Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:26 26. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Zamykání Témat znova
PostPosted: 13:41 17. Nov 2009 
Poutník
 Profile

Krata wrote:
pak s timhle materialem jednat..

když jdeš na ně po dobrym, bodnou ti kudlu do zad, nedaji si nic vysvětlit, oni maji jedinou pravdu, všichni okolo jsou pozéři a HLAVNĚ! jsou to HCRP hráči!! Přesně vědi, co DM dělá ve hře během incidentu, svoje chyby vysvětlujou jako hraní RP postavy a nezvládnutí cizího RP vysvětlují jako chyby, ale těch už tu bylo a bude....

No, ty bys mel jit zpatky na zakladni skolu a naucit se cist, popr. naucit se vytahovat si informace z textu, protoze pak pises takovehle zcestne prispevky :)
Pokud si myslis, ze to zvladas, tak si projdi vse co k tomu bylo napsano (i v PM) a pak - zjevne k tvemu prekvapeni - zjistis, ze cele vlakno bylo zalozeno z uplne jinych duvodu nez ve ktere se to pak zvrhlo a ze jsem nase chyby pripustil. Problem byl, ze jste pranyrovali hlavne nas dva, ale to ze cely konflikt byl nezvladnuty jak ze strany hracu, tak i DM, ktery jej "ridil", tj. tebou - a za tim si stojim - tak o tom ani popel.

Dale, jestli beres "jit po dobrem" to, ze mne napises (kvuli nejakemu svemu vnitrnimu nutkani ci uspokojeni) PM kde to zrekapitulujes ve stylu: tys udelal tyhle chyby..., jen se vymlouvas na... a nakonec mi vycitas hru "prehnaneho hrdiny"... v situaci, kdy pak pripustis, ze ti "tohle" uniklo, protoze ses koukal na TV... tak si to klidne odpust. Taky to je dle meho duvod, proc mas k tomu nejmensi pravo se - z meho uhlu pohledu - vyjadrovat, protoze jsi od zacatku nezastaval neutralni postoj (jak by melo nalezet DM) + ackoliv jsi byl pritomnej, tak jsi se hre skoro nevenoval. :)

A jeste poznamka, vetsina DM s kterymi jsem mel tu cest s vyjimkou Cairona a Marvina maji zasadni problem akceptovat charakter postavy jakou hrac hraje a snazi se jim vnucovat svuj pohled a sve predstavy jak maji hrat - a to bud kvuli tomu, ze netusi jaky charakter postavy hrac hraje nebo ze svych nejakych vnitrnich pohnutek a pocitu uspokojeni maji potrebu do vseho zasahovat. A to byla minimalne i tvoje chyba, kdy ses obul do me aniz jsi vubec tusil jak vadnej po psychicke a emocni strance Akin je.

Edit: Jinak me neberte moc vazne, jen se "nudim" :D
Edit2: a uz me nudi i tohle...

Reply with quote  

PostPosted: 14:59 17. Nov 2009 
Bůh
 Profile

Naposled to teda rozpytváme když vidim, že máš stále chut se v tom štourat

Quote:
No, ty bys mel jit zpatky na zakladni skolu a naucit se cist, popr. naucit se vytahovat si informace z textu, protoze pak pises takovehle zcestne prispevky :)

Vidim, že to je tvá oblíbená věta, víš vůbec co znamená? Připadá mi že to používáš skoro na každou hovadinu :) .. vim co sem napsal ale asi ani ty neumíš číst mezi řádky

Quote:
Problem byl, ze jste pranyrovali hlavne nas dva, ale to ze cely konflikt byl nezvladnuty jak ze strany hracu, tak i DM, ktery jej "ridil", tj. tebou - a za tim si stojim - tak o tom ani popel.

konflikt sem neřídil, ten jste řídili vy sami, já sem se jen přišel podivat a odpověděl na hráčovu poznámku, že nehrajete podle RP, kdy někoho svazovali a on nereagoval.. skoro sem se do toho nezapojoval, nechal sem to čistě na vás :)

Quote:
Dale, jestli beres "jit po dobrem" to, ze mne napises (kvuli nejakemu svemu vnitrnimu nutkani ci uspokojeni) PM kde to zrekapitulujes ve stylu: tys udelal tyhle chyby

Jo sám nevim proč sem to udělal, asi mě tě bylo líto jak tě linčovali ve flames a snažil se ti to vysvětlit, ale to bylo jako mlátit hlavou proti zdi protože ty jsi měl svou pravdu a nikdo by ti to asi nikdy nevymluvil..

Quote:
v situaci, kdy pak pripustis, ze ti "tohle" uniklo, protoze ses koukal na TV... tak si to klidne odpust. Taky to je dle meho duvod, proc mas k tomu nejmensi pravo se - z meho uhlu pohledu - vyjadrovat

uniklo mi tam pár informací a to v menší nepozornosti, kdy mě zaujalo něco v TV.. asi ano, těch ani ne 5 minut mi bere právo hodnotit půl hodinový střet a je vlastně moje chyba, že se celej zkazil, i když sem jen přihlížel a skoro nezasahoval.. až na jednání hráčů

Quote:
protoze jsi od zacatku nezastaval neutralni postoj (jak by melo nalezet DM) + ackoliv jsi byl pritomnej, tak jsi se hre skoro nevenoval. :)

Neutrální postoj sem měl ale to ti prostě nevysvětlim protože věříš, že jsi HCRP hráč a tudiž máš pravdu... ano skoro sem se vám nevěnoval, proč taky? to vás mám vodit za ručku? řikat co máte dělat? měli jste frakční střet, u toho DM být nemusí a já jen koukal jak to probíhá, protože v tu dobu si pár hráčů stěžovalo na brutálnost.. proto sem tam byl, ne proto abych někoho bavil nebo vedl

Quote:
A jeste poznamka, vetsina DM s kterymi jsem mel tu cest s vyjimkou Cairona a Marvina maji zasadni problem akceptovat charakter postavy jakou hrac hraje a snazi se jim vnucovat svuj pohled a sve predstavy jak maji hrat - a to bud kvuli tomu, ze netusi jaky charakter postavy hrac hraje nebo ze svych nejakych vnitrnich pohnutek a pocitu uspokojeni maji potrebu do vseho zasahovat. A to byla minimalne i tvoje chyba, kdy ses obul do me aniz jsi vubec tusil jak vadnej po psychicke a emocni strance Akin je

RP se dá okecat všechno, už sem toho zažil hodně.. neobul sem se zrovna speciálně do tebe, popravdě jsi pro mě byl jeden hráč z mnoha, nemysli si že jsi nějakej special :) .. jenom se reagoval na vzniklý flame a na to, co sem viděl.. a ještě sem ti to chtěl vysvětlit do PM, aspon mě to poučilo

timto bych to uzavřel, oba jsme si řekli naše názory a dál to nemá smysl.. k tomu spamujem nevhodné téma

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 15:23 17. Nov 2009 
Bůh
 Profile

:D :D tomuhle se stačí jen vysmát a akine , viděla jsem tě párkrát , ale ejstli je pravda ,že se nazýváš HCRP hráčem tak to je fakt dobrá komedie :D myslím ,že je na čase , aby to tu někdo zamkl zas ;)

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 21:12 17. Nov 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

[quote="akin"][quote="Krata"].....

Zapomíníš, že základní zákon Thalie zní " DM mají vždy pravdu "

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

Reply with quote  

PostPosted: 09:26 18. Nov 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
monstera wrote:
Zapomíníš, že základní zákon Thalie zní " DM mají vždy pravdu "

To ma 99% vsech fora online her a ma to svuj ucel.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]