|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:38 09. Mar 2012 |
|
|
Je tam nějaký minimální čas mezi meditacema který ti stoupá s úrovňí. Schopnosti které si dobiješ jsou stejné jako v singlu s výjimkou změn které jsou vypsány na hlavní stránce. Zkus svůj dotaz formulovat konkrétněji, nevím jestli ti dobře rozumím.
|
|
Top |
|
Ellesar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:43 09. Mar 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ještě bych měl další dotaz. Jak se vlastně scházíte a hrajete na questy? (nemyslím přímo kde se dá sehnat někdo do party, to už jsem tu někde našel) Přesněji mám na mysli to, že když se někam vypravíte a hrajete třeba hodinu, pak už jeden z party hrát nemůže, tak mu nezbyde než se odpojit a další z party třeba na jeho schopnosti spoléhali. Nebo třeba když se v průběhu dne může přihlašovat nepravidelně, kdy nejspí nikoho v partě nesežene. Takhle mi to připadá, že budu odsouzen k singluplay v multi 
|
|
Top |
|
Ellesar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:49 09. Mar 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
Shaman88 wrote: Je tam nějaký minimální čas mezi meditacema který ti stoupá s úrovňí. Schopnosti které si dobiješ jsou stejné jako v singlu s výjimkou změn které jsou vypsány na hlavní stránce. Zkus svůj dotaz formulovat konkrétněji, nevím jestli ti dobře rozumím. Ok, meditací tedy získám jen kouzla a nebo i schopnosti, které v singlu jsou vázány na den? Třeba vyvolání přítelíčka (1x denně), převtělování postavy (x*denně podle lvlu) atd.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:54 09. Mar 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Ellesar wrote: Shaman88 wrote: Je tam nějaký minimální čas mezi meditacema který ti stoupá s úrovňí. Schopnosti které si dobiješ jsou stejné jako v singlu s výjimkou změn které jsou vypsány na hlavní stránce. Zkus svůj dotaz formulovat konkrétněji, nevím jestli ti dobře rozumím. Ok, meditací tedy získám jen kouzla a nebo i schopnosti, které v singlu jsou vázány na den? Třeba vyvolání přítelíčka (1x denně), převtělování postavy (x*denně podle lvlu) atd. Kouzla, featy(shifty, rozkmitanou dlaň, rozdrť zlo, odvrácení nemrtvých atd.), ionské kameny. Už mě nic nenapadá. Předměty s použitím x/den měli být zrušeny. Pokud bys nějaký takový našel, bylo by dobré jej na hlásit na forum 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:59 09. Mar 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
A co si tu meditaci zkusit? Přijde mi, že odpověd bude nejrychlejší pokusem.
|
|
Top |
|
Ellesar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:03 09. Mar 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
Krysak wrote: A co si tu meditaci zkusit? Přijde mi, že odpověd bude nejrychlejší pokusem. Ano, to máš za normálních okolností pravdu. Můj problém vězí v tom, že to teď vyzkoušet nemůžu a když vidím, jak rychlá je zde reakce, tak proč se na to nezeptat, ne? Kdyby tu běžná reakce byla 2 dny, jistě je to výhodnější. Mimoto, možná že se najde ještě nějaký další naprostý začátečník, kterému tyto informace budou chybět a taky se rád dočte něco hledně meditace a spánku. Mě se třeba ty informace na fotu zatím nepodařilo najít. 
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:05 09. Mar 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Ellesar wrote: Ještě bych měl další dotaz. Jak se vlastně scházíte a hrajete na questy? (nemyslím přímo kde se dá sehnat někdo do party, to už jsem tu někde našel) Přesněji mám na mysli to, že když se někam vypravíte a hrajete třeba hodinu, pak už jeden z party hrát nemůže, tak mu nezbyde než se odpojit a další z party třeba na jeho schopnosti spoléhali. Nebo třeba když se v průběhu dne může přihlašovat nepravidelně, kdy nejspí nikoho v partě nesežene. Takhle mi to připadá, že budu odsouzen k singluplay v multi  Tohle chce čas. Chod na mista, kdese lidi scházejí - Ivory krkovička, dílny karatha. Nez se clovek oklepe je to taková singlovka. Musiš být taky trošku nedobytný, občas je težké dostat se do interakce s lidmi v uzavřených skupinkách, ale jde to:).
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:05 09. Mar 2012 |
|
|
|
Top |
|
Ellesar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:16 09. Mar 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
Krysak wrote: Ellesar wrote: Ještě bych měl další dotaz. Jak se vlastně scházíte a hrajete na questy? (nemyslím přímo kde se dá sehnat někdo do party, to už jsem tu někde našel) Přesněji mám na mysli to, že když se někam vypravíte a hrajete třeba hodinu, pak už jeden z party hrát nemůže, tak mu nezbyde než se odpojit a další z party třeba na jeho schopnosti spoléhali. Nebo třeba když se v průběhu dne může přihlašovat nepravidelně, kdy nejspí nikoho v partě nesežene. Takhle mi to připadá, že budu odsouzen k singluplay v multi  Tohle chce čas. Chod na mista, kdese lidi scházejí - Ivory krkovička, dílny karatha. Nez se clovek oklepe je to taková singlovka. Musiš být taky trošku nedobytný, občas je težké dostat se do interakce s lidmi v uzavřených skupinkách, ale jde to:). To je přesně to, co jsem ale neměl na mysli. Nejde o to někoho najít a seznámit se, ale spíš o hru v multi jako takovou. Když hrajete papírový DrD, domluvíte se, že budete hrát odpoledne od 4 do 6-ti a v tu dobu taky hrajete. Když někdo chybí nebo nemůže, většinou jeho postavu odehrává PJ (DM)(s tím, jak by pravděpodobně odehrával samotný hráč). Zde je to ale přece jiné. Jdete v partě někam a najednou jeden z nich nemůže hrát. Něco mu do hry vlezlo. Takže se odpojí a nechá ostatní na holičkách (nebo tu hraje třeba jako polostínová postava odehrávaná systémem čo DM)? Co když celá partička se dohodne na hře od 4 do 6ti, ale jeden nemuže v tuto dobu, ale rád bý odehrál v době od 12-ti do 13-ti. Jak to tu funguje?
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:21 09. Mar 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Myslím, že vím na co narážíš. Tahal jsem svou partu po různých místech a každá postavička měla na dané výpravě svůj specifický úkol. Když však hráč na poslední chvíli vypadl, tak jsem byl nucen celou akci, která se třeba 14 dní plánovala odvolat a pro hráče co dorazili najít náhradní program. Většinou se šel nějaký o trochu lehčí boss nebo se šlo prostě zacreepit či jentak pokecat a každej šel po svých.
Tohle je pak už o lidech a o tom jak se s nimi domluvíš. Ideální je k domluvě například forum nebo jiný kanál na kterém se svými hráči můžeš setkat. Já s tímhle nikdy neměl problém prakticky. Skoro všechny je znám osobně, několik jich potkávám každý den v běžném životě a s ostatními si voláme.. No prostě... všechno je o komunikaci. O to víc to pak třeba bolí, když se to má všechno rozpadnout..
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:25 09. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Zkusíme to bez něj  , jeden z naší party, konkrétně vedoucí, má velmi náročný reálný život a tak se tudíž stává, že se mnohdy nedostane do hry, kdy by byl třeba. Tuto situaci si postavy vysvětlí třeba tím, že daná postava má nějaké povinosti a tak nemohla dorazit a tak pokud to jde bez té osoby tak se to odehraje. Pokud to bez něj nejde, děláme něco jiného a případně se pak domluvíme na další termín. Jako ono se to těžko popisuje, až se trošku rozkoukáš ve hře tak to ti asi nejlépe pomůže pochopit jak to tu funguje. Jde víceméně a náhodné potkávání a domlouvání si věcí a pokud se jedná a nějakou důležitější věc, třeba v rámci spolku, guildy tak už je ta domluva na místě.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Ellesar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:26 09. Mar 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
Derken- wrote: Myslím, že vím na co narážíš. Tahal jsem svou partu po různých místech a každá postavička měla na dané výpravě svůj specifický úkol. Když však hráč na poslední chvíli vypadl, tak jsem byl nucen celou akci, která se třeba 14 dní plánovala odvolat a pro hráče co dorazili najít náhradní program. Většinou se šel nějaký o trochu lehčí boss nebo se šlo prostě zacreepit či jentak pokecat a každej šel po svých.
Tohle je pak už o lidech a o tom jak se s nimi domluvíš. Ideální je k domluvě například forum nebo jiný kanál na kterém se svými hráči můžeš setkat. Já s tímhle nikdy neměl problém prakticky. Skoro všechny je znám osobně, několik jich potkávám každý den v běžném životě a s ostatními si voláme.. No prostě... všechno je o komunikaci. O to víc to pak třeba bolí, když se to má všechno rozpadnout.. Ano, to bude ta odpověď, kterou jsem potřeboval (a v podstatě i očekával, že v tomto duchu bude vypadat)
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:21 09. Mar 2012 |
|
|
Ellesar wrote: ... Nic si z toho nedělej, já jsem měla mnohem blbější dotazy, když jsem před 2 měsíci přišla (ehm, a stále nějaké mívám  ) a nikdo mi hlavu neutrhl.  Chce to vyzkoušet, no, a poptat se, domluvit... s tou družinkou a chybějícími hráči obzvlášť, ale myslím, že tě nic neváže mít nutně přesně daný počet hráčů jako uzavřenou skupinku... přestože na souhru je to jistě nejlepší 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Ellesar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:34 09. Mar 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
Amber wrote: Ellesar wrote: ... Nic si z toho nedělej, já jsem měla mnohem blbější dotazy, když jsem před 2 měsíci přišla (ehm, a stále nějaké mívám  ) a nikdo mi hlavu neutrhl.  Chce to vyzkoušet, no, a poptat se, domluvit... s tou družinkou a chybějícími hráči obzvlášť, ale myslím, že tě nic neváže mít nutně přesně daný počet hráčů jako uzavřenou skupinku... přestože na souhru je to jistě nejlepší  Díky krásko. Vidím to tedy tak, že až se za nějakých 14-dní chytnu, založím nějakou hlavní postavu pro hru ve skupině a zkusím se někde a nějak uchytit, a pak další postavu pro příležitostnou hru, kdy skupina nebude mít čas (třeba v 5 ráno  ) Každopádně díky za zpřesnění. Už se těším, jak dnes všechny ty rady vyzkouším 
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:45 09. Mar 2012 |
|
|
Ellesar wrote: Amber wrote: Ellesar wrote: ... Nic si z toho nedělej, já jsem měla mnohem blbější dotazy, když jsem před 2 měsíci přišla (ehm, a stále nějaké mívám  ) a nikdo mi hlavu neutrhl.  Chce to vyzkoušet, no, a poptat se, domluvit... s tou družinkou a chybějícími hráči obzvlášť, ale myslím, že tě nic neváže mít nutně přesně daný počet hráčů jako uzavřenou skupinku... přestože na souhru je to jistě nejlepší  Díky krásko. Vidím to tedy tak, že až se za nějakých 14-dní chytnu, založím nějakou hlavní postavu pro hru ve skupině a zkusím se někde a nějak uchytit, a pak další postavu pro příležitostnou hru, kdy skupina nebude mít čas (třeba v 5 ráno  ) Každopádně díky za zpřesnění. Už se těším, jak dnes všechny ty rady vyzkouším  Tak tak... ale dva týdny jsou dlouhá doba, stačí pár dní a pak bys taky mohl být trochu "hozen do vody" 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|