|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Silvaner01
|
Post subject: kouzlo - kouzelná zbraň a silnější kouzelná zbraň Posted: 13:20 15. Jun 2010 |
|
|
uf , začínám tu z toho mit dobrej guláš kouzlo silnější kouzelná zbraň by mělo dávat posílení na zbrani +1 ab, za 3 lvl postavy do maxima +5, když ho sešlu na zbran která má vylepšení +1 standartní, tak se na ni zobrazí /+1 posílení dočasné/, misto +3 dočasné za 9 lvl barda... navic se to vubec nezobrazí ve výpisu u postavy, kde se zobrazuje AB. Není někde vypsána délka pusobení ostatních kouzel, protože to co je v popiskách kouzel tady ani trochu neplatí, ať se to týká kouzel na ability, nebo invisek a ostatních?
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
Istvan
|
Post subject: Re: kouzlo - kouzelná zbraň a silnější kouzelná zbraň Posted: 13:31 15. Jun 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: kouzlo - kouzelná zbraň a silnější kouzelná zbraň Posted: 13:47 15. Jun 2010 |
|
|
Istvan wrote: Tak podobna otazka je tu kazdy tyden, Thalie ma sve upravy kouzel. prosim zde nahlednout... http://thalie.pilsfree.cz/upravy-kouzel-odbornosti-a-povolani-49.htmvytazeno- "Silnější magická zbraň, magické roucho: -dává bonus vylepšení +1/5 úrovní (max. +5)" Dík moc , to jsem nějak přehlíd, ale pořád to neřeší, proč se to nezobrazí ve výpisu u AB a Dmg postavy, že by se to stackovalo?
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: kouzlo - kouzelná zbraň a silnější kouzelná zbraň Posted: 14:41 15. Jun 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
kdyz kliknes na zbran, tak by se na ni melo zobrazit nakouzlene kouzlo i s danym efektem napr :
ostrost + 2 magicka zbran
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: kouzlo - kouzelná zbraň a silnější kouzelná zbraň Posted: 14:54 15. Jun 2010 |
|
|
nomis_b wrote: kdyz kliknes na zbran, tak by se na ni melo zobrazit nakouzlene kouzlo i s danym efektem napr :
ostrost + 2 magicka zbran to je mi jasný, to je na zbrani vypsaný, ale když mám seslánu ostrost a +1 magická zbraň, ve výpisu u postavy se ostrost objeví u kritického zásahu , misto 17-20, tak je tam 15 - 20, ale ta magická se tam nezobrazuje, proto se ptám jestli se to třeba s něčím nestackuje? třeba s magickým zraněním, co má zbraň už standartně daný.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: kouzlo - kouzelná zbraň a silnější kouzelná zbraň Posted: 01:51 16. Jun 2010 |
|
|
Nejsem si jist, ale pokad mas zbran +1 a zakouzlis na ni to kouzlo a na dane urovni ti ma pridat pouze +1 tak se ti to nestakne - ale jist si nejsem.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: kouzlo - kouzelná zbraň a silnější kouzelná zbraň Posted: 08:26 16. Jun 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: Nejsem si jist, ale pokad mas zbran +1 a zakouzlis na ni to kouzlo a na dane urovni ti ma pridat pouze +1 tak se ti to nestakne - ale jist si nejsem. podle me to bere jenom ten vyssi bonus, protoze kdyby se to stackovalo tak by tady behali lidi +8 zbranema...
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: kouzlo - kouzelná zbraň a silnější kouzelná zbraň Posted: 08:32 16. Jun 2010 |
|
|
Jo pardon, ja jsme nejak nereagoval tolik na nazev topicu jako na prispevky nade mnou. Reagoval jsem na kouzlo vs zbran. Ale pokad mam reagovat na kouzelná zbran vs silnejsi kouzelna zbran Tak co jsem si vsiml na jinych serverech, tak pokad jsem na zbran zakouzlil kouzelnou zbran a pote silnejsi kouzelnou zbran, tak na zbrani byl jen efekt te silnejsi kouzelne zbrane - jak píše Garett, počítalo se to vyšší.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: kouzlo - kouzelná zbraň a silnější kouzelná zbraň Posted: 23:25 16. Jun 2010 |
|
|
Všechny druhy bonusů na zbrani se počítají jen nejvyšší... když máš zbraň která je sečná a má +3 enhancement, +3 sečné zranění se na ní neprojeví, zatímco +3 magické (ohnivé atd., myslím i bodné) se projeví.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: kouzlo - kouzelná zbraň a silnější kouzelná zbraň Posted: 00:03 17. Jun 2010 |
|
|
DenGrasse wrote: Všechny druhy bonusů na zbrani se počítají jen nejvyšší... když máš zbraň která je sečná a má +3 enhancement, +3 sečné zranění se na ní neprojeví, zatímco +3 magické (ohnivé atd., myslím i bodné) se projeví. aha dík, tohle jsem chtěl vědět 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: kouzlo - kouzelná zbraň a silnější kouzelná zbraň Posted: 10:02 17. Jun 2010 |
|
|
U toho sečné - bodné si nejsem jistej, protože nevim jestli enhancement zvyšuje základní typ zranění zbraně bebo všechny tři základní druhy zranění (sečné, bodné, drtivé), to by chtělo vyzkoušet. Pokud máš na sečné zbrani enhancement +3 a sečné +4, výsledkem bude attack+3 a damage +4.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: kouzlo - kouzelná zbraň a silnější kouzelná zbraň Posted: 10:33 17. Jun 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Zažil jsem na EQ, že zbraň měla tuším bodné i tupé zranění navíc, ale byla v základu tupá. Když se nakouzlila silnější kouzelná zbraň, tak tupé zranění bylo přebito efektem kouzelné zbraně, ale bodné zůstalo 
_________________ .
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: kouzlo - kouzelná zbraň a silnější kouzelná zbraň Posted: 11:05 17. Jun 2010 |
|
|
Takže platí co jsem napsal nahoře, nebyl jsem si jistej, díky.
|
|
Top |
|
Treason
|
Post subject: Re: kouzlo - kouzelná zbraň a silnější kouzelná zbraň Posted: 12:46 05. Oct 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Zdravím, chci se zeptat jestli byste nechtěli upravit GMW ap. aby šli sesílat i na familiary prskavek?
_________________ Bivrííík Také znám jako Bhaall
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: kouzlo - kouzelná zbraň a silnější kouzelná zbraň Posted: 12:53 05. Oct 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ne, to urcite neni zamerem. MW a GMW ma byt kouzlo na zbrane. Tedy ne na drapy a zuby. K tomu jsou urcena hranicarska a druidska kouzla Magic Fang a Greater Magic Fang.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|