Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 22:02 28. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 25 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Obchody
PostPosted: 12:21 27. Apr 2008 
Bůh
 Profile

jo souhlasim s Shifterem... vem si třeba pána prstenů, tam mithrilová kroužková byl luxus, sice se nedaj srovnávat dva odlišné fantasy světy ale příklad si z toho můžeš vzít

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 09:20 28. Apr 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

Existují světy, kde jsou vzácné věci opravdu vzácné. Podle mých skrovných zkušeností si hráč mnohem více váží věci, kterou získal po těžkém boji nebo v dlouhém questu, než té, kterou koupil u vetešníka na rohu....

kdyby bylo po mém, mitrilové a damantinové zbroje by se daly sehnat jen IC od DM za odměnu nebo od postav v craftu... a každý kousek by byl originál, který by se neopakoval.

Reply with quote  

PostPosted: 09:59 28. Apr 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

vážení, nechte zase toho pseudohárkór tahání triček, Thalie je nastavená tak, že všecko +2 je mithril a všecko +3 je adamantium, je na to vyladěná obtížnost monster etc...
takovýdle výkřiky umí každej

taky existujou světy, kde se vyskytujou věci +12

trochu pokory, hm ?

Reply with quote  

PostPosted: 10:27 28. Apr 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

photter wrote:
vážení, nechte zase toho pseudohárkór tahání triček, Thalie je nastavená tak, že všecko +2 je mithril a všecko +3 je adamantium, je na to vyladěná obtížnost monster etc...
takovýdle výkřiky umí každej
povzdechnout si snad můžu ne?
photter wrote:
taky existujou světy, kde se vyskytujou věci +12
no a ty se mi nelíběj.
photter wrote:
trochu pokory, hm ?
nechápu, ak návrh,který doporučuje skromnost a střídmost, může někomu přijít málo pokorný... asi mám nějaké mezery v logice.

Reply with quote  

PostPosted: 10:49 28. Apr 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

zkusim ty mezery vyplnit
skromnost a pokora sou dvě zcela odlišný věci, příliš hlasitý povykování po skromnosti nemá s pokorou nic společnýho
pokora je spíš vo tom, že tady je nějakej svět, je nějak nastavenej a jeho systémy sou nějakým způsobem provázaný a z nějakejch důvodů sou právě takový, jaký sou, pokora je přemejšlet vo tom, hledat v tom řád a souvislost
to samozřejmě neznamená, že to nastavení je ideální a všemvyhovující ale výkřiky typu "lepší věci než +1 jen od DM" mi, sorry, připadaj stupidní a začínám na ně trpět lehkou alergií
lehká alergie znamená, že na ně reaguju podrážděně, nicméně s pokorou a jen vysvětluju, i když leckdy s dávkou jízlivosti
pokud se alergie změní na těžkou, propadá se můj slovník do společenskýho suterénu a slabší kusy to nerozdejchávaj

Reply with quote  

PostPosted: 13:57 28. Apr 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

photter wrote:
zkusim ty mezery vyplnit
skromnost a pokora sou dvě zcela odlišný věci, příliš hlasitý povykování po skromnosti nemá s pokorou nic společnýho
pokora je spíš vo tom, že tady je nějakej svět, je nějak nastavenej a jeho systémy sou nějakým způsobem provázaný a z nějakejch důvodů sou právě takový, jaký sou, pokora je přemejšlet vo tom, hledat v tom řád a souvislost
to samozřejmě neznamená, že to nastavení je ideální a všemvyhovující ale výkřiky typu "lepší věci než +1 jen od DM" mi, sorry, připadaj stupidní a začínám na ně trpět lehkou alergií
lehká alergie znamená, že na ně reaguju podrážděně, nicméně s pokorou a jen vysvětluju, i když leckdy s dávkou jízlivosti
pokud se alergie změní na těžkou, propadá se můj slovník do společenskýho suterénu a slabší kusy to nerozdejchávaj

ok, chápu co chceš říct. já to myslel spíš takhle:
věci víc jak +1 jsou už nyní těžko dostupný, tzn. daj se sice koupit v krámech, ale jen jednou za čas a sou drahý. nic proti, tak to může bejt. někteří hráči však tímto nastavením strádají, neboť podupávají s postavou před obchodem, místo aby v klidu lootovali dung. kdyby věděli, že zbraň získají spíše v obtížném dungu, v dm questu nebo craftem, nestrádali by během stepování a mohli by v klidu hrát v nadějném očekávání, že kýžená zbraň/zbroj/libovolný předmět třeba vypadne...

a co se týče těch termínů, prostě mi přišlo málo skromný (a asi i málo pokorný, kdybych o tom uvažoval) dožadovat se na fóru, aby ty zbraně byly dostupnější.

Reply with quote  

PostPosted: 14:00 28. Apr 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Tak nevym.. stepovani pred obchody, myslis tim, ze nekdo stravi svuj cas hrani radsi tim, ze obyha tri ruzna mesta, jestli se nahodou v nekterem z nich neobjevila zrovna ta jeho vytouzena zbran??

Kdyby byl jen v jednom ,tak dovnitr do obchodu a ven to trva cca 1 minutu. Kdyz se vsak rozhodl o pobyhani mezi ruznymi mesty, je to uz jeho problem..

Reply with quote  

PostPosted: 14:11 28. Apr 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

nomis_b wrote:
Tak nevym.. stepovani pred obchody, myslis tim, ze nekdo stravi svuj cas hrani radsi tim, ze obyha tri ruzna mesta, jestli se nahodou v nekterem z nich neobjevila zrovna ta jeho vytouzena zbran??Kdyby byl jen v jednom ,tak dovnitr do obchodu a ven to trva cca 1 minutu. Kdyz se vsak rozhodl o pobyhani mezi ruznymi mesty, je to uz jeho problem..
vidíš... a já mám i s nimi soucit :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 12:25 29. Apr 2008 
Šlechtic
 ICQ  Profile

DenGrasse wrote:
nomis_b wrote:
Tak nevym.. stepovani pred obchody, myslis tim, ze nekdo stravi svuj cas hrani radsi tim, ze obyha tri ruzna mesta, jestli se nahodou v nekterem z nich neobjevila zrovna ta jeho vytouzena zbran??Kdyby byl jen v jednom ,tak dovnitr do obchodu a ven to trva cca 1 minutu. Kdyz se vsak rozhodl o pobyhani mezi ruznymi mesty, je to uz jeho problem..
vidíš... a já mám i s nimi soucit :wink:

Drowove a duergari s nimi samozrejme take souciti, radi je pri tom pobihani mezi mesty odchytime a dopravime na misto kde se urcite zbavej sve potreby shanet vybranou zbran (upozornujeme ze pri nevhodnem chovani muze dojit ke koncetinovemu deficitu).

Reply with quote  

PostPosted: 19:50 29. Apr 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Zyga wrote:
Drowove a duergari s nimi samozrejme take souciti, radi je pri tom pobihani mezi mesty odchytime a dopravime na misto kde se urcite zbavej sve potreby shanet vybranou zbran (upozornujeme ze pri nevhodnem chovani muze dojit ke koncetinovemu deficitu).

Na takove vyroky bych si dal majzla, vis jak nedavno flamovali, ze dole mate vsechno, aby si to nekdo spatne nevylozi ;)

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 25 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]