RES wrote:
...
Sry, ze si dovolim jeste jeden prispevek, ale fakt mi neda to uvest na pravou míru...
To co pises, Resi je pravda, ale je to jen jednani postavy, ne hrace. Uvedom si, ze moje postava nejsem já a vase postavy nejste vy... Presne jak rikas, tak u korenarky jsme se vyprudili a protoze moje postava byla zakernej hajzl, tak si rekla, to jim nedaruju a sla je vystrasit medvedem. Nechapu, co ti na tom prijde jako prasarna (stejne tak co je spatnyho na tom, kdyz postava nadává. Nenadává hráčům, ale postavám). Hrajem v perzistentnim svete, kde zijou jak postavy hodny, tak postavy zlý. I kdyby si ten medvěd ty dvě postavy podal (jako ze jsem si byl skoro jist, ze pokud neda kritikal, co by byla holt smula, tak nikoho nezabije), tak je to porad jenom RP svet a smrt je jeho součástí. Takze i kdyby tam nekdo chcipnul, tak me by to sice bylo trochu blby, ale mý postavě urcite ne...
A nechovam se jako svině, fakt ne. Jestli nedokazes oddělit chování postav od chování hráče, tak tu nehraj. Kdybych byl svině, tak bude mim cílem zabíjet ostatní a toho jsem se vzdycky snazil vyvarovat. Jestli se nekdo chová jako svine, tak jsi to mozna tak ty, protoze tys mi tu zacal nadávat a ty si me tu zacal spinit! Já jsem ti vzdycky rikal jenom ze jsi creeper, coz je muj nazor (a nejenom můj) ale nikdy jsem ti nenadával. Tak uz vychladni...
PS: je videt, ze ty nedokazes oddelit hrace od postavy, kdyz mi tu zacinas vyhrozovat, jak si me v tom Podtemnu podáš!
edit: ICQ 177461327: moc rád si s tebou pokecam tady mimo fórum o tom, co jsem udelal za prasarnu, moc te porad nechapu