|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Těžba v timestopu Posted: 12:43 22. Aug 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Lord_Berserk wrote: Myslim, ze tezeni v timestopu je prasarna. To bych klidne jako SDcko moh ve skryti s haste nabehnout k rude s krumpacem, na chvili se odkrejt, aby se nereklo, kliknout na rudu a za chvili se zas skrejt do stinu (pokud bych mel vysokej skill skrejvani, tak mi ani ta penalizace nerozhodi)  Takhle bych to tam vokoleckovanim porozklikal a s plnou nusi hura do mesta. Je to blbooost lidi  penalizace -40 te rozhodi i pokud mas vysokej skill 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Těžba v timestopu Posted: 12:47 22. Aug 2012 |
|
|
Tak zase po dlouhý době super diskuze. Všichni řešj IC perspektivu, tak Vám taky poskytnu jinej pohled. Jsem mocný čaroděj ovládající magické vědy. Co udělám? Už vim, půjdu fárat do dolu. Už jenom tohle je tak neuvěřitelná debilita, že se vůbec divim, že jí řešíte. A když už je teda mág tak blbej, tak už vidim, jak jednou rukou zpomaluje čas a druhou seká do nejtvrdšího kovu na světě.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Těžba v timestopu Posted: 13:11 22. Aug 2012 |
|
|
Sapal wrote: Tak zase po dlouhý době super diskuze. Všichni řešj IC perspektivu, tak Vám taky poskytnu jinej pohled. Jsem mocný čaroděj ovládající magické vědy. Co udělám? Už vim, půjdu fárat do dolu. Už jenom tohle je tak neuvěřitelná debilita, že se vůbec divim, že jí řešíte. A když už je teda mág tak blbej, tak už vidim, jak jednou rukou zpomaluje čas a druhou seká do nejtvrdšího kovu na světě. Tak tenhle je zrovna napůl drak, takže tu sílu na to možná i má... (nepřijde mi to zrovna jako IC info, je to vidět na první pohled, ale když tak mě opravte)
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Těžba v timestopu Posted: 13:16 22. Aug 2012 |
|
|
Caehan wrote: Tak tenhle je zrovna napůl drak, takže tu sílu na to možná i má... (nepřijde mi to zrovna jako IC info, je to vidět na první pohled, ale když tak mě opravte) Ale tady vůbec nejde o sílu. Tady jde o to kterej blbec dá mágovi do ruky krumpáč a pošle ho rubat? Vždyť je to postavený na hlavu.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Těžba v timestopu Posted: 13:22 22. Aug 2012 |
|
|
Sapal wrote: Caehan wrote: Tak tenhle je zrovna napůl drak, takže tu sílu na to možná i má... (nepřijde mi to zrovna jako IC info, je to vidět na první pohled, ale když tak mě opravte) Ale tady vůbec nejde o sílu. Tady jde o to kterej blbec dá mágovi do ruky krumpáč a pošle ho rubat? Vždyť je to postavený na hlavu. Tak já věřím, že kdyby to šlo, tak by si ten mág vyvolal nějakou stvůru, která to natěží za něj, ale tahle hra má prostě svá omezení.
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Těžba v timestopu Posted: 13:23 22. Aug 2012 |
|
|
Caehan wrote: Tak já věřím, že kdyby to šlo, tak by si ten mág vyvolal nějakou stvůru, která to natěží za něj, ale tahle hra má prostě svá omezení. Platí zákaz summonování v time stopu. Pokud jí povoláš předtím, zamrzne spolu s ostatními.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Těžba v timestopu Posted: 13:24 22. Aug 2012 |
|
|
Sapal wrote: Caehan wrote: Tak já věřím, že kdyby to šlo, tak by si ten mág vyvolal nějakou stvůru, která to natěží za něj, ale tahle hra má prostě svá omezení. Platí zákaz summonování v time stopu. Pokud jí povoláš předtím, zamrzne spolu s ostatními. Aha, no ale z toho, co jsi říkal, ti vadí obecně mágové pracující v dolech, tak já reagoval obecně. Zákaz vyvolávání v timestopu neexistuje, jen se nesmí ta stvůra nechat útočit nebo kouzlit na nepřátele. zdroj (vyvolávání v timestopu) ((ctrl+F a "timestop"))
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Těžba v timestopu Posted: 13:27 22. Aug 2012 |
|
|
Caehan wrote: Sapal wrote: Caehan wrote: Tak já věřím, že kdyby to šlo, tak by si ten mág vyvolal nějakou stvůru, která to natěží za něj, ale tahle hra má prostě svá omezení. Platí zákaz summonování v time stopu. Pokud jí povoláš předtím, zamrzne spolu s ostatními. Aha, no ale z toho, co jsi říkal, ti vadí obecně mágové pracující v dolech, tak já reagoval obecně. Zákaz vyvolávání v timestopu neexistuje, jen se nesmí ta stvůra nechat útočit nebo kouzlit na nepřátele. No ale kdyby to za něj těžil někdo jinej, tak by stále byl neschopný horník, takže by sám meteor natěžit nemohl. A time stopovat a ještě summonovat těžiče, kterej by ti pak musel rudu předávat atd. a pak by ti překážel na útěku a zdržoval, no nevim. Obecně by to šlo, ale prostě s tím time stopem to fungovat nebude.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Těžba v timestopu Posted: 13:32 22. Aug 2012 |
|
|
Jo, dohromady to zní jako blbost, to byly spíš technické přípomínky zvlášt k vyvolávání v timestopu a zvlášť k reálnosti mágů kutajících v dolech.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Těžba v timestopu Posted: 13:34 22. Aug 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Kouzlo timestop navíc zastavuje čas, teda ani není možné rudu ukpnout. I když bude mlátit do šutru, v zastaveném čase z něj stejně nic nevypadne, protože nefunguje ani gravitace. A jakmile timestop skončí, rozmlácená skála celá naráz spadne a mága zasype.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Těžba v timestopu Posted: 14:29 22. Aug 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: Kouzlo timestop navíc zastavuje čas, teda ani není možné rudu ukpnout. I když bude mlátit do šutru, v zastaveném čase z něj stejně nic nevypadne, protože nefunguje ani gravitace. A jakmile timestop skončí, rozmlácená skála celá naráz spadne a mága zasype. *like*
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Těžba v timestopu Posted: 14:41 22. Aug 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Prasokralik wrote: Kouzlo timestop navíc zastavuje čas, teda ani není možné rudu ukpnout. I když bude mlátit do šutru, v zastaveném čase z něj stejně nic nevypadne, protože nefunguje ani gravitace. A jakmile timestop skončí, rozmlácená skála celá naráz spadne a mága zasype. Pak chci užívat Timestop k létání apod.
_________________ .
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Těžba v timestopu Posted: 14:45 22. Aug 2012 |
|
|
Na hvězdě jsem byl. Nechal bych ho natěžit si v TS. Mě taky sekeru nebo FP nikdo vzít nechtěl  A to ,dle mě ,odtamtud dokážu odnést víc než by nakutal on. Když to vybere SDčko ve skrytí nebo mnich s haste ve stylu Sonica, proč ne. K tomu prasení , proč by nedaleko těch NPC nemohla zakempit parta tří plechovek s ampulkama? Bez nutnosti meditovat a spát ,tam nadělají větší bordel. Tož můj názor DDčka
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Těžba v timestopu Posted: 14:47 22. Aug 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Prasokralik wrote: Kouzlo timestop navíc zastavuje čas, teda ani není možné rudu ukpnout. I když bude mlátit do šutru, v zastaveném čase z něj stejně nic nevypadne, protože nefunguje ani gravitace. A jakmile timestop skončí, rozmlácená skála celá naráz spadne a mága zasype. Pak chci užívat Timestop k létání apod. Pokad ti v tom nebrání mechanika, tak prosím. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Těžba v timestopu Posted: 15:06 22. Aug 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Nalkanar wrote: Prasokralik wrote: Kouzlo timestop navíc zastavuje čas, teda ani není možné rudu ukpnout. I když bude mlátit do šutru, v zastaveném čase z něj stejně nic nevypadne, protože nefunguje ani gravitace. A jakmile timestop skončí, rozmlácená skála celá naráz spadne a mága zasype. Pak chci užívat Timestop k létání apod. Bohužel jsem napsal příspěvěk k nebezpečnosti Timestopu do Spamu, ale příkládam odkaz. Být vámi, v timestopu bych se nepohyboval - škodí to vašemu zdraví, varuje ministr zdravotnictví. Timestop & jeho aspekty a dopady na sesilatele...
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|