Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 16:25 23. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Nadměrný počet NPC
PostPosted: 11:26 15. Apr 2011 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Chtěl bych se optat, zda je nutné, aby v Ivory, popř. v jeho okolí, byla skupina NPC seskládána z domobrany, gardistů kancléře a i pouštních bojovníků? Počítám, že zástupci posledních dvou zmíněných skupin jsou pozůstatky questů, které však už neprobíhají, zda-li se nepletu. Nehledě na to, že na Ivorských farmách to na chvíli laguje při "objevení" pouštních bojovníků na koních při viditelné vzdálenosti (možná jen mně :roll: ). Prostě se mi to zdá trochu přeplácaný, tak bych poprosil o vysvětlení situace, nebo menší "úklid." Moc dík.

Reply with quote  

Post subject: Re: Nadměrný počet NPC
PostPosted: 11:41 15. Apr 2011 
Měšťan
 Profile

pepa48 wrote:
Chtěl bych se optat, zda je nutné, aby v Ivory, popř. v jeho okolí, byla skupina NPC seskládána z domobrany, gardistů kancléře a i pouštních bojovníků? Počítám, že zástupci posledních dvou zmíněných skupin jsou pozůstatky questů, které však už neprobíhají, zda-li se nepletu. Nehledě na to, že na Ivorských farmách to na chvíli laguje při "objevení" pouštních bojovníků na koních při viditelné vzdálenosti (možná jen mně :roll: ). Prostě se mi to zdá trochu přeplácaný, tak bych poprosil o vysvětlení situace, nebo menší "úklid." Moc dík.

řekl bych, že přítomnost gardistů a pouštních psů má vzhledem k tomu, že Ivory a okolí je středobodem vetšiny útoků podtemna a jiné chásky, je opravněná(mám pocit, že pouštnaci se tam nastěhovali pravě po jednom takovém útoku) i když to v konečném důsledku nic neřeší.Možná by stálo zato ubrat pár kousků od každého a nechat tam jen nějakou reprezentační složku.

Reply with quote  

PostPosted: 11:52 15. Apr 2011 
Velmistr
 Profile

Přidávám zapomenuté NPC v karathsém přístavu "Kumpán špachtle", v Karathě v chrámu DeiAnaga a v pevnosti rytířů úsvitu určitě pořád stojí hrabě Lacarant :)

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 16:30 15. Apr 2011 
Mistr
 Profile

Pod to se podepisuji, sám jsem to už několikrát zkoušel ve hře, leč bez výsledku.
Taky mi přijde divné a to i ve městě/před městem ty hordy gardistů.
Nebo i ta mlha která zůstala v lokaci ivorského hřbitova.
Má to snad nějaké opodstatnění?

Reply with quote  

PostPosted: 16:52 15. Apr 2011 
Bůh
 Profile

Konkrétně u pouštních psů není ani problém že by jich tam bylo přehršle, spíš mají dost různých custom věcí jako cepové pláště, koně, různé cepové vzhledy zbraní a štítů a to pak hlavně u slabších strojů způsobuje dost znatelný pokles fps než se všechny ty vzhledy načtou. Uplně by stačilo ty panáky jen trochu unormálnit, nechat je ustájit koně atd.

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 18:23 15. Apr 2011 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Mam na NWN celkem nadupanou masinu a Ivory - stred a celej Alwariel se mi seka jako prase ... a dokonce mam vypnuty ty nesmyslny super stiny u predmetu :)

Erik The Viking

Reply with quote  

PostPosted: 20:18 15. Apr 2011 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

To mají na svědomí DM, naházeli to tam v rámci Q. Odstraňte to, jestli tam chcete mít gardisty, tak si tu lokaci upravte v toolu a dejte je místo domobrany nebo na přeskáčku.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]