Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 13:26 20. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 40 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: Unava
PostPosted: 19:46 15. Feb 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

ROFL

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 19:54 15. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

bože...to jsem si zas jednou něco dovolil. Hrát v Ivory zákeřnou postavu se zlym přesvědčením a vyfáknout bandu dobráků. :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 20:00 15. Feb 2008 
Obyvatel
 Profile

Hele fakt nevim, co se tam stalo, ale spis mi zarazi jedna vec. Proc se tady ohanite tim, kdo ma jakej level? To je nejvetsi hovadina, kterou muzete rict. Proboha prece nebudu prizpusobovat svoji hru podle toho, jaky ma kdo level. To pak RP hra dostava pekne na frak.
A kdyz uz jsem to nakousl. Musim rict, ac nerad, ze pre wipem se hralo RP daleko vic nez ted. Tedko kazdej jenom kouka vyhonit svuj level co nejvic, aby si jako dodal respekt pred ostatnima. Prece o tom to neni.

Reply with quote  

PostPosted: 20:04 15. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

Ty nechapes souvislost s korenarkou? :mrgreen: To ja prave moc dobre jo pac tam se tva postava pred celou partou dobrodruhu strapnila a nastvane odesla a pritom sproste nadavala :roll: Potom jak se opakuju se slo doprovodit 1L druida jak o nem mluvis do mesta.Pote ti holt nedalo ze ses tak strapnil a rek sis to jim nedaruju aspon je postrasim a poslal si knim medu budu ten stal hodnej a jen tak nanas koukal a poto kdyz jde druid knemu a hraje RP at ho nechame otoci se a meda se na nej pusti ale vcas ho chytla ma paraliza.Tva obhajoba ze nas slo hodne a ze ho snadno dame je uboha pac meda si tam moh podat nejmene dva hrace na jednou kousnuti.Ja te jen ukazuju tve chovani ve hre kdyz tak rad si beres do ust jine a stezujes si na ne vis PANE RP HRACI :P Taky toho mam dost cis tu ty tvoje zvasty a sam se chovas jako pekna svine co se brani ze ja vas nezabil tak se vlasne nic nestalo ze?Je dobre ze si zacal hrat dole pac natebe se tesim :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 20:09 15. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

Seth-Plzen dobrej pokus na obhajobu ale kdyz o tom nic nevis tak radeji mlc :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 20:14 15. Feb 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

A dost, kto ma stale citat tie vase hadky? Rieste si to cez PM alebo cez ICQ alebo inac sukromnte a nie tu na fore. Takze laskavo dalsi prispevok si smerujte do PM.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 20:17 15. Feb 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Seth-Plzen wrote:
Tedko kazdej jenom kouka vyhonit svuj level co nejvic, aby si jako dodal respekt pred ostatnima. Prece o tom to neni.

Nemuzu nesouhlasit. :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 20:17 15. Feb 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Mne to cist bavilo a ve sporu sem fandil RESovi :mrgreen: 8)

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 21:04 15. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

RES wrote:
...

Sry, ze si dovolim jeste jeden prispevek, ale fakt mi neda to uvest na pravou míru...

To co pises, Resi je pravda, ale je to jen jednani postavy, ne hrace. Uvedom si, ze moje postava nejsem já a vase postavy nejste vy... Presne jak rikas, tak u korenarky jsme se vyprudili a protoze moje postava byla zakernej hajzl, tak si rekla, to jim nedaruju a sla je vystrasit medvedem. Nechapu, co ti na tom prijde jako prasarna (stejne tak co je spatnyho na tom, kdyz postava nadává. Nenadává hráčům, ale postavám). Hrajem v perzistentnim svete, kde zijou jak postavy hodny, tak postavy zlý. I kdyby si ten medvěd ty dvě postavy podal (jako ze jsem si byl skoro jist, ze pokud neda kritikal, co by byla holt smula, tak nikoho nezabije), tak je to porad jenom RP svet a smrt je jeho součástí. Takze i kdyby tam nekdo chcipnul, tak me by to sice bylo trochu blby, ale mý postavě urcite ne...

A nechovam se jako svině, fakt ne. Jestli nedokazes oddělit chování postav od chování hráče, tak tu nehraj. Kdybych byl svině, tak bude mim cílem zabíjet ostatní a toho jsem se vzdycky snazil vyvarovat. Jestli se nekdo chová jako svine, tak jsi to mozna tak ty, protoze tys mi tu zacal nadávat a ty si me tu zacal spinit! Já jsem ti vzdycky rikal jenom ze jsi creeper, coz je muj nazor (a nejenom můj) ale nikdy jsem ti nenadával. Tak uz vychladni...

PS: je videt, ze ty nedokazes oddelit hrace od postavy, kdyz mi tu zacinas vyhrozovat, jak si me v tom Podtemnu podáš!

edit: ICQ 177461327: moc rád si s tebou pokecam tady mimo fórum o tom, co jsem udelal za prasarnu, moc te porad nechapu

Reply with quote  

PostPosted: 22:53 15. Feb 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Rejty wrote:
Seth-Plzen wrote:
Tedko kazdej jenom kouka vyhonit svuj level co nejvic, aby si jako dodal respekt pred ostatnima. Prece o tom to neni.

Nemuzu nesouhlasit. :roll:

vsem urezu hlavy na patym lvlu a budu mit repsekt vic jak deda s roztrousenou sklerozou, co nevi kdy se mu vlastne spat chce a kdy ne...udela svetlo a usne...:D , ale dza se mi t oi celkem vtipne k pribehu postavy...takze s tema lvlama souhlasim se Sethem...

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 02:36 16. Feb 2008 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

Můžeš RESi vysvětlit v čem spočívala ta RP prasečina?
(ne, nenavážim se do tebe, jen ji v tom opravdu nevidím)

Reply with quote  

PostPosted: 12:25 16. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

Koukam ze od puvodniho tematu se to trochu odbocilo presne nato proc ja se tady ozval a upozornil na toho pana spravneho.Je to tady svama jen strata casu panove :roll: Napusi tu o problemu co ma moje postava a nekdo se hned prida a zacne opet to co mele po celem foru jak se mu nelibo ze jineh rac dela toto a tamto a ze nehraje RP a pritom nezna mou postavu a ani nemuze tusit jak hraje vse soudi jen proto ze kdyz se loguje do hry vidi tam postavu na jinem levelu jak je on :evil: Sete vazne nechapu zda aspon trochu uvazujes NIKDO TADY NA NIKOHO NEMACHRUJE S JEHO POSTAVOU BA NAOPAK HRACUM POMAHAM TAK TVUJ PRISPEVEK O NAHANENI SE POSTAV JEN ZA VIDINOU MAHCROVAT NA POSTAVU JE DOCELA SCESTNE PROTOZE TOTO MUZE POTVRDIT ASI KAZDEJ HRAC KTEREHO MA POSTAVA POTKALA. :evil: To ze tady hecuju drowi je jen sranda stejne jako oni hecujou nas ze si zotroci vsechny :roll: Jenom kdyz zapatram v pameti tak ma zlacka postava kdyz terorizovala kraj hned se spojovala s narusenou mysli pana RES a podobne :wink: A kdyz napisu otom co tu udelal nekdo co se povazuje za toho spravneho hrace a je pro nej nozmalni pokusit se zabit postavu jen tak se vlasne nic nedeje ?Ta postava prezila jen diky stesti ze ja vcas chytil medveda a jeste se tu obhajuje jak se vlasne nic nestalo a pritom staci se presunout par mesicu pred waip kdy se na RES nadavalo co dela za silene veci a nikdy mu neslo o zabiti hrace ale pustit medveda na 1L a myslet si ze se mu nic nestane je jen trapna obhajoba jeho cinu a toho ceho chtel dosahnout.Hraci si to preberte jak chcete ja to dal resit nebudu jen si Jaromire nejprve zamet pred vlasnim prahem nez zacnes neco rozsirovat o jinejch :wink: Joo a precti si poradne co pisu nikde ti ani jednou sproste nenadavam jako si predved ty vehre jen jako dokonale RP hrani :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 12:25 16. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

Koukam ze od puvodniho tematu se to trochu odbocilo presne nato proc ja se tady ozval a upozornil na toho pana spravneho.Je to tady svama jen strata casu panove :roll: Napusi tu o problemu co ma moje postava a nekdo se hned prida a zacne opet to co mele po celem foru jak se mu nelibo ze jineh rac dela toto a tamto a ze nehraje RP a pritom nezna mou postavu a ani nemuze tusit jak hraje vse soudi jen proto ze kdyz se loguje do hry vidi tam postavu na jinem levelu jak je on :evil: Sete vazne nechapu zda aspon trochu uvazujes NIKDO TADY NA NIKOHO NEMACHRUJE S JEHO POSTAVOU BA NAOPAK HRACUM POMAHAM TAK TVUJ PRISPEVEK O NAHANENI SE POSTAV JEN ZA VIDINOU MAHCROVAT NA POSTAVU JE DOCELA SCESTNE PROTOZE TOTO MUZE POTVRDIT ASI KAZDEJ HRAC KTEREHO MA POSTAVA POTKALA. :evil: To ze tady hecuju drowi je jen sranda stejne jako oni hecujou nas ze si zotroci vsechny :roll: Jenom kdyz zapatram v pameti tak ma zlacka postava kdyz terorizovala kraj hned se spojovala s narusenou mysli pana RES a podobne :wink: A kdyz napisu otom co tu udelal nekdo co se povazuje za toho spravneho hrace a je pro nej nozmalni pokusit se zabit postavu jen tak se vlasne nic nedeje ?Ta postava prezila jen diky stesti ze ja vcas chytil medveda a jeste se tu obhajuje jak se vlasne nic nestalo a pritom staci se presunout par mesicu pred waip kdy se na RES nadavalo co dela za silene veci a nikdy mu neslo o zabiti hrace ale pustit medveda na 1L a myslet si ze se mu nic nestane je jen trapna obhajoba jeho cinu a toho ceho chtel dosahnout.Hraci si to preberte jak chcete ja to dal resit nebudu jen si Jaromire nejprve zamet pred vlasnim prahem nez zacnes neco rozsirovat o jinejch :wink: Joo a precti si poradne co pisu nikde ti ani jednou sproste nenadavam jako si predved ty vehre jen jako dokonale RP hrani :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 12:53 16. Feb 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

¨No tak uz se muze zacit resit ta unava?

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 13:26 16. Feb 2008 
Šlechtic
 Profile

hmm premyslim jestli si do RESe taky rejpnout, ale ja sem vlastne jenom ubozak, tak na to asi nemam pravo :mrgreen:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 40 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]