|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Obchody Posted: 12:21 27. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jo souhlasim s Shifterem... vem si třeba pána prstenů, tam mithrilová kroužková byl luxus, sice se nedaj srovnávat dva odlišné fantasy světy ale příklad si z toho můžeš vzít
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Obchody Posted: 09:20 28. Apr 2008 |
|
|
Existují světy, kde jsou vzácné věci opravdu vzácné. Podle mých skrovných zkušeností si hráč mnohem více váží věci, kterou získal po těžkém boji nebo v dlouhém questu, než té, kterou koupil u vetešníka na rohu....
kdyby bylo po mém, mitrilové a damantinové zbroje by se daly sehnat jen IC od DM za odměnu nebo od postav v craftu... a každý kousek by byl originál, který by se neopakoval.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Obchody Posted: 09:59 28. Apr 2008 |
|
|
vážení, nechte zase toho pseudohárkór tahání triček, Thalie je nastavená tak, že všecko +2 je mithril a všecko +3 je adamantium, je na to vyladěná obtížnost monster etc... takovýdle výkřiky umí každej
taky existujou světy, kde se vyskytujou věci +12
trochu pokory, hm ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Obchody Posted: 10:27 28. Apr 2008 |
|
|
photter wrote: vážení, nechte zase toho pseudohárkór tahání triček, Thalie je nastavená tak, že všecko +2 je mithril a všecko +3 je adamantium, je na to vyladěná obtížnost monster etc... takovýdle výkřiky umí každej povzdechnout si snad můžu ne? photter wrote: taky existujou světy, kde se vyskytujou věci +12 no a ty se mi nelíběj. photter wrote: trochu pokory, hm ? nechápu, ak návrh,který doporučuje skromnost a střídmost, může někomu přijít málo pokorný... asi mám nějaké mezery v logice.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Obchody Posted: 10:49 28. Apr 2008 |
|
|
zkusim ty mezery vyplnit skromnost a pokora sou dvě zcela odlišný věci, příliš hlasitý povykování po skromnosti nemá s pokorou nic společnýho pokora je spíš vo tom, že tady je nějakej svět, je nějak nastavenej a jeho systémy sou nějakým způsobem provázaný a z nějakejch důvodů sou právě takový, jaký sou, pokora je přemejšlet vo tom, hledat v tom řád a souvislost to samozřejmě neznamená, že to nastavení je ideální a všemvyhovující ale výkřiky typu "lepší věci než +1 jen od DM" mi, sorry, připadaj stupidní a začínám na ně trpět lehkou alergií lehká alergie znamená, že na ně reaguju podrážděně, nicméně s pokorou a jen vysvětluju, i když leckdy s dávkou jízlivosti pokud se alergie změní na těžkou, propadá se můj slovník do společenskýho suterénu a slabší kusy to nerozdejchávaj
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Obchody Posted: 13:57 28. Apr 2008 |
|
|
photter wrote: zkusim ty mezery vyplnit skromnost a pokora sou dvě zcela odlišný věci, příliš hlasitý povykování po skromnosti nemá s pokorou nic společnýho pokora je spíš vo tom, že tady je nějakej svět, je nějak nastavenej a jeho systémy sou nějakým způsobem provázaný a z nějakejch důvodů sou právě takový, jaký sou, pokora je přemejšlet vo tom, hledat v tom řád a souvislost to samozřejmě neznamená, že to nastavení je ideální a všemvyhovující ale výkřiky typu "lepší věci než +1 jen od DM" mi, sorry, připadaj stupidní a začínám na ně trpět lehkou alergií lehká alergie znamená, že na ně reaguju podrážděně, nicméně s pokorou a jen vysvětluju, i když leckdy s dávkou jízlivosti pokud se alergie změní na těžkou, propadá se můj slovník do společenskýho suterénu a slabší kusy to nerozdejchávaj ok, chápu co chceš říct. já to myslel spíš takhle: věci víc jak +1 jsou už nyní těžko dostupný, tzn. daj se sice koupit v krámech, ale jen jednou za čas a sou drahý. nic proti, tak to může bejt. někteří hráči však tímto nastavením strádají, neboť podupávají s postavou před obchodem, místo aby v klidu lootovali dung. kdyby věděli, že zbraň získají spíše v obtížném dungu, v dm questu nebo craftem, nestrádali by během stepování a mohli by v klidu hrát v nadějném očekávání, že kýžená zbraň/zbroj/libovolný předmět třeba vypadne... a co se týče těch termínů, prostě mi přišlo málo skromný (a asi i málo pokorný, kdybych o tom uvažoval) dožadovat se na fóru, aby ty zbraně byly dostupnější.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Obchody Posted: 14:00 28. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Tak nevym.. stepovani pred obchody, myslis tim, ze nekdo stravi svuj cas hrani radsi tim, ze obyha tri ruzna mesta, jestli se nahodou v nekterem z nich neobjevila zrovna ta jeho vytouzena zbran??
Kdyby byl jen v jednom ,tak dovnitr do obchodu a ven to trva cca 1 minutu. Kdyz se vsak rozhodl o pobyhani mezi ruznymi mesty, je to uz jeho problem..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Obchody Posted: 14:11 28. Apr 2008 |
|
|
nomis_b wrote: Tak nevym.. stepovani pred obchody, myslis tim, ze nekdo stravi svuj cas hrani radsi tim, ze obyha tri ruzna mesta, jestli se nahodou v nekterem z nich neobjevila zrovna ta jeho vytouzena zbran??Kdyby byl jen v jednom ,tak dovnitr do obchodu a ven to trva cca 1 minutu. Kdyz se vsak rozhodl o pobyhani mezi ruznymi mesty, je to uz jeho problem.. vidíš... a já mám i s nimi soucit 
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Obchody Posted: 12:25 29. Apr 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: nomis_b wrote: Tak nevym.. stepovani pred obchody, myslis tim, ze nekdo stravi svuj cas hrani radsi tim, ze obyha tri ruzna mesta, jestli se nahodou v nekterem z nich neobjevila zrovna ta jeho vytouzena zbran??Kdyby byl jen v jednom ,tak dovnitr do obchodu a ven to trva cca 1 minutu. Kdyz se vsak rozhodl o pobyhani mezi ruznymi mesty, je to uz jeho problem.. vidíš... a já mám i s nimi soucit  Drowove a duergari s nimi samozrejme take souciti, radi je pri tom pobihani mezi mesty odchytime a dopravime na misto kde se urcite zbavej sve potreby shanet vybranou zbran (upozornujeme ze pri nevhodnem chovani muze dojit ke koncetinovemu deficitu).
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Obchody Posted: 19:50 29. Apr 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Zyga wrote: Drowove a duergari s nimi samozrejme take souciti, radi je pri tom pobihani mezi mesty odchytime a dopravime na misto kde se urcite zbavej sve potreby shanet vybranou zbran (upozornujeme ze pri nevhodnem chovani muze dojit ke koncetinovemu deficitu). Na takove vyroky bych si dal majzla, vis jak nedavno flamovali, ze dole mate vsechno, aby si to nekdo spatne nevylozi 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|