|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemohu do hry Posted: 12:54 17. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pokud se podíváš na web, -> druhé odshora ,,Jak se připojit" Bod 2, ,,Registrace na webu" http://thalie.pilsfree.cz/jak-se-pripojit-34.htmCode: Player Necrooo from xx.xxx.xxx.xxx CDKEY:XXXXXXXX, he has no registration.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Nemohu do hry Posted: 16:08 17. Sep 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
kucik wrote: Pokud se podíváš na web, -> druhé odshora ,,Jak se připojit" Bod 2, ,,Registrace na webu" http://thalie.pilsfree.cz/jak-se-pripojit-34.htmCode: Player Necrooo from xx.xxx.xxx.xxx CDKEY:XXXXXXXX, he has no registration. Aha díks, me se neschodovali ty acc.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemohu do hry Posted: 10:05 18. Sep 2009 |
|
|
Nejspíš chyba grafický karty. Zkus si stáhnout detaily, případně zkusit jinou verzi ovladačů. Neni to náhodou nVidia?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Nemohu do hry Posted: 10:46 18. Sep 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
kucik wrote: Nejspíš chyba grafický karty. Zkus si stáhnout detaily, případně zkusit jinou verzi ovladačů. Neni to náhodou nVidia? jojo, je to NVidia GeForcka. A visty k tomu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemohu do hry Posted: 10:49 18. Sep 2009 |
|
|
Měl jsem podobný problém s nVidií. Zpravidla jde o to vyzkoušet několik různých verzí ovladačů.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Nemohu do hry Posted: 12:35 19. Sep 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
No mam tak Nvidii Gforce 2 a vzdy stahuju nejnovejsi ovladace a problem stim nemam....je mozne ze mas opravdu stare ovladace.
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Nemohu do hry Posted: 18:39 19. Sep 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
venomeq wrote: No mam tak Nvidii Gforce 2 a vzdy stahuju nejnovejsi ovladace a problem stim nemam....je mozne ze mas opravdu stare ovladace. Tak ja mam ovladace 186 a našel jsem i 191 ale ty se mi nechtej nainstalovat, ze to prej nenaslo ovladac. Jinak s tema 186kama mi ten ohen taky nejde - ohen a pochodne, svicky.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Nemohu do hry Posted: 09:38 22. Sep 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Dnes zkusim ovladace 185.85 na radu kucika. Uvidime zda to pujde. Ale divne je, ze nekdy mi to pada v te karathe(severni brana) jinde mi to jeste nepadlo jen tam. Detaily mam na minimum, trava vypla, voda taky. Zacinam se bat vkrocit do te lokace aby mi to neslitlo - hlavne to neni vzdy ze to tam padne, nekdy projdu v pohode, jindy to padne ani nevim proc (a uz se nenacte).
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Nemohu do hry Posted: 15:01 22. Sep 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Tak jsem reinstaloval ovladace a hra se mi nacetla - v miste kde mi padla hra a kde mi nechtela naskocit.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|