|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Necrooo
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 00:48 02. Dec 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
A kdyz pijes tedy tu kavu, kupujes si zrnka akvy jiz rozemleta, nebo zrnka cela a rozemeles si je az doma tesne predtim nez si je zalyjes vodou? Pokad tu druhou moznost nedelas, tak vrele doporucuji, uvidis ze kava bude jeste chutnejsi kdyz bude cerstve namleta tesne pred zalytim.
|
|
Top |
|
Jkerry
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 08:42 02. Dec 2009 |
|
|
Necrooo wrote: A kdyz pijes tedy tu kavu, kupujes si zrnka akvy jiz rozemleta, nebo zrnka cela a rozemeles si je az doma tesne predtim nez si je zalyjes vodou? Pokad tu druhou moznost nedelas, tak vrele doporucuji, uvidis ze kava bude jeste chutnejsi kdyz bude cerstve namleta tesne pred zalytim. To je fakt. Taky piju kafe a nejčastěji preso v práci protože tady na to máme mašinku za 15 000,- Jinak je nejlepší si kafe pomlít v ručním mlejnku. Ale když si dělám kafe doma tak jedině překapaný.
_________________ Diodric Lathanien Delrick
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 08:47 02. Dec 2009 |
|
|
Sapal wrote: -RoF- wrote: Ano ano vyrábí. U nás se sem tam objeví v obchodě. Já si tak jednu dobu myslel že skočil, ale možná je to útlum, protože se asi v česku moc nekupoval. Přitom ej to fajn pití...taková kola s višní  Já to pil naposledy jako malej, kde to kupuješ ty? Normálně v takovém malém obchodě potravin, jestli chceš,tak Slušovice na náměstí 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 14:20 02. Dec 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
vse co tece krom benzinu
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 15:27 02. Dec 2009 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 15:29 02. Dec 2009 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Necrooo wrote: A kdyz pijes tedy tu kavu, kupujes si zrnka akvy jiz rozemleta, nebo zrnka cela a rozemeles si je az doma tesne predtim nez si je zalyjes vodou? Pokad tu druhou moznost nedelas, tak vrele doporucuji, uvidis ze kava bude jeste chutnejsi kdyz bude cerstve namleta tesne pred zalytim. nedelam, schanim v tom pripade mlynek na kafe 
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 16:39 02. Dec 2009 |
|
|
Ale bacha na presovary, ty moc mletou kávu nežerou...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
ripatko
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 21:44 02. Dec 2009 |
|
|
To mi v Zákupech Jedině Březno......Jeanesi, M4n4si, Garette ? kde ste, aby jste me podporili ? G14 nezadam, ta pivo nepije, je mlsna...... 
|
|
Top |
|
MaSo
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 22:07 02. Dec 2009 |
|
|
Ač bych ještě pit neměl, tak už mam docela roztříděné chutě  , Z piv zásadně Radegast! a nepohrdnu ani Gambačem, neodmitnu ani dobre vinko, nejčastěji však piju veltlinske zelene hezky z plastu  a z tvrdeho, jedine piti ktere mi chutná po strance chutove je teqila  ale neurazim se ani když mi někdo nabidne nějakou tu ovocnou palenku(viz artaxas), jinak vesměs všechno ostatni do sebe dokažu natlačit jedině když je pořadny duvod k piti  , ale zásadně nepiju, a pomalu ani nemužu citit..... RUM (měl by se zakázat  )
_________________ Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 22:17 02. Dec 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 03:03 03. Dec 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
"G14 nezadam, ta pivo nepije, je mlsna......  " prece nebudu pit pivo,kdyz si muzu dat vodku nebo rum! 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 12:54 03. Dec 2009 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
|
Top |
|
Jkerry
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 13:22 03. Dec 2009 |
|
|
MaSo wrote: Ač bych ještě pit neměl, tak už mam docela roztříděné chutě  , Z piv zásadně Radegast! a nepohrdnu ani Gambačem, neodmitnu ani dobre vinko, nejčastěji však piju veltlinske zelene hezky z plastu  a z tvrdeho, jedine piti ktere mi chutná po strance chutove je teqila  ale neurazim se ani když mi někdo nabidne nějakou tu ovocnou palenku(viz artaxas), jinak vesměs všechno ostatni do sebe dokažu natlačit jedině když je pořadny duvod k piti  , ale zásadně nepiju, a pomalu ani nemužu citit..... RUM (měl by se zakázat  ) Jedině pořádné námořnické RUM *odkašle*  Bez teho sa nedá žiť !!!!
_________________ Diodric Lathanien Delrick
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 13:32 03. Dec 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Většinu dne čaj. Jelikož jsem línej jezdit sockou, tak piju poslední dobou zřídka.
Doma víno, medovinu (jedině Dolskou), vyjímečně pivo. V hospodě Svijany, Plzeň, Popovice, Guiness nebo co točej, občas vína nebo cider. Ze silnějších destilátů už vlastně jenom tequilu. Z toho co se dá běžně v čechách koupit je pitelná akorát olmeca. Jináč leda v dobrym obchodě s lihem.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Manas
|
Post subject: Re: Co pijete? Posted: 16:15 03. Dec 2009 |
|
|
Blemtam brezno je to provincni pivo a da se pit ale nej pivko je Radegast a Svijany Btw. Garettak blemta tu vodu co zacina G 
_________________ Vorenus....Pravá ruka Černé paní, vykonavatel její vůle. http://www.youtube.com/watch?v=ysWRb9bqB-Y&NR=1
|
|
Top |
|