Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 04:37 26. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 141 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Next
Author Message
 Post subject: Re: Rada s buildem
PostPosted: 22:53 18. Jan 2011 
Nováček
 Profile

Jelikož mi přijde že to v podtemně zase umírá a hrát sám pro sebe mě nebaví... uvažuji o přesunutí se nahoru... v hlavě mi svitl zajímavý napád a to hranda/zvěd harfeníků... myslím že něco sesmolit dokážu ale nějaká pomoc by se mi šikla a to jest, neznám zdejší strukturu NPC a vezmuli v potaz že favored enemies bude asi moje jediná silná stránka, tak je to dost velký problém a potřeboval bych od někoho zkušenějšího kdo to tu už trochu zná, nějaké ty typy nepřátel doporučit... pořádnou štávu by to mělo nabrat až od featu bane of enemies který lze vzít až na 21 lvlu takže by mělo jít o NPC pro hig lvly... dále planuji používat střelnou zbran a to luk nebo kuši, kuše by se možná mohla vyplatit pokud by bonusové dmg od featu bane of enemies bylo při kritickém zranění násobeno a to je další věc kterou si nejsem jistý?

jinak vezmuli v potaz velký sen že to časem dotáhne na 26 lvl potřebuji poradit těch nepřátel 7, mělo by jít spíš o moby a ne o PC rasy... ale třeba mi to nějak rozmluvíte :)

Předem díky za jakoukoliv radu

Reply with quote  

PostPosted: 21:46 19. Jan 2011 
Nováček
 Profile

Lambijec wrote:
Jelikož mi přijde že to v podtemně zase umírá a hrát sám pro sebe mě nebaví... uvažuji o přesunutí se nahoru... v hlavě mi svitl zajímavý napád a to hranda/zvěd harfeníků... myslím že něco sesmolit dokážu ale nějaká pomoc by se mi šikla a to jest, neznám zdejší strukturu NPC a vezmuli v potaz že favored enemies bude asi moje jediná silná stránka, tak je to dost velký problém a potřeboval bych od někoho zkušenějšího kdo to tu už trochu zná, nějaké ty typy nepřátel doporučit... pořádnou štávu by to mělo nabrat až od featu bane of enemies který lze vzít až na 21 lvlu takže by mělo jít o NPC pro hig lvly... dále planuji používat střelnou zbran a to luk nebo kuši, kuše by se možná mohla vyplatit pokud by bonusové dmg od featu bane of enemies bylo při kritickém zranění násobeno a to je další věc kterou si nejsem jistý?

jinak vezmuli v potaz velký sen že to časem dotáhne na 26 lvl potřebuji poradit těch nepřátel 7, mělo by jít spíš o moby a ne o PC rasy... ale třeba mi to nějak rozmluvíte :)

Předem díky za jakoukoliv radu

Sice mne Rplidi moc nepochválí ale,
Zved harfeníku je uplne zbytečne povolani nic extra nedá spíš naopak.
A fighter má podle mne mohem lepší předpoklady pro luk než hraničář.

Reply with quote  

PostPosted: 11:59 20. Jan 2011 
Velmistr
 Profile

Stáhni si někde modul Novice to Epic Character Maker. Tam si můžeš vyzkoušet jak by tvůj build +- fungoval. Máš tam i arenu s monstry aby sis vyzkoušel bojové schopnosti.

Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC

Reply with quote  

PostPosted: 14:11 20. Jan 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Harfeník stejně jako rytíř purpurových draků je takový čudný povolání, harfeník je dost slabej, nic extremního na čem by se ten build mohl stavět nemá, rytíř to samý, i když tam nacházím alespoň nějaké uplatnění oproti harfovi. Nahaž si to v tom modulu a uvidíš sám. Osobně bych jel hrandu na luk jinak.

Reply with quote  

PostPosted: 16:08 20. Jan 2011 
Velmistr
 Profile

Bahnak wrote:
Harfeník stejně jako rytíř purpurových draků je takový čudný povolání,

a nebylo by lepší nějak tyhle povolání vylepšit, než aby se oslabovaly ostatní? třeba ja nad Harfeníkem uvažoval, ale jak jsem viděl co to dokáže, tak jsem si to rozmyslel.

bylo by hezky obohatit svět o další povolání (pochybuju že tyhle povolání někdo má) než je ochuzovat o další...
neříkam, že vím jak je vylepšit, ale určitě se něco najde ;)

Reply with quote  

PostPosted: 17:35 20. Jan 2011 
Nováček
 Profile

No já bych tam něco málo našel, vzhledem k tomu že hraničář se nevyplatí brát pokud se sním nepočítá aspon na lvl 21, což je na zdejší poměry už docela hig lvl podle toho co jsem slyšel, tak jsem hledal něco k němu co by mi přineslo jisté výhody a nemusel bych brát příliž mnoho lvlů, harfeník mi nabídne další 2 favored enemy a možnost dát 15 bodů do akrobacie sice to není moc ale lepší něco než nic a mít na 7 druhů potvor zvýšený dmg o +5 + 2k6 už mi nepřijde tak zlý i když je mi jasný že bez party to bude mít celkem smůlu :)

Reply with quote  

PostPosted: 18:18 20. Jan 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Jo, jenže tak slavný to není, projdi si wikinu a pochopíš proč ten harfoš není tak dobrej, na toho favorit enemy má totiž trošku dojeb.
Úpravy povolání se plánují už dlouho, říkal to tu nedávno Rejty, má toho rozdělaného dost, jen mu chybí scripteři, kteří by jeho dílo uvedli v život.
Takže neváhejte a volejte, kdo umí a chce pomoct v tvorbě bude vždy vítán.

Reply with quote  

PostPosted: 18:54 20. Jan 2011 
Nováček
 Profile

Bahnak wrote:
Jo, jenže tak slavný to není, projdi si wikinu a pochopíš proč ten harfoš není tak dobrej, na toho favorit enemy má totiž trošku dojeb.
Úpravy povolání se plánují už dlouho, říkal to tu nedávno Rejty, má toho rozdělaného dost, jen mu chybí scripteři, kteří by jeho dílo uvedli v život.
Takže neváhejte a volejte, kdo umí a chce pomoct v tvorbě bude vždy vítán.

Mno ještě si to zkusím na testu ale ten harfeníkův dojeb si myslím v kombinaci s hrandou se nebude počítat... ale v pdotemně jsem si dal zaměření na démony a jaksi nefunguje... zkoušel jsem to na hákovcích a mephitech a damage +3 které bych na ně měl mít nefaká, ale podezírám nějakou cyhbu v překladu :) outsiders budou možná v překladu českém cizinci uvidím za pár hodin strávených v test modulu to snad zjistím :)

Reply with quote  

PostPosted: 19:22 20. Jan 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

outsiders jsou cizinci :-D

Reply with quote  

PostPosted: 19:42 20. Jan 2011 
Nováček
 Profile

Bahnak wrote:
outsiders jsou cizinci :-D

To by mě zajímalo teda na co sem si vzal zaměření :D Démoni co to může bejt? :D

Reply with quote  

PostPosted: 20:28 20. Jan 2011 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Harfevník opravdu nemá smysl.
Jedinné povolání se kterým smysl má a zárověň je hodně silnej je zaklínač ale to zase už není moc rp....

Reply with quote  

PostPosted: 15:05 21. Jan 2011 
Nováček
 Profile

Tak jsem na testu zkoušel najít NPC pod českým překladem favored enemy : démoni a hádejte co? Na žádný NPC favored enemy neplatilo :( Nemohl by mi někdo hodnej u mý postavy v podtemně vyměnit tenhle feat za cizince?

Reply with quote  

PostPosted: 15:10 21. Jan 2011 
Ďábel
 WWW  Profile

Setkání s příslušným NPC se dá zařídit, pokud ti nevadí, že bude pravděpodobně poslední :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 15:37 21. Jan 2011 
Nováček
 Profile

DenGrasse wrote:
Setkání s příslušným NPC se dá zařídit, pokud ti nevadí, že bude pravděpodobně poslední :twisted:

Sukuba, Balor, dokoce NPC s názvem Starej démon nebo tak nák nejsou ve favored enemy démoni :D nebo je to překlep či označení DM :D

Reply with quote  

PostPosted: 19:40 21. Jan 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

No ak sa nemylim, tak Demoni su v podstate Podivini - Gryg, Dryada, Nixie, Nymfa, Pixie, Satyr.

Narazil som totiz na taku nezrovnalost v nazvoch (neviem ci aj v originali, ale tipujem, ze len v preklade).

V podstate mas Uhlavní nepritel (Favored Enemy) proti nasledovnym rasam (podla nwn je ich 25, hraniciar moze vybrat 24 - nemoze si vybrat Sliz). Su nasledovne:

Bestie
Cizinci
Demoni
Draci
Elementalove
Elfove
Gnomove
Havet
Jesteri humanoide
Lide
Magicke stvury
Menavci
Nemrtvy
Obri
Orkove
Pomateni
Priserni humanoide
Pulcici
Pulelfove
Pulorkove
Skreti
Trpaslici
Vytvory
Zvirata

Vsetko nazvy viac menej zodpovedaju rasam nastavitelnym v toolsete, okrem Demoni, Pomateni a Priserni humanoide. Vo vybere ras v toolsete mi zostavaju potom rasy ako Odchylka, Prisera, Podivin.

Pomateni su urcite Odchylka. Prisera zas Priserni humanoide a zostavaju jedine Podivin cize to budu Demoni. Nechapem jak niekto k takemu prehladu vsak prisiel. :roll:

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 141 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]