Naposled to teda rozpytváme když vidim, že máš stále chut se v tom štourat
Quote:
No, ty bys mel jit zpatky na zakladni skolu a naucit se cist, popr. naucit se vytahovat si informace z textu, protoze pak pises takovehle zcestne prispevky
Vidim, že to je tvá oblíbená věta, víš vůbec co znamená? Připadá mi že to používáš skoro na každou hovadinu

.. vim co sem napsal ale asi ani ty neumíš číst mezi řádky
Quote:
Problem byl, ze jste pranyrovali hlavne nas dva, ale to ze cely konflikt byl nezvladnuty jak ze strany hracu, tak i DM, ktery jej "ridil", tj. tebou - a za tim si stojim - tak o tom ani popel.
konflikt sem neřídil, ten jste řídili vy sami, já sem se jen přišel podivat a odpověděl na hráčovu poznámku, že nehrajete podle RP, kdy někoho svazovali a on nereagoval.. skoro sem se do toho nezapojoval, nechal sem to čistě na vás

Quote:
Dale, jestli beres "jit po dobrem" to, ze mne napises (kvuli nejakemu svemu vnitrnimu nutkani ci uspokojeni) PM kde to zrekapitulujes ve stylu: tys udelal tyhle chyby
Jo sám nevim proč sem to udělal, asi mě tě bylo líto jak tě linčovali ve flames a snažil se ti to vysvětlit, ale to bylo jako mlátit hlavou proti zdi protože ty jsi měl svou pravdu a nikdo by ti to asi nikdy nevymluvil..
Quote:
v situaci, kdy pak pripustis, ze ti "tohle" uniklo, protoze ses koukal na TV... tak si to klidne odpust. Taky to je dle meho duvod, proc mas k tomu nejmensi pravo se - z meho uhlu pohledu - vyjadrovat
uniklo mi tam pár informací a to v menší nepozornosti, kdy mě zaujalo něco v TV.. asi ano, těch ani ne 5 minut mi bere právo hodnotit půl hodinový střet a je vlastně moje chyba, že se celej zkazil, i když sem jen přihlížel a skoro nezasahoval.. až na jednání hráčů
Quote:
protoze jsi od zacatku nezastaval neutralni postoj (jak by melo nalezet DM) + ackoliv jsi byl pritomnej, tak jsi se hre skoro nevenoval.

Neutrální postoj sem měl ale to ti prostě nevysvětlim protože věříš, že jsi HCRP hráč a tudiž máš pravdu... ano skoro sem se vám nevěnoval, proč taky? to vás mám vodit za ručku? řikat co máte dělat? měli jste frakční střet, u toho DM být nemusí a já jen koukal jak to probíhá, protože v tu dobu si pár hráčů stěžovalo na brutálnost.. proto sem tam byl, ne proto abych někoho bavil nebo vedl
Quote:
A jeste poznamka, vetsina DM s kterymi jsem mel tu cest s vyjimkou Cairona a Marvina maji zasadni problem akceptovat charakter postavy jakou hrac hraje a snazi se jim vnucovat svuj pohled a sve predstavy jak maji hrat - a to bud kvuli tomu, ze netusi jaky charakter postavy hrac hraje nebo ze svych nejakych vnitrnich pohnutek a pocitu uspokojeni maji potrebu do vseho zasahovat. A to byla minimalne i tvoje chyba, kdy ses obul do me aniz jsi vubec tusil jak vadnej po psychicke a emocni strance Akin je
RP se dá okecat všechno, už sem toho zažil hodně.. neobul sem se zrovna speciálně do tebe, popravdě jsi pro mě byl jeden hráč z mnoha, nemysli si že jsi nějakej special

.. jenom se reagoval na vzniklý flame a na to, co sem viděl.. a ještě sem ti to chtěl vysvětlit do PM, aspon mě to poučilo
timto bych to uzavřel, oba jsme si řekli naše názory a dál to nemá smysl.. k tomu spamujem nevhodné téma