|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
venomeq
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 14:25 01. Dec 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
no koukam ze vsici plzen ,plzen ale nikdo Svijany ...hmhm hm ..Svijany na prvnim miste pak az plzen bo Gcko. Vino nepiju Tvrdej Tak to je J.Walker , Tullamorka ....no a pak vodka nebo RUM a urcite slivka.
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 14:39 01. Dec 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Rejty má k rezavé vodě také kladný vztah. 
Attachments: |

DSC07272.jpg [ 77.58 KiB | Viewed 2930 times ]
|
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 16:20 01. Dec 2009 |
|
|
Top: Kuba Libre
To znáte? Přijede frajer na Kubu a vleze do první pořádný putiky, sedne za bar a zavelí na barmana: "Cuba Libre!" Barman se opatrně rozhlídne po baru a odpoví: "Cuba no es libre..."
jinak havana, bacardi a pííívko samozřejmě (Bernard is the best)
u NWN se omezuju na vodu, čaj, kafe, a šumivé Céčko ve vodě...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 16:28 01. Dec 2009 |
|
|
-RoF- wrote: Ano ano vyrábí. U nás se sem tam objeví v obchodě. Já si tak jednu dobu myslel že skočil, ale možná je to útlum, protože se asi v česku moc nekupoval. Přitom ej to fajn pití...taková kola s višní  Já to pil naposledy jako malej, kde to kupuješ ty?
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 16:29 01. Dec 2009 |
|
|
Kdysi vodka (Finlandia, i když uznával jsem i Absolut) ve větších množstvích (paňáky 0,2-0,3 litru na ex  )... Teď jsem hrozně vyměkl a umravnil se... Gin s tonikem, portské víno a vůbec sladší vína, Baileys, medovina a samé takové sladkosti spíš v malém množství a na chuť, než na opití. Zjišťuji, že čím sem starší, tím méně piju a tím víc mám v oblibě zkoušení různých kvalitnějších věcí. Podobně to mám i u sýrů, masa... jsem čím dál víc vybíravý, když už mám jíst či pít něco na chuť a ne abych se prostě najedl/napil a vychutnám si kvalitu. Jinak moje naprosto nejčastější pití je obyčejná voda z vodovodu (s citronem kdyz nejsem linej), někde za ní se krčí čaj, sem tam káva... daleko zatím cokoli s bublinkama (vinea, tonic...). Prostředky na čištění kovů a žíraviny (Cola všech druhů) zásadně nepiju. Tak jednou za čtvrt roku tu zásadu prověřím a vždy po jednom hltu zjistím, že na ní nehodlám nic měnit. Pivo piju čistě při těžké fyzické práci. Naposledy jsem ho pil asi před 10ti lety.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Last edited by LDamian on 16:39 01. Dec 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 16:38 01. Dec 2009 |
|
|
Jsem na tom stejně jako LDamian, akorát že asi sem víc starší... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
loadr
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 18:52 01. Dec 2009 |
|
|
he he...tak ja piju skoro všechno..vínečko pívečko...nějaký lepší rumík a občas i toho wizoura, nebo neco na ten způsob bahňáku a co náš vetlín 2002....už mi asi došel, ale zajet se pořád dá 
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 18:59 01. Dec 2009 |
|
|
No já taky nepiji pravidelně a zásadně se neožírám. Pití beru jako společenskou záležitost na utvoření nálady. Odsuzuji ty co se chlubí tím jak se kde zeblili a byli totálně někde. Z nealka když už tak vodu(často se štávou), semtam čaj, každé ráno kakao  . S bublin mám nejraději točenou kofolu.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 19:07 01. Dec 2009 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 19:28 01. Dec 2009 |
|
|
To je fakt, stačí sklenička vínka a nwn mě nějak víc baví  . U modní přehlídky jsem cucala porstké, u plesu víno...
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 19:36 01. Dec 2009 |
|
|
Voda z vodovodu, čaj, pivo a domácí ovoce (slivovica, hruška, jablkovica, ořechovka a jiné), cola, sprite,víno a takové ti aperitivky jsou fakt kakanec na mě.
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 19:47 01. Dec 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Tak tak nejlepci je pekne ciste Mlicko a hezky horke....nebo take kakao i kdyz uz to neni ono 
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 21:09 01. Dec 2009 |
|
|
|
Top |
|
Jkerry
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 23:21 01. Dec 2009 |
|
|
Nejlepší vzpomínku mám na Finskou až na ty několikahodinový výpadky paměti  . Hodně mě chutnají Svijany a Zlatej bažant. Dobrá je i domácí slivovička. A kvalitní vinko. Jinak nealko nepiju nic jinýho než vodu obyčejnou neochucenou bez bublinek.
_________________ Diodric Lathanien Delrick
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 00:26 02. Dec 2009 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
Modrovousice wrote: To je fakt, stačí sklenička vínka a nwn mě nějak víc baví  . U modní přehlídky jsem cucala porstké, u plesu víno... Mnam portsky .. Zkusila si nekdy (vychlazeny) puer s portskym? Na leto je to vyborne piti... Ja vim, ze tim znicim kvalitni caj a kvalitni porto, ale dohromady je to zvrhle dobre kombo  (to neni z me hlavy, to jsem okoukala) Ja u modni prehlidky tedy tvrde improvizovala a na piti nebyl cas  Dodatecne vsem jeste jednou dekuji, byli a jste skvely! Kdyz se nad tim opravdu zamyslim, tak piju prevazne turka a proteiny  ... Mam obdobi kdy piju turka svlecenyho (bez cukru bez mlika) ale pak mam obdobi kdy piju turka oblecenyho  Vychutnavam si vysoce kvalitni 100% arabicu z ruznych plantazi celeho sveta... ale nepohrdnu ani turkem domacim (v obleceny kvalite)  A ted mam obdobi kdy nepiju alko vubec, ale kdyz smim tak jedine s mirou 
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|