|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 14:05 05. May 2009 |
|
|
innfra wrote: Můžu zabíjet muly v dílnách ? Už mě to pomalu začíná štvát... nejde tam chodit... Attachment: Thalie 1.9_0001p.jpg ale počítej s tím, že některý majitel muly se bude vztekat, což může být i životu nebezpečné
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 14:08 05. May 2009 |
|
|
bude-li majitel vztekat, bude zatčen stráží , šoupnut od basy a vyměřena mu pokuta ze veřejné pohoršování a znečišťování prostoru dílen zvířecími výkaly. 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Phantorris
|
|
|
Mula v dílnách nemá co dělat....
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
|
|
jj, dokážou se vstekat pěkně  ale není se čeho bát, většina z nich nejsou takový tupci, aby tě napadli ve městě 
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 10:05 06. May 2009 |
|
|
Takže už se z mul venku nekrade náklad .... to moc rád slyším.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 15:34 08. May 2009 |
|
|
Nešlo by prosím přejmenovat můj acc na fóru na Infra ? Docela mi to uklepnutí se dvěma nn vadí 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 18:25 10. May 2009 |
|
|
Můžou se kupovat jisté věci u HAgora z dar garagu, když jsem ho já nebo morn při útoku na pevnost zabili ? Něco jsem totiž zaslechl o koupenejch věcech, tak by mě zajímalo teda jestli si tam můžu nakoupit 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 19:38 18. May 2009 |
|
|
Guildy maj nějaký patrony jo ? Jak se jmenujou teda ? BTW co tu je za guildy vlastně krom krathský stráže?
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 20:16 18. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
http://thalie.pilsfree.cz/gildy-a-spolecenstva-93.htma patroni jsou proste DMka když se chceš hlásit k někomu tak napiš přímo tomu dotyčnému DM a předpokládám že nevíš kdo má co... tak ti to vypíšu: Karathské podsvětí: lorelei Armáda: Gorrgorroth a žorž Bratrstvo lesní moudrosti: Marv Nordová kladiva: Neithan a dál už nevím
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 20:45 18. May 2009 |
|
|
Hmm, to není moc navýber hele 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 21:10 18. May 2009 |
|
|
Co ještě prosím tě chceš? A pokud chceš novou guildu, tak musí bejt minimálně 3 hráči a musí ti to odsouhlasit Rejty.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 21:12 18. May 2009 |
|
|
Jasný na to kolik tu hraje lidí to je dost guild na výběr... Jen mě nějak moc žádná nezaujala... 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 21:13 18. May 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
ŽOLDÁCÍÍÍÍ k těm děte  sou nejlepší má je na starost..Kráta?páč jib je někdě nevim kde ... a a bejt u žoldáků je fakt čest , teda sláva..  žádná KArathská arámáda nic ni c žádný trpoši ani stromečky v řadě..a nějaký loupežnici ba nee železná pěst hip hip hurá
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 21:14 18. May 2009 |
|
|
Tych gild je tu viac. Casom sa urcite spisu do nakej IC casti na webe s konkretnym popisom, ale zatial by naozaj mozno nebolo zle spisat vsetkych "patronov" konkretnych gild, aby hraci vedeli na koho sa maju obracat a neotravovali chudaka Rejtyho.  Ono tie gildy zdruzuju viacej podgild ako napr Ochranci usvitu v Karathe - zdruzuje Rytierov Usvitu, Karathske chramy, Armadu, Nake mniske bratstvo, Magicku univerzitu. Nove gildy sa zakladaju velmi vzacne, myslim, ze velmi tazko budu schvalene, pretoze by museli byt zahrnute do realii. Skor spolky su otvorene komukolvek a mozu si ich hraci zakladat navzajom.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Dotaz Posted: 21:16 18. May 2009 |
|
|
Jendoduše přečtěte si web (odkaz nahoře) a pak se ptejte 
|
|
Top |
|