|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Lambijec
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 22:53 18. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Jelikož mi přijde že to v podtemně zase umírá a hrát sám pro sebe mě nebaví... uvažuji o přesunutí se nahoru... v hlavě mi svitl zajímavý napád a to hranda/zvěd harfeníků... myslím že něco sesmolit dokážu ale nějaká pomoc by se mi šikla a to jest, neznám zdejší strukturu NPC a vezmuli v potaz že favored enemies bude asi moje jediná silná stránka, tak je to dost velký problém a potřeboval bych od někoho zkušenějšího kdo to tu už trochu zná, nějaké ty typy nepřátel doporučit... pořádnou štávu by to mělo nabrat až od featu bane of enemies který lze vzít až na 21 lvlu takže by mělo jít o NPC pro hig lvly... dále planuji používat střelnou zbran a to luk nebo kuši, kuše by se možná mohla vyplatit pokud by bonusové dmg od featu bane of enemies bylo při kritickém zranění násobeno a to je další věc kterou si nejsem jistý? jinak vezmuli v potaz velký sen že to časem dotáhne na 26 lvl potřebuji poradit těch nepřátel 7, mělo by jít spíš o moby a ne o PC rasy... ale třeba mi to nějak rozmluvíte  Předem díky za jakoukoliv radu
|
|
Top |
|
calvix
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 21:46 19. Jan 2011 |
|
|
Lambijec wrote: Jelikož mi přijde že to v podtemně zase umírá a hrát sám pro sebe mě nebaví... uvažuji o přesunutí se nahoru... v hlavě mi svitl zajímavý napád a to hranda/zvěd harfeníků... myslím že něco sesmolit dokážu ale nějaká pomoc by se mi šikla a to jest, neznám zdejší strukturu NPC a vezmuli v potaz že favored enemies bude asi moje jediná silná stránka, tak je to dost velký problém a potřeboval bych od někoho zkušenějšího kdo to tu už trochu zná, nějaké ty typy nepřátel doporučit... pořádnou štávu by to mělo nabrat až od featu bane of enemies který lze vzít až na 21 lvlu takže by mělo jít o NPC pro hig lvly... dále planuji používat střelnou zbran a to luk nebo kuši, kuše by se možná mohla vyplatit pokud by bonusové dmg od featu bane of enemies bylo při kritickém zranění násobeno a to je další věc kterou si nejsem jistý? jinak vezmuli v potaz velký sen že to časem dotáhne na 26 lvl potřebuji poradit těch nepřátel 7, mělo by jít spíš o moby a ne o PC rasy... ale třeba mi to nějak rozmluvíte  Předem díky za jakoukoliv radu Sice mne Rplidi moc nepochválí ale, Zved harfeníku je uplne zbytečne povolani nic extra nedá spíš naopak. A fighter má podle mne mohem lepší předpoklady pro luk než hraničář.
_________________ Lock'n'Load
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 11:59 20. Jan 2011 |
|
|
Stáhni si někde modul Novice to Epic Character Maker. Tam si můžeš vyzkoušet jak by tvůj build +- fungoval. Máš tam i arenu s monstry aby sis vyzkoušel bojové schopnosti.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 14:11 20. Jan 2011 |
|
|
Harfeník stejně jako rytíř purpurových draků je takový čudný povolání, harfeník je dost slabej, nic extremního na čem by se ten build mohl stavět nemá, rytíř to samý, i když tam nacházím alespoň nějaké uplatnění oproti harfovi. Nahaž si to v tom modulu a uvidíš sám. Osobně bych jel hrandu na luk jinak.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 16:08 20. Jan 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Bahnak wrote: Harfeník stejně jako rytíř purpurových draků je takový čudný povolání, a nebylo by lepší nějak tyhle povolání vylepšit, než aby se oslabovaly ostatní? třeba ja nad Harfeníkem uvažoval, ale jak jsem viděl co to dokáže, tak jsem si to rozmyslel. bylo by hezky obohatit svět o další povolání (pochybuju že tyhle povolání někdo má) než je ochuzovat o další... neříkam, že vím jak je vylepšit, ale určitě se něco najde 
|
Lambijec
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 17:35 20. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
No já bych tam něco málo našel, vzhledem k tomu že hraničář se nevyplatí brát pokud se sním nepočítá aspon na lvl 21, což je na zdejší poměry už docela hig lvl podle toho co jsem slyšel, tak jsem hledal něco k němu co by mi přineslo jisté výhody a nemusel bych brát příliž mnoho lvlů, harfeník mi nabídne další 2 favored enemy a možnost dát 15 bodů do akrobacie sice to není moc ale lepší něco než nic a mít na 7 druhů potvor zvýšený dmg o +5 + 2k6 už mi nepřijde tak zlý i když je mi jasný že bez party to bude mít celkem smůlu 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 18:18 20. Jan 2011 |
|
|
Jo, jenže tak slavný to není, projdi si wikinu a pochopíš proč ten harfoš není tak dobrej, na toho favorit enemy má totiž trošku dojeb. Úpravy povolání se plánují už dlouho, říkal to tu nedávno Rejty, má toho rozdělaného dost, jen mu chybí scripteři, kteří by jeho dílo uvedli v život. Takže neváhejte a volejte, kdo umí a chce pomoct v tvorbě bude vždy vítán.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Lambijec
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 18:54 20. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Bahnak wrote: Jo, jenže tak slavný to není, projdi si wikinu a pochopíš proč ten harfoš není tak dobrej, na toho favorit enemy má totiž trošku dojeb. Úpravy povolání se plánují už dlouho, říkal to tu nedávno Rejty, má toho rozdělaného dost, jen mu chybí scripteři, kteří by jeho dílo uvedli v život. Takže neváhejte a volejte, kdo umí a chce pomoct v tvorbě bude vždy vítán. Mno ještě si to zkusím na testu ale ten harfeníkův dojeb si myslím v kombinaci s hrandou se nebude počítat... ale v pdotemně jsem si dal zaměření na démony a jaksi nefunguje... zkoušel jsem to na hákovcích a mephitech a damage +3 které bych na ně měl mít nefaká, ale podezírám nějakou cyhbu v překladu  outsiders budou možná v překladu českém cizinci uvidím za pár hodin strávených v test modulu to snad zjistím 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 19:22 20. Jan 2011 |
|
|
outsiders jsou cizinci 
|
|
Top |
|
Lambijec
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 19:42 20. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Bahnak wrote: outsiders jsou cizinci  To by mě zajímalo teda na co sem si vzal zaměření  Démoni co to může bejt? 
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 20:28 20. Jan 2011 |
|
|
Harfevník opravdu nemá smysl. Jedinné povolání se kterým smysl má a zárověň je hodně silnej je zaklínač ale to zase už není moc rp....
|
|
Top |
|
Lambijec
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 15:05 21. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Tak jsem na testu zkoušel najít NPC pod českým překladem favored enemy : démoni a hádejte co? Na žádný NPC favored enemy neplatilo  Nemohl by mi někdo hodnej u mý postavy v podtemně vyměnit tenhle feat za cizince?
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 15:10 21. Jan 2011 |
|
|
Setkání s příslušným NPC se dá zařídit, pokud ti nevadí, že bude pravděpodobně poslední 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Lambijec
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 15:37 21. Jan 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
DenGrasse wrote: Setkání s příslušným NPC se dá zařídit, pokud ti nevadí, že bude pravděpodobně poslední  Sukuba, Balor, dokoce NPC s názvem Starej démon nebo tak nák nejsou ve favored enemy démoni  nebo je to překlep či označení DM 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Rada s buildem Posted: 19:40 21. Jan 2011 |
|
|
No ak sa nemylim, tak Demoni su v podstate Podivini - Gryg, Dryada, Nixie, Nymfa, Pixie, Satyr. Narazil som totiz na taku nezrovnalost v nazvoch (neviem ci aj v originali, ale tipujem, ze len v preklade). V podstate mas Uhlavní nepritel (Favored Enemy) proti nasledovnym rasam (podla nwn je ich 25, hraniciar moze vybrat 24 - nemoze si vybrat Sliz). Su nasledovne: Bestie Cizinci Demoni Draci Elementalove Elfove Gnomove Havet Jesteri humanoide Lide Magicke stvury Menavci Nemrtvy Obri Orkove Pomateni Priserni humanoide Pulcici Pulelfove Pulorkove Skreti Trpaslici Vytvory Zvirata Vsetko nazvy viac menej zodpovedaju rasam nastavitelnym v toolsete, okrem Demoni, Pomateni a Priserni humanoide. Vo vybere ras v toolsete mi zostavaju potom rasy ako Odchylka, Prisera, Podivin. Pomateni su urcite Odchylka. Prisera zas Priserni humanoide a zostavaju jedine Podivin cize to budu Demoni. Nechapem jak niekto k takemu prehladu vsak prisiel. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|