Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:10 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: To our beloved Damian
PostPosted: 21:55 08. Feb 2010 
Urozený
 Profile

Se svojí super postavičkou budeš rejt do všech kolem sebe ve městech a nadávat jim, myslíš si že někdo vydrží si nechat stále nadávat ? Byli jsme před bránou, ty jako Tielfling by jsi se měl plazit ve stínu a né veřejně někoho osočovat. Ty přetvářka na fóru a ve hře úplný opak, kroutíš pravdu jak naši milovaní politici.
To, že někoho obtěžuješ a obviňuješ ho, že nezvládá hrát, když s incidentem nemá nic společného je pěkná srabárna, ano poslal jsem tě někam a klidně tě tam pošlu i veřejně, za ty tvoje OOC prasárny...
Neměl jsi jediný důvod jí psát, s DM jsi to neřešil, napsal jsi jen, že jsem tě napadl ve městě a čau...
DM ve hře bylo a já nemám jediný důvod nechat svojí postavičku tolerovat tvoje uážky.
Co jako čekáš ? Že ti za ty urážky ještě poděkuji ? Prober se...
Pokud to nezvládáš řešit se mnou, tak to nehraj a neotravuj hru někomu jinému, kdo za nic nemůže!
Začni se chovat jak Tielfling, protože jak již bylo zmíněno je to démon a je těžký ho hrát, takže cokoliv se kolem tebe semele, je dáváno tobě za vinu. A někteří to umí pěkně zahrát, třeba Heldron jak se věčně snaží.
Nebudu tolerovat tvojí přetvářku a překrucování pravdy.

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

Post subject: Re: To our beloved Damian
PostPosted: 22:47 08. Feb 2010 
Nováček
 Profile

innfra wrote:
třeba Heldron jak se věčně snaží.

Jak to myslíš? :)

Já jsem s Merakhem (doufám že to píšu dobře) hrál sice jen chvíli, ale nepřijde mi, že by to hrál špatně. Naopak jsem se náramně bavil. Ta výměna názorů byla skvělá.

PostPosted: 22:47 08. Feb 2010 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

innfra wrote:
Se svojí super postavičkou budeš rejt do všech kolem sebe ve městech a nadávat jim, myslíš si že někdo vydrží si nechat stále nadávat ? Byli jsme před bránou, ty jako Tielfling by jsi se měl plazit ve stínu a né veřejně někoho osočovat. Ty přetvářka na fóru a ve hře úplný opak, kroutíš pravdu jak naši milovaní politici.
To, že někoho obtěžuješ a obviňuješ ho, že nezvládá hrát, když s incidentem nemá nic společného je pěkná srabárna, ano poslal jsem tě někam a klidně tě tam pošlu i veřejně, za ty tvoje OOC prasárny...
Neměl jsi jediný důvod jí psát, s DM jsi to neřešil, napsal jsi jen, že jsem tě napadl ve městě a čau...
DM ve hře bylo a já nemám jediný důvod nechat svojí postavičku tolerovat tvoje uážky.
Co jako čekáš ? Že ti za ty urážky ještě poděkuji ? Prober se...
Pokud to nezvládáš řešit se mnou, tak to nehraj a neotravuj hru někomu jinému, kdo za nic nemůže!
Začni se chovat jak Tielfling, protože jak již bylo zmíněno je to démon a je těžký ho hrát, takže cokoliv se kolem tebe semele, je dáváno tobě za vinu. A někteří to umí pěkně zahrát, třeba Heldron jak se věčně snaží.
Nebudu tolerovat tvojí přetvářku a překrucování pravdy.

Promiň. Nezájem.

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

PostPosted: 23:26 08. Feb 2010 
Ďábel
 ICQ  Profile

innfra wrote:
...

Nevím sice, o co v incidentu šlo, nicméně z toho, co psal Innfra mi vyplývá jen tohle: To, že se někdo se svou postavou chová povýšeně přeci není důvodem k tomu, řešit to na fórech. Obdobně, chování dotyčného hráče na fórech přeci není srovnávatelné s chováním postavy ve hře.

Mimo to, překrucování pravdy a přetvářka přeci k Thieflingům patří :twisted:

PostPosted: 23:29 08. Feb 2010 
Velmistr
 Profile

Taky se přidám....

Na jednu stranu... Merakh hraje tieflinga hodně dobře a určitě ctí svoje přesvědčení a rasu.

Na druhou stranu... Sice nevím co a jak bylo, ale tiefling je podřadnou rasou ne? Takže že byl napadeny před NPC stražemi tak, sice by u toho měl být DM, ale spíš by měli pomoct Tariel (nebo Tomas tane já nevim) a tieflinga odehnat

Každopádně bych tohleto určitě neřešil veřejně na foru.. Sice to pobaví :D ale asi to sem nepatří (i když je to ve flames)

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

PostPosted: 13:05 09. Feb 2010 
Poutník
 Profile

Jako ostatní nevím co se stalo, ale mohu jen potvrdit že Merakh je hráčem hraná postava hodně dobře. Navíc nevím jestli si autor uvědomuje že vstahy postava x postava / hráč x hráč je nutno rozlišovat.

PostPosted: 14:20 09. Feb 2010 
Urozený
 Profile

Omlouvám se Damiánovi, přehnal jsem to rupli mi nervy. Promiň že jsem na tebe tak vyjel.

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

PostPosted: 15:25 09. Feb 2010 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

innfra wrote:
Omlouvám se Damiánovi, přehnal jsem to rupli mi nervy. Promiň že jsem na tebe tak vyjel.

Pohoda, taky nejsem svatej. Když tak to nech zamknout a přesunout do koše.

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

PostPosted: 16:19 09. Feb 2010 
Ďábel
 WWW  Profile

Zamčeno.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]