|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
zma
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 16:40 24. Feb 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
trosku sem patral a problem by mel bejt v openGL s tim ze NWN jede na starsi verzi kterou novy nvidia drivery nepodporujou.. s resenim si musis nak pohrat.. sezen si nakou verzi driveru jako 91.37 nainstaluj rivatuner a ty drivery tam forcni at si pindaj co chtej prinejhorsim te ceka boot do VGA modu.. vyzkousej a dej vedet.)
_________________ bobr
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 12:34 12. Mar 2011 |
|
|
Dobrej, hází mi to spojení fail, timeout. Je něco se serverem? Na stránkách je normoš výpis pár hráčů ve hře. Tak si lámu hlavu nad tím, zda se něco stalo se serverem, či nastala chyba někde u mě Děkuji
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 12:35 12. Mar 2011 |
|
|
Dobrej, hází mi to spojení fail, timeout. Je něco se serverem? Na stránkách je normoš výpis pár hráčů ve hře. Tak si lámu hlavu nad tím, zda se něco stalo se serverem, či nastala chyba někde u mě Děkuji
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 12:35 12. Mar 2011 |
|
|
|
|
Top |
|
Sigmar
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 23:04 11. Jun 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Zdravím mám menší prolém.. Vše v cajku dle návodu postava vytvořena ale tím to hasne a nelze se připojit Časový limit vypršel atd.
Možná je to tím že mi to píše na stránkách thalie tohle.. Zjištěná IP adresa se neshoduje se zadanou! Pokud hrajete na tomto počítači, máte ji spatně zadanou a nebudete vpuštěni do hry!
Ale i když tam mám svojí ip... tak to nijak jinak nejde.. Mám to řešit tím že nebudu kontrolovat ip.?? dík moc..
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 23:34 11. Jun 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mel jsi tam mezeru v IPne. Zkus to ted.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sigmar
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 23:45 11. Jun 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Mel jsi tam mezeru v IPne. Zkus to ted. Dík už ro funguje.. 
|
|
Top |
|
Brak
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 21:37 25. Jun 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahoj, všechny potřebné věci mám stáhlé a nainstalované. Ovšem když se chci připojit, vypíše se mi seznam několika věcí co nemám. Přitom vše potřebné mám nainstalované. Mohl yb mi někdo prosím pomoct? (Jedná se o věci typu "cep2_core0.hak"..., "cep2_add_phenos2.hak"..., "cep2_custom.hak"... )
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 21:43 25. Jun 2011 |
|
|
|
Top |
|
Brak
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 12:45 26. Jun 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Děkuju, už to jede a běhám si po Thalii  . Chyba byla ve špatně nainstalovaném CEPu...
|
|
Top |
|
Prdovous
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 04:38 25. Sep 2011 |
|
Joined: 12:24 05. Nov 2010 Posts: 20 Location: Ústí nad labem
|
Blé ráno, Thalijští. Tož jsem se zase jednou rozhodl se lognout a podívat se, jak to tu běhá, nicméně mi to z důvodů mne skrytých bylo neumožněno ^^ Prve, po rozkliknutí menu více hráčů a po zadání jména a hesla mi při autentizaci jména vyflusne chybovku, že se nelze připojit k hlavnímu serveru, čiže některé služby pré nemusí fungovat. Všiml jsem si, že bioware evidentně odstavil podporu NWN i NWN2 (soudě dle toho, že na jejich webu je to k nenalezení), takže to nejspíše bude tím. Nicméně potom, když zadám adresu serveru do přímého připojení a dám login, vyhodí mi to timeout. Proč, netuším. Nicméně nemyslím si, že bych zadal špatný login, IP adresa je také zadána správně a CDkey taktéž. Všechny povinné haky, tlk a bmu soubory soslé a správně roztříděné do složek mám. Jméno ACC: Prdovous. Díky za případnou pomoc 
_________________ Fearn Divoška - elfí divoženka vyvržená hlubinami Prahvozdu do kamenného vězení civilizace. Za Irsko! Za Morrighan!
Až smrt příjde, neodejdeme s prázdní... (irské přísloví) Člověk nejčastěji líbá ruce, které by nejraději uťal. (dánské přísloví)
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 09:56 25. Sep 2011 |
|
|
Po chvilce patrani: Prihlasujes se jako prdovous s malym 'p'. LOGCHECKER: Unknown user 'prdovous'. (-UNKNOWN-(0)) Kdezto registraci mas jako 'Prdovous' s velkym 'P'. Postavy mas taktez pod 'prdovous', takze ti zmenim i tu registraci na male 'p'.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Prdovous
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 13:57 25. Sep 2011 |
|
|
Super, diky moc  necekal bych, ze to bude takova pakarna.
_________________ Fearn Divoška - elfí divoženka vyvržená hlubinami Prahvozdu do kamenného vězení civilizace. Za Irsko! Za Morrighan!
Až smrt příjde, neodejdeme s prázdní... (irské přísloví) Člověk nejčastěji líbá ruce, které by nejraději uťal. (dánské přísloví)
|
|
Top |
|
Prdovous
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 22:06 26. Sep 2011 |
|
|
Mno... Tož jsem se pokusil lognout zase, tentokrát se logoval s malým p na začátku login jména a prd, dopadl jsem zase stejně - nelze se připojit k hlavnímu serveru, přičemž při přímém připojení na server následoval timeout. Nevím, jestli jsem zadal špatně heslo (které podle mě zadávám dobře), ale opravdu už netuším, čím by to mohlo být. Pokud by šlo o heslo, můžeme to kdyžtak probrat přes PMky?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nemozne pripojeni Posted: 17:11 27. Sep 2011 |
|
|
Připojuješ se z jiný adresy, než jakou máš nastavenou. Buď si jí oprav, nebo si zruš kontrolu.
|
|
Top |
|