|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
slencak
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 17:47 16. Apr 2012 |
|
|
Myšlenka bezva, co bych za to dal když sem začínal. Jedna výtka http://thalie.pilsfree.cz/hrani-podle-v ... avy-41.htm nedělej z toho další PB servr viz Démona  PS: moje hraní DD v partě : záměrně snižuju AC=> funguju jako ,,tank" nemlátí do střelců atd. Kompenzuje to regen (díky DD postoji mi zbývá slot na pásek regenu) a hodně HP!
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 18:33 16. Apr 2012 |
|
|
slencak wrote: Myšlenka bezva, co bych za to dal když sem začínal. Jedna výtka http://thalie.pilsfree.cz/hrani-podle-v ... avy-41.htm nedělej z toho další PB servr viz Démona  Právě naopak... Hrát na Thalii je výrazně obtížnější než na demoně. Prostě nesmíš umírat. Na demoně ti to nevadí tak moc, tady je to naprosto stěžejní.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 18:36 16. Apr 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Ale jsme na RP serveru, nikoliv na "zabij co vidíš" serveru... to byla asi připomínka 
_________________ .
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 18:40 16. Apr 2012 |
|
|
Já taky nikoho nenávádím k tomu aby zabíjel co vidí....
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 19:32 16. Apr 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
V tomhle se šamanem souhlasím, argument - mám silnou postavu = zabíjím co vidím je chybný. Je sice fajn, že postavičky co jsou slabé si můžou říct nikam nepůjdu, stejně bych umřel, tak budu radši jenom sedět ve městě.
Správný přístup ale je - postavím silnou postavu abych, když už jdu něco zabít, přežil.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 19:35 16. Apr 2012 |
|
|
Podle mě je správnej přístup "postavím to, jak se mi to líbí, a pokud něco přežiju, tím lépe"  ) Ale je to slovíčkaření.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 19:38 16. Apr 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: V tomhle se šamanem souhlasím, argument - mám silnou postavu = zabíjím co vidím je chybný. Je sice fajn, že postavičky co jsou slabé si můžou říct nikam nepůjdu, stejně bych umřel, tak budu radši jenom sedět ve městě.
Správný přístup ale je - postavím silnou postavu abych, když už jdu něco zabít, přežil. Nejsme zásadně proti, jen ty buildy jsou někdy dost vyhrocené, jak to tak sleduju. Ale což, pořád lepší než nic (asi).
_________________ .
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 19:46 16. Apr 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Mně přijdou akorát, je vidět¨, že šefkuchař neukazaltajnou přísadu, aby byly ještě lepší. To je správné. Rozhodně ty buildynejsou nijak přesílené... to přijde až s návodem na jakékoliv RDD 
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 20:29 16. Apr 2012 |
|
|
Nevadí mi ždímání mechaniky ,jen mít všechno s moudrostí 8-1 a char 6-2  (pokud teda nechtějí hrát zrůdičku) Kapiš?  Prásík mě naučil zabij dřív než zabijou tebe ( co nejvyšší útok a dmg je určitě základ),ale sám sem si třeba nacpal štěstí hrdinů, +2 vůli atd. Na to by se taky, dle mě nemělo zapomínat. Na takové ty normální expící lokace pak nejsou třeba ani imky.
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 21:12 16. Apr 2012 |
|
|
Krysak wrote: Mně přijdou akorát, je vidět¨, že šefkuchař neukazaltajnou přísadu, aby byly ještě lepší. To je správné. Rozhodně ty buildynejsou nijak přesílené... to přijde až s návodem na jakékoliv RDD  Co bys chtěl za tajnou přísadu?  Ten zaklínač / torm patří třeba do mého "zlatého fondu". Co potřebuješ za návod na RDD, v zásadě pokud jej někdo postaví tak nikdy nic neskazí. Takže tam moc velký problém nebude. To Slencak: Souhlasím s tím že je to vyhrocené, navrhuju to aby to svou sílu mělo nejpozději na úrovni 27 což je strop pro velkou část hráčů, a pokud chceš do té doby mít třeba devast tak to většinou ani jinak udělat nejde....
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 22:44 16. Apr 2012 |
|
|
Přidán text od Bahnaka k trpasličímu obránci.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 00:03 17. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 00:08 17. Apr 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Co třeba barbar? By mě zajímal
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 00:08 17. Apr 2012 |
|
|
Zloděj je celkem častý a oblíbený, řekl bych.
_________________ .
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 00:39 17. Apr 2012 |
|
|
Hmm barbar... tam to bude zajimavý.... ted si nevybavuju nic schopného.... musím zalovit v knihovničce. Na zloděje budu potřebovat celkem hodně času... protože se dá zkombinovat s obrovským počtem povolání. S bojovníkem, BG, tormem, hraničářem, SD a WM a u každého v několika variantách podle hlavní vlastnosti....
|
|
Top |
|