|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Xantipa
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 18:50 23. Mar 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|
Joined: 19:38 28. Jan 2008 Posts: 364 Location: všudezdejší
|
asi to bude bug:
prsten,stribro, hlavni smaragd 120%, vedlejsi fenelop 40% vysledek je prsten: smrt +2, smrt +1
pritom je nutne rict, ze fenelop dava u 40% neco jineho v bronzu a v zeleze take neco jineho kdyz je sam.
Dalsi bug je, ze prsten s jednou vlastnosti z rubinu, zere rubiny dva. otestovano v adamantine.
s tim 40% jsem si hrala schvalne, protoze me zajima jestli tam bude vlastnost z bronzu nebo ze zeleza.. Mam to otestovano az po meteor vcetne.
_________________ Xantipa
http://thalie.pilsfree.cz/pravidla-hry-217.htm najdete mě na discordu: https://discord.gg/WgJwKG
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 20:59 23. Mar 2010 |
|
|
tak pokud u titanu anstavím poměr 120/40, tak to pobere dva různé kameny.. při 140 už ne..to chce prostě dva stejný, případně to sežere i ten třetí, který je ve stolku
_________________ Thea
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 21:03 23. Mar 2010 |
|
|
Xantipa wrote: asi to bude bug:
pritom je nutne rict, ze fenelop dava u 40% neco jineho v bronzu a v zeleze take neco jineho kdyz je sam.
jo, mě to v bronzu a v železe hodilo taky pokaždé něco jiného, to potvrzuji
_________________ Thea
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 09:12 24. Mar 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
hm hm.. no nevim bohuzel, kdy na to budu mit cas to overovat vypada to na zabite odpoledne, a ted mam malo casu, ale zkusim to co nejdrive napravit. oprava pak bude v novinkach..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 21:46 24. Mar 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
to ze dava neco jineho v bronzu a zeleze, to je dobre. chtel jsem to trosku odlisit, jestli to teda neni na skodu. Pokud mate vetsi kov, nez je zelzo, melo by to davat tu lepsi valstnost. Jinak zrani kamenu ted testuju. Kdzy davam vzdy jen 2 kameny do pultiku , tedy 2 spravne, tak mi to bezi jak ma.. je teda pravda, ze to dava hlasku: je nutne dat spravne kameny, i kdyz tam jsou, ale proces vyroby se spusti, takze sem ji smazal, aby neotravovala, ale zatim to je OK. Xantipa wrote: prsten,stribro, hlavni smaragd 120%, vedlejsi fenelop 40% vysledek je prsten: smrt +2, smrt +1 nedalo to negaivni +2, smrt +1 ??? negativni neni to stejne jako smrt. takhel to mam napsane ve skriptu a je to dobre. Xantipa wrote: Dalsi bug je, ze prsten s jednou vlastnosti z rubinu, zere rubiny dva. otestovano v adamantine. Ano, i kdyz mas 1 druh materialu, je nutne dat 2 kameny (v tomto pripade stejne)
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 08:57 25. Mar 2010 |
|
|
nomis_b wrote: Jinak zrani kamenu ted testuju. Kdzy davam vzdy jen 2 kameny do pultiku , tedy 2 spravne, tak mi to bezi jak ma.. je teda pravda, ze to dava hlasku: je nutne dat spravne kameny, i kdyz tam jsou, ale proces vyroby se spusti, takze sem ji smazal, aby neotravovala, ale zatim to je OK.
nefunguje.. jakmile nastavím hlavní kámen jiný než vedlejší, nic to nedělá a chce to přidat kameny dle nastavení.. neriskuju sežrání dalšího 
_________________ Thea
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 09:26 25. Mar 2010 |
|
|
no tak to vypada, ze se budu muset dat do zlatniciny na serveru sam, abych si overil, jeslit to funguje i na serveru stejne jak me doma Pokud postava po zavreni stolku zacne vyrabet, tak to bylo nastaveno dobre, jen tam byla navic ta hlaska... a tede by to melo uz byt v poradku, po vcerejsim updatu (tedy az po jeho nahranim, tak treba zitra pls to vyzkouset, staci treba nefirt s malachitem na cinu ! )
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 09:30 25. Mar 2010 |
|
|
Agrila nanosí Thee matroš potřebný ke zkoušení. Stačí říct
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 09:49 25. Mar 2010 |
|
|
ale mě to funguje všechno tak jak má až po ten titan.. začalo to dělat až tam.. když prostě chci dát 140% hlavního kamene a jen to "docpat" obyčejným, aby to bylo levnější, tak to prostě nejde.. funguje to jen v případě, že dám hlavní stejný jako vedlejší... vyhodí to tu hlášku a postava stojí a nic nedělá
pokud dám jen 120% a 20% vedlejšího, jde to.. tam problém není
EDIT: vyzkouším po dnešním restartu
_________________ Thea
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 10:16 25. Mar 2010 |
|
|
OK tak mrknu jeste vice na ten titan. je tam trosku chaoz v cislovani, vcera sem overoval vsechny drahokamy, zkusim teda jeste mrknout na ty kovy.
PS neni to tak, ez je to az po nejakem updatu? zkousela jsi i jine kovy, ve stejny den ?
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 10:23 25. Mar 2010 |
|
|
Esuliams wrote: Agrila nanosí Thee matroš potřebný ke zkoušení. Stačí říct ona ví a řekne si  jen šetří ty špatně dostupný kousky
_________________ Thea
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 10:27 25. Mar 2010 |
|
|
nomis_b wrote: OK tak mrknu jeste vice na ten titan. je tam trosku chaoz v cislovani, vcera sem overoval vsechny drahokamy, zkusim teda jeste mrknout na ty kovy.
PS neni to tak, ez je to az po nejakem updatu? zkousela jsi i jine kovy, ve stejny den ? zkoušela jsem ještě adamantin a ten je v pořádku...ale jako nevím, jestli jsme se třeba netrefila mezi update..já ty číselný data nahoře v popisku moc nestuduju 
_________________ Thea
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 17:18 28. Mar 2010 |
|
|
nomis_b wrote: OK tak mrknu jeste vice na ten titan. je tam trosku chaoz v cislovani, vcera sem overoval vsechny drahokamy, zkusim teda jeste mrknout na ty kovy.
PS neni to tak, ez je to az po nejakem updatu? zkousela jsi i jine kovy, ve stejny den ? tak vyzkoušeno a nejde to.. prostě dva různý šutry v titanu nejdou smíchat.. vyběhne hláška a postava stojí a kouká
_________________ Thea
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 21:27 28. Mar 2010 |
|
|
píšu s prosbou.. nebylo by možné nějak dopředu avizovat chystané změny ceny materiálů?
Měla jsem nakoupený dopředu železný prach, a docela nemilé překvapení bylo, že jsem za prsten s drahým kamenem nedostala ani původní cenu prachu. Ono se to může zdát jako zanedbatelná částka.. ale při třech prášcích a leštidlech, které u těchhle kamenů stojí víc jak 5000, je to hned ztráta 20000 zlatek
Díky
_________________ Thea
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 21:40 28. Mar 2010 |
|
|
tak jsem teď zkusila vyrobit 120% adamantin a taky to nejde.. nelze smíchat dva různé kameny, aby hlavní kámen obsahoval maximum možných %
Muselo se to stát při některém update, protože už ho mám vyzkoušený a dřív to šlo...
_________________ Thea
|
|
Top |
|