|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
pepa48
|
Post subject: Nadměrný počet NPC Posted: 11:26 15. Apr 2011 |
|
|
Chtěl bych se optat, zda je nutné, aby v Ivory, popř. v jeho okolí, byla skupina NPC seskládána z domobrany, gardistů kancléře a i pouštních bojovníků? Počítám, že zástupci posledních dvou zmíněných skupin jsou pozůstatky questů, které však už neprobíhají, zda-li se nepletu. Nehledě na to, že na Ivorských farmách to na chvíli laguje při "objevení" pouštních bojovníků na koních při viditelné vzdálenosti (možná jen mně  ). Prostě se mi to zdá trochu přeplácaný, tak bych poprosil o vysvětlení situace, nebo menší "úklid." Moc dík.
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Nadměrný počet NPC Posted: 11:41 15. Apr 2011 |
|
|
pepa48 wrote: Chtěl bych se optat, zda je nutné, aby v Ivory, popř. v jeho okolí, byla skupina NPC seskládána z domobrany, gardistů kancléře a i pouštních bojovníků? Počítám, že zástupci posledních dvou zmíněných skupin jsou pozůstatky questů, které však už neprobíhají, zda-li se nepletu. Nehledě na to, že na Ivorských farmách to na chvíli laguje při "objevení" pouštních bojovníků na koních při viditelné vzdálenosti (možná jen mně  ). Prostě se mi to zdá trochu přeplácaný, tak bych poprosil o vysvětlení situace, nebo menší "úklid." Moc dík. řekl bych, že přítomnost gardistů a pouštních psů má vzhledem k tomu, že Ivory a okolí je středobodem vetšiny útoků podtemna a jiné chásky, je opravněná(mám pocit, že pouštnaci se tam nastěhovali pravě po jednom takovém útoku) i když to v konečném důsledku nic neřeší.Možná by stálo zato ubrat pár kousků od každého a nechat tam jen nějakou reprezentační složku.
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Nadměrný počet NPC Posted: 11:52 15. Apr 2011 |
|
|
Přidávám zapomenuté NPC v karathsém přístavu "Kumpán špachtle", v Karathě v chrámu DeiAnaga a v pevnosti rytířů úsvitu určitě pořád stojí hrabě Lacarant 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Nadměrný počet NPC Posted: 16:30 15. Apr 2011 |
|
|
Pod to se podepisuji, sám jsem to už několikrát zkoušel ve hře, leč bez výsledku. Taky mi přijde divné a to i ve městě/před městem ty hordy gardistů. Nebo i ta mlha která zůstala v lokaci ivorského hřbitova. Má to snad nějaké opodstatnění?
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Nadměrný počet NPC Posted: 16:52 15. Apr 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Konkrétně u pouštních psů není ani problém že by jich tam bylo přehršle, spíš mají dost různých custom věcí jako cepové pláště, koně, různé cepové vzhledy zbraní a štítů a to pak hlavně u slabších strojů způsobuje dost znatelný pokles fps než se všechny ty vzhledy načtou. Uplně by stačilo ty panáky jen trochu unormálnit, nechat je ustájit koně atd.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Nadměrný počet NPC Posted: 18:23 15. Apr 2011 |
|
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Nadměrný počet NPC Posted: 20:18 15. Apr 2011 |
|
|
To mají na svědomí DM, naházeli to tam v rámci Q. Odstraňte to, jestli tam chcete mít gardisty, tak si tu lokaci upravte v toolu a dejte je místo domobrany nebo na přeskáčku.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|