odkaz, abych si početl? Viděl jsem jen obrázky výsledků, ale moc čtení k nim nebylo

horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu

Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení

PostPosted: 19:19 08. Feb 2013 
Bůh
 Profile

Absinthorix wrote:
Běžte s vojnou do řiti... už tak mi stačí ztracený roky na vejšce. K tomu další kravina jako vojna. Jen ty kecy z povoláváku byly dost silný kafe. Naštěstí tu pakárnu pak zrušili celou.

A vůbec kdo chce k zelenejm, tak šup do Francie do cizinecký legie, nebo emigruje do Ruska, tam vám udělají vojnu jak řemen

Caehan wrote:
K těm experimentům, já slyšel o experimentech, které spojené státy dělaly po válce - účinky požití radioaktivních látek, což ale zkoušeli jen na nevyléčitelně nemocných se souhlasem, pak tu byla nějaká ta vesnice v jižní Americe, kde naočkovali v nějaké té díře světa několika desítkám lidí syfilis, aby mohli zkoumat jeho projevy - to už bylo bez souhlasu a vědomí subjektů. No, horší, než Japonci za druhé světové války pořád asi nebyli, i když jejich lidem výměnou za výsledky jejich svinstev prý zaručili američané beztrestnost. Čtení o takové jednotce 731 a tom, jak zacházela s čínskými zajatci, je vyloženě na zvracení.

Máš na ty Japka někde odkaz, abych si početl? Viděl jsem jen obrázky výsledků, ale moc čtení k nim nebylo

Anglická wiki toho píše dost, jako zdroj možná není nejobjektivnější, ale u takového tématu bych se zrovna tohohle nebál. Jestli jsou problémy s jazykem, určitě bude mít ten sáhodlouhý text odkazy na nějaké písemnosti, které možná přeložili i do jiných jazyků. *krčí rameny*

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN

PostPosted: 19:23 08. Feb 2013 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Absinthorix určitě problém s jazykem nemá :lol: žádná si nestěžovala

PostPosted: 19:34 08. Feb 2013 
Bůh
 Profile

Nalkanar wrote:
Absinthorix určitě problém s jazykem nemá :lol: žádná si nestěžovala

Copak, dokáže vylíznout kelímek od jogurtu až do dna?

PostPosted: 00:25 09. Feb 2013 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Caehan wrote:

Oni zjistili ze japonsky vyzkum byla pseudo veda a ze potrebuji skutecne vedecke (systematicke) testy na lidech.
Pote Americane pouzivali nekolik zpusobu jak tyto testy provest.
1. urcita komunita lidi mela proti presvedceni slouzit jako vojaci, a proto dobrovolne narukovali na nahradni program - "vyvoj leciv" kde je nechali cichat ruzny svinstva (chripky, a jine bakterie, ktery "udajne" nedokazaly zabit) aby zjistili jak dobre jsou bio zbrane pouzitelny v praxi (vykon versus sireni etc). Oficialne nikdo z nich nezmrel, ale co lezi v archivech vi buh.

2. pote provadeli testy na veznich, a na lidech mimo USA. V prvnim pripade vezni netusili co jim davaji, bylo zpravidla vydavano za ruzne ockovani a podobne.
Ve druhem to bylo maskovano zpravidla za "pomoc" v podobe ockovani, a jina svinstva. Jednou z proflaklych afer byla ta Francii kde to prosaklo na verejnost.
Kolikrat tak ucinili, kolik lidi umrelo a kolik si neslo nasledky cely zivot vi jen archivy ktere jsou stale tajne.

3. pokud jste sledovali AKTA X a narazili na epizody kde tajna sluzba X praskuje svinstva nad nejakym mestem, tak to neni scifi ale delo se. Oficialne se priznal jen vyzkum s neskodnymi bakteriemi, ale nikdy nevite, co tam pustili doopravdy. Co USA provadelo za vyzkumy ohledne bio zbrani je dosud tajne a v archivech.

Edit: samozrejme "vyvoj leciv" "ockovani" melo ve skutecnosti vzdy opacny cil, vyzkum nasazeni, zpusobu pouziti a ucinnosti bio zbrani a jak je udelat levnou verzi atomove bomby.

PostPosted: 00:31 09. Feb 2013 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Molly23 wrote:
Já bych taky zavedlo vojnu. Ono to taky mladíky trochu srovná... Děs kolik mích spolužáků už má problémy se zákonem.

Proc ne, ale pro vsechny, i zensky. Izraelky to zvladaj, proc ne Cesky :mrgreen: koneckoncu ROVNOPRAVNOST :biggrin: a kdyz chce velka cast zenskych mit moznost volit si muzsky tvar prijmeni tak by nemely byt ochuzeny o "vojnu" :!:

PostPosted: 01:57 09. Feb 2013 
Bůh
 Profile

Hafen wrote:
Edit: samozrejme "vyvoj leciv" "ockovani" melo ve skutecnosti vzdy opacny cil, vyzkum nasazeni, zpusobu pouziti a ucinnosti bio zbrani a jak je udelat levnou verzi atomove bomby.

Mít dobrý model šíření nemocí je dobré jak pro užití biologických zbraní, tak pro obranu proti nim, ale jasně... jo, to o Francii jsem také slyšel, tam se snad spekulovalo o použití LSD, ne?

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN

PostPosted: 08:46 09. Feb 2013 
Bůh
 Profile

První den po letních prázdninách, v páté třídě jedné berlínské základní školy učitel kontroluje přítomnost žáků:
"Mustafa El Ekh Zeri."
"Zde."
"Achmed El Cabul."
"Zde."
Kadir Sel Ohlmi."
"Zde."
"Mohammed End Ahrha."
"Zde."
"Mi Cha Elma Yer."
Ticho…
"Mi Cha Elma Yer."
Nikdo se nehlásí…
"Ješte jednou – Mi Cha Elma Yer!"
V zadní lavici vstane chlapeček:
"To bych mohl bejt asi já, ale čte se to Michael Mayer."

PostPosted: 14:54 09. Feb 2013 
Bůh
 Profile

Asi tak... kéž by to byl jen vtip :?

horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu

Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení

PostPosted: 21:10 11. Feb 2013 
Bůh
 Profile

Image

PostPosted: 03:35 12. Feb 2013 
Ďábel
 ICQ  Profile

Prosím, zamkněte tento topic. Extrémně mi znechucuje hru.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 986 posts ]  Go to page Previous  1 ... 62, 63, 64, 65, 66

All times are UTC + 1 hour [ DST ]