Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:26 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 93 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject: Re: Vypnutí časovek v dílně
PostPosted: 17:18 17. Aug 2010 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

*plivne na půdu flamu jestli je ještě horká*
*plivanec na zemi jen zasyčí a vypaří se*
No, své jsem už napsal, tak se jen shrnu:
Zrušení za mě ok, proč taky dostávat odměnu za hvězdičkování zívání že...
Víc lidí venku v noci? Alespoň bude co lovit. I když jak znám lidi tak akorát přibude víc postav v Ivorské hospodě.
No tak lidi, dřív časovky nebyly vůbec tak to zkusíme a uvidíme ne?
Když nad tím tak přemýšlím tak bych byl pro i zrušit časový expy kompletně.
Lidi by přestali hloučkovat v hospodě a hvězdičkovat zívance, popíjení piva a čtení knih.
Správná odměna pro RP hráče přece není expík, ale herní zážitek...
NWN je hra na bázi AD&D, tam časovky taky neexistují, jen expy za creep a za dokončování úkolů, co se RP týče a intrik tak chápu že odměna je fajn, ale od toho máme naše DMka ne?
Jinak se až divím, ale musím v jedné věci souhlasit s ROFem ( světe div se :-D ) a to že mi trošku chybí nějaké speciality jako odměny od DM za dobrou hru. (Nemluvím o sobě, já zasloužím pár facek, ale prostě jsem za celou svou existenci naposledy viděl nějakou takovou věc od DM jen jednou když jsem hrál nahoře a to už je věru nějaký ten pátek zpět, a můžu vám říct že jsem B+B tu démoní sekerku jemně záviděl :-D )

PostPosted: 17:25 17. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

Sorrow wrote:
K Efu :Jinak stále nechápu proč tak nutně potřebuješ ty extra xp když se jen bavíš eRPením v jedné lokaci?
To že mě baví eRPit, neznamená že za to potřebuju nějakou kompenzaci...

Promin, ale směšný mi přijde tento tvůj příspěvek. Chceš říct, že ten kdo hraje RP si nezaslouží sledovat růst postavy, jak sílí a musí to bejt zákonitě looser, kterého sežere jezevec? Promin, tahle debata začíná být absurdní. Z mé strany asi nemám už co dodat.

Edit pro bahnáka: Kde to syčí? Taky si chci plivnout, nějak v tomhle topicu nemůžu najít žhnoucí místečko.

PostPosted: 17:34 17. Aug 2010 
DM adept
 Profile

Jak už jsem psala.. bez časovek to pro mě nemá smysl.. protože mi postava neporoste.. v dílnách téměř nejsem.. na lovení příšer nemám čas.. a kdo bude chtít vyrust, ten bude muset ze hry udělat tupou mlátičku.. a to mě nebaví :wink:
Farah bych čistě kvůli lidem asi hrála dál.. ale novou postavu bych nezaložila.

https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ

PostPosted: 17:41 17. Aug 2010 
Mistr
 Profile

efu_redo wrote:
Sorrow wrote:
K Efu :Jinak stále nechápu proč tak nutně potřebuješ ty extra xp když se jen bavíš eRPením v jedné lokaci?
To že mě baví eRPit, neznamená že za to potřebuju nějakou kompenzaci...

Promin, ale směšný mi přijde tento tvůj příspěvek. Chceš říct, že ten kdo hraje RP si nezaslouží sledovat růst postavy, jak sílí a musí to bejt zákonitě looser, kterého sežere jezevec? Promin, tahle debata začíná být absurdní. Z mé strany asi nemám už co dodat.

Edit pro bahnáka: Kde to syčí? Taky si chci plivnout, nějak v tomhle topicu nemůžu najít žhnoucí místečko.

Mě přijde absurdní aby se ze mě stal hroznej zabiják po tom co budu klábosit 20 let v isilu...
To že si vyberu eRPení holt sebou nese jev pomalejšího růstu a nikde není psáno že tam musíš bejt zavřenej napořád.
Stějně jako mi bylo dycky směšný když hráči hrajou jen tak a když tam zašmejdí DM, tak se z nich najednou stanou
největší hvězdy filmového nebe :mrgreen: v očekávání xp injekce za RP...
Já jen tvrdím, že za pěknou hru je odměna toho zážitku a to na sebe váže další věci jako pozornost DM,Q,xp apd.
Co je na tom prosímtě absurdního?

PostPosted: 17:50 17. Aug 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Sorrow wrote:
...
Hele sorrowe...my snad hrajeme každý na jiný Thalii bo nechápu, kde k těm názorum jsi přišel.
1) To co prosazuješ je podpora creepu nejhrubšího zrna. To jako když moje postava po mém odlogu (předesílám, že loglý čas postavy dělím na všechny možné činnosti) si válí šunky? Že nemá nárok růst? Že neloví, nebojuje, nestuduje? Nebo jako žije jen když se lognu??
2) Co se týká DM, on tu někdo hraje protože očekává, že dostane exp za RP? (jako jo, všiml jsem si toho :lol: :lol: :lol: , že mi občas přistane bonusek, ale...BOHA JEHO, hraju tu proto abych hrál postavu a ne masturboval před DM, očekávaje pamlsky (ale jako ten +6 krátký meč by mi DM mohl konečně dát :roll: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Jak už ti někdo psal, ty musíš mít fakt pekelnou smůlu na lidi s kterýma hraješ. Já nic z toho co na Thalii popisuješ nevnímám...asi sem lucker.

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

PostPosted: 17:56 17. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

Kato, nemá smysl někomu, kdo zdá se nemá fantazii něco vysvětlovat. Bez urážky prosím. Ale mnozí hráči si pod pojmem RP představují chatovat v hospodě a nehrát charakter. :mrgreen: :mrgreen:

Edit: Mimochodem, diskuze je a začíná být ještě více bezpředmětná, než doteď. Možná by se hodil nějaký zloděj, se zamykáním. I když, začíná to být půvabně zábavné.

Edit: tohle je také vtipné. http://www.novinky.cz/koktejl/208806-am ... y-bar.html

PostPosted: 18:05 17. Aug 2010 
Mistr
 Profile

KaTo wrote:
Sorrow wrote:
...
Hele sorrowe...my snad hrajeme každý na jiný Thalii bo nechápu, kde k těm názorum jsi přišel.
1) To co prosazuješ je podpora creepu nejhrubšího zrna. To jako když moje postava po mém odlogu (předesílám, že loglý čas postavy dělím na všechny možné činnosti) si válí šunky? Že nemá nárok růst? Že neloví, nebojuje, nestuduje? Nebo jako žije jen když se lognu??
2) Co se týká DM, on tu někdo hraje protože očekává, že dostane exp za RP? (jako jo, všiml jsem si toho :lol: :lol: :lol: , že mi občas přistane bonusek, ale...BOHA JEHO, hraju tu proto abych hrál postavu a ne masturboval před DM, očekávaje pamlsky (ale jako ten +6 krátký meč by mi DM mohl konečně dát :roll: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Jak už ti někdo psal, ty musíš mít fakt pekelnou smůlu na lidi s kterýma hraješ. Já nic z toho co na Thalii popisuješ nevnímám...asi sem lucker.

Asi opravdu hraju jinde.
1) Jaká podpora creepu?To že se mi nelíbí zneužívaní něčeho.
Co je to za blbost, když chci eRPit, tak eRPim, dyť to nikdo nezakazuje.
Když chci zabíjet tak jdu zabíjet tečka.
Proč by nežila když nehraješ?To jako chceš jěště xp za dobu Tvé nepřítomnosti?

2)Ano, tak jsem to viděl a myslím že se to stalo každému DM co to někdy zkusil.
Ale nevím proč tak reaguješ když teda hraješ na 100%

ps:To podle počtu smajlů získá zpráva na větší vážnosti?
Sem Tě měl za staršího podle posledního srazu :mrgreen:

PostPosted: 18:08 17. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

Sorrow wrote:
Sem Tě měl za staršího podle posledního srazu :mrgreen:

To ses hodně spletl. Kato je děsné děcko a děsný morous, který si neumí udržet nadhled. Věř mi. :!:

PostPosted: 18:11 17. Aug 2010 
DM adept
 Profile

Myslím, že to trošku nechápeš.. já bych bez časovek byla tak třetí level:) Protože prostě bych musela zabíjet příšery, abych rostla.. což teď dělám málokdy.. jelikož má postava na tohle nemá čas. Bonusové Expíky za RP dostávám.. ale to by mě opravdu dopředu moc neposunulo (to není stížnost), moje odměna jsou časový expíky bonusy za RP jsou jednoduše bonusy a milé všimnutí.
A věk přispívajících bych sem netahala.. zbytečně to zatahuješ do osobní roviny :wink:

https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ

PostPosted: 18:15 17. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

On Sorrow asi nechápe to, že XP, znamená experience. A to neznamená jen, že bojovník může být lepší jen díky tomu, že porazil skřeta, že zabil stovky skřetů, nebo bambilion skřetů. Zkušennosti člověk získává věkem, cvičením, učením se, děláním pokusů atp. I tím, že někdo sedí v hospodě a klábosí, tím také postava může nabrat nějaké nové zkušennosti. Na to ale jaksi zapomíná, nebo to zpochybnuje? Co já vim. *pokrčí rameny*

Edit : Pardon, už začínám být zbytečně rýpavý.

PostPosted: 18:22 17. Aug 2010 
Měšťan
 Profile

Musim si rýpnout, řešíte uplně něco jiného, než o čem byl původne topic.
Nikdo vam zatim nesebral časovky mimo dílny, v dílnách rovněž expíte - craft.

Navrhuji, aby se sorrow a efu redo postavili proti sobě na vzdalenost 20 m a odstřelovali se nahnilejma banánama:)

Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.

PostPosted: 18:25 17. Aug 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Heh :lol: . a já bláhový si myslel, že smajlíky se dávají místo emocí. Je přeci sakra rozdíl jestli napíšu:
Anurine jsi trouba. nebo Anurine jsi trouba :lol: . nebo Anurine jsi trouba :? :roll: .
Třikrát ta samá větička a pokaždé jiné "emoční" podbarvení (a když nad tím tak přemýšlím, pokaždé obsahuje pravdivou informaci, Anurine, jsi vážně trouba :D ).
Pokud považuješ používání smajlíků za znak "vážnosti", tak... *rychle škrtá co napsal*. (ej...tohle už smrdělo flejmem s osobním napadením :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ).

Jinak co se týká narážku na mojí hru, tak nemám šajna cos tím myslel...osobně jsem s ní spokojen a zatím mi nikdo z okolí netelloval (kromě poděkování) žádná negativa.

Btw - co se týká RPera s nízkým lvlem a creepera s "namláceným" lvlem....na "tvojí" Thalii.
Nevím, zda jsi si všiml, ale stávající Thalie je frakční server s PvP složkou. A už vidím ty zástupy RPerů, jak je pojíždí (v rámci "základního" RP) banda nabušených creeperů :wink: . Ale hlavně, že si každý hrál to "svoje" a tak měl každý po zásluze "zasloužený" lvl, stačí už to, že RPeři většinou nejedenou (narozdíl od creeperů) powerbuildy.

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

PostPosted: 18:39 17. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

Thalie je persistentní fantasy online svět hry Neverwinter Nights, zaměřen především na RP hru.

Já nevím kdo jak chápe tuto větu na těchto úvodních stránkách : http://thalie.pilsfree.cz/vitejte-1.htm , ale podle toho jakým způsobem je napsaná, mám pocit, že RP hra by tu měla být podporována všemi deseti? A vše ostatní je tu tolerováno. Chápu to špatně? Chápu to takhle jedinej špatně?

Edit 2 Kato : Hele.. budu dělat že jsem to neviděl a nečetl. Usmrkanče :evil: ... usmrkanče :P .. usmrkanče :mrgreen: :mrgreen: Raději vydělávej a neotravuj tady. Ať má moje dítě co jíst. :evil:

PostPosted: 19:23 17. Aug 2010 
Mistr
 Profile

efu_redo wrote:
On Sorrow asi nechápe to, že XP, znamená experience. A to neznamená jen, že bojovník může být lepší jen díky tomu, že porazil skřeta, že zabil stovky skřetů, nebo bambilion skřetů. Zkušennosti člověk získává věkem, cvičením, učením se, děláním pokusů atp. I tím, že někdo sedí v hospodě a klábosí, tím také postava může nabrat nějaké nové zkušennosti. Na to ale jaksi zapomíná, nebo to zpochybnuje? Co já vim. *pokrčí rameny*

Edit : Pardon, už začínám být zbytečně rýpavý.

Haha, ty mě bavíš.Opravdu vím co jsou to zkušenosti a nemusím to psát v angličtině :wink:
Nikdy sem neřekl že postava získává zkušenosti jen zabíjením, to pro pořádek.
No, když myslíš že ty největší bojovníci pocházejí z hospod či jiných míst, tak už ti to vyvracet nebudu.
Ale koukám že ta obava o ztrátu xp za čas se pro Tebe stává noční můrou.Ale bojuj....

Ještě jednou i pro TEBE co mi vadí: je to že tenhle snadný přísun xp(ať časem či rychlý přísun ze zabíjení,či silné věci bez oponentu)
je akorát ulechčení a urychlení vývoje postavy, každý jako by to chtěl hned rychle vyhrát.Takže potom sou tu
hordy bezejmených postav a začíná se na novo(neříkám všichni)
Proč by mi mělo kazit RP to že za to nemám tunu xp?Nebo nikdo nedostává od DM bonusy za pěknou hru.
Teď aspoň vidím že ti jde spíše o ty xp než o to RP :wink:
Když se kouknu zpětně, tak nejvíce si vážím postavy kterou sem nejdéle hrál a bylo to s ní nejtěšší.
Také pak měla aspoň pořádnej charakter.
Takové ty rychlokvašky mě dycky přestanou rychle bavit.

Jinak si klidně ,,rýpej,, mě to nevadí a myslím si že bys mě ani neurazil...

PostPosted: 19:27 17. Aug 2010 
Rytíř
 Profile

Sorrow wrote:
...

Nesnažím se tě urazit. A jsem tůze rád, že znáš lépe mé hodnoty, týkající se hry.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 93 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]