|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: To our beloved Damian Posted: 21:55 08. Feb 2010 |
|
|
Se svojí super postavičkou budeš rejt do všech kolem sebe ve městech a nadávat jim, myslíš si že někdo vydrží si nechat stále nadávat ? Byli jsme před bránou, ty jako Tielfling by jsi se měl plazit ve stínu a né veřejně někoho osočovat. Ty přetvářka na fóru a ve hře úplný opak, kroutíš pravdu jak naši milovaní politici. To, že někoho obtěžuješ a obviňuješ ho, že nezvládá hrát, když s incidentem nemá nic společného je pěkná srabárna, ano poslal jsem tě někam a klidně tě tam pošlu i veřejně, za ty tvoje OOC prasárny... Neměl jsi jediný důvod jí psát, s DM jsi to neřešil, napsal jsi jen, že jsem tě napadl ve městě a čau... DM ve hře bylo a já nemám jediný důvod nechat svojí postavičku tolerovat tvoje uážky. Co jako čekáš ? Že ti za ty urážky ještě poděkuji ? Prober se... Pokud to nezvládáš řešit se mnou, tak to nehraj a neotravuj hru někomu jinému, kdo za nic nemůže! Začni se chovat jak Tielfling, protože jak již bylo zmíněno je to démon a je těžký ho hrát, takže cokoliv se kolem tebe semele, je dáváno tobě za vinu. A někteří to umí pěkně zahrát, třeba Heldron jak se věčně snaží. Nebudu tolerovat tvojí přetvářku a překrucování pravdy.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Hellcz
|
Post subject: Re: To our beloved Damian Posted: 22:47 08. Feb 2010 |
|
|
innfra wrote: třeba Heldron jak se věčně snaží.
Jak to myslíš? Já jsem s Merakhem (doufám že to píšu dobře) hrál sice jen chvíli, ale nepřijde mi, že by to hrál špatně. Naopak jsem se náramně bavil. Ta výměna názorů byla skvělá.
_________________ Life is a disease and death begins at birth. Every breath and every heartbeat is also a little dying - small step to the end.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: To our beloved Damian Posted: 22:47 08. Feb 2010 |
|
|
innfra wrote: Se svojí super postavičkou budeš rejt do všech kolem sebe ve městech a nadávat jim, myslíš si že někdo vydrží si nechat stále nadávat ? Byli jsme před bránou, ty jako Tielfling by jsi se měl plazit ve stínu a né veřejně někoho osočovat. Ty přetvářka na fóru a ve hře úplný opak, kroutíš pravdu jak naši milovaní politici. To, že někoho obtěžuješ a obviňuješ ho, že nezvládá hrát, když s incidentem nemá nic společného je pěkná srabárna, ano poslal jsem tě někam a klidně tě tam pošlu i veřejně, za ty tvoje OOC prasárny... Neměl jsi jediný důvod jí psát, s DM jsi to neřešil, napsal jsi jen, že jsem tě napadl ve městě a čau... DM ve hře bylo a já nemám jediný důvod nechat svojí postavičku tolerovat tvoje uážky. Co jako čekáš ? Že ti za ty urážky ještě poděkuji ? Prober se... Pokud to nezvládáš řešit se mnou, tak to nehraj a neotravuj hru někomu jinému, kdo za nic nemůže! Začni se chovat jak Tielfling, protože jak již bylo zmíněno je to démon a je těžký ho hrát, takže cokoliv se kolem tebe semele, je dáváno tobě za vinu. A někteří to umí pěkně zahrát, třeba Heldron jak se věčně snaží. Nebudu tolerovat tvojí přetvářku a překrucování pravdy. Promiň. Nezájem.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: To our beloved Damian Posted: 23:26 08. Feb 2010 |
|
|
innfra wrote: ... Nevím sice, o co v incidentu šlo, nicméně z toho, co psal Innfra mi vyplývá jen tohle: To, že se někdo se svou postavou chová povýšeně přeci není důvodem k tomu, řešit to na fórech. Obdobně, chování dotyčného hráče na fórech přeci není srovnávatelné s chováním postavy ve hře. Mimo to, překrucování pravdy a přetvářka přeci k Thieflingům patří 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: To our beloved Damian Posted: 23:29 08. Feb 2010 |
|
|
Taky se přidám.... Na jednu stranu... Merakh hraje tieflinga hodně dobře a určitě ctí svoje přesvědčení a rasu. Na druhou stranu... Sice nevím co a jak bylo, ale tiefling je podřadnou rasou ne? Takže že byl napadeny před NPC stražemi tak, sice by u toho měl být DM, ale spíš by měli pomoct Tariel (nebo Tomas tane já nevim) a tieflinga odehnat Každopádně bych tohleto určitě neřešil veřejně na foru.. Sice to pobaví  ale asi to sem nepatří (i když je to ve flames)
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Jkerry
|
Post subject: Re: To our beloved Damian Posted: 13:05 09. Feb 2010 |
|
|
Jako ostatní nevím co se stalo, ale mohu jen potvrdit že Merakh je hráčem hraná postava hodně dobře. Navíc nevím jestli si autor uvědomuje že vstahy postava x postava / hráč x hráč je nutno rozlišovat.
_________________ Diodric Lathanien Delrick
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: To our beloved Damian Posted: 14:20 09. Feb 2010 |
|
|
Omlouvám se Damiánovi, přehnal jsem to rupli mi nervy. Promiň že jsem na tebe tak vyjel.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: To our beloved Damian Posted: 15:25 09. Feb 2010 |
|
|
innfra wrote: Omlouvám se Damiánovi, přehnal jsem to rupli mi nervy. Promiň že jsem na tebe tak vyjel. Pohoda, taky nejsem svatej. Když tak to nech zamknout a přesunout do koše.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: To our beloved Damian Posted: 16:19 09. Feb 2010 |
|
|
Zamčeno.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|