|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jeanes
|
Post subject: Oblíbený charakter Posted: 10:15 04. Sep 2008 |
|
|
Povídejte který charakter vás sebral, co vás na něm baví, jak vám to jde, kterou zbraní máváte, nebo které kouzla kastíte, ve kterém koutě thalie se vám líbí, proč jste dobrý nebo zlý (hraje někdo zmateného neutrála?), jaké řemeslo ovládáte a proč, jestli máte někdo za sestru hezkou mladou blondsku s velkýma... prostě všechno co vás napadne  Budu si dělat nového hrdinu a rád se nechám inspirovat
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 10:49 04. Sep 2008 |
|
|
A co ten hrdina má být zač, ulisný obchodík, ošlehaný mořský vlk, inkvizitor církve, nájemný meč, pobuda či potula a nebo všemocný profesor magických věd. Já bych začal příběhem a potom na to něco naskládal.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 11:05 04. Sep 2008 |
|
|
 jak se znám tak to může být kdokoliv a cokoliv, třeba hobití homosexuální a perverzní prostitut  řekněte co vám tu chybí Vůbec nevím, napadá mě všechno. Jasno mám v přesvědčení a Har Ganethu, ale klidně bych prvně začal na pevnině a nechal na sebe vzít nějakej průšvih, potetovat se a nechat se vyhnat na ostrov, třeba jako reno rejms  a pak třeba hledal spravedlnost a byl pěkně naštvanej a pak by se mi tam začalo líbit  a pěkně se tam zkazil a schnil a nechal si udělat operaci pohlaví a přísahal pomstu svojí babičce a .... *muhehehehe* cokoliv spíš bych jenom ted´ka rád poslouchal a zjistil co se líbí ostatním a nechal se inspirovat:)
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 11:19 04. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To ti udělám asi čáru přes rozpočet, když ti řeknu, že Har Ganeth je neobyvatelnej.
Dobře zahrát se dá cokoliv. Nemusí to být vůbec extravagantní postava. Jde jen o to, aby byla hraná přesvědčivě. Asi bych se pro začátek vyhnul nějakejm šílencům a postavám balancujícím na hraně. Aspoň do té doby, než poznáš, jak to ve světě chodí. Jinak to může skončit rozčarováním pro obě strany.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 11:25 04. Sep 2008 |
|
|
kucik wrote: To ti udělám asi čáru přes rozpočet, když ti řeknu, že Har Ganeth je neobyvatelnej.
Dobře zahrát se dá cokoliv. Nemusí to být vůbec extravagantní postava. Jde jen o to, aby byla hraná přesvědčivě. Asi bych se pro začátek vyhnul nějakejm šílencům a postavám balancujícím na hraně. Aspoň do té doby, než poznáš, jak to ve světě chodí. Jinak to může skončit rozčarováním pro obě strany. Eh?! *kulí oči* Jak neobyvatelnej?  a kde hrajou všichni ti zlí parchanti?
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 11:39 04. Sep 2008 |
|
|
Jeanes wrote: Eh?! *kulí oči* Jak neobyvatelnej?  a kde hrajou všichni ti zlí parchanti? momentálně v podtemnu, nebo prostě mezi ostatníma na povrchu, ale připravuje se město Hag Grar, které by mělo být útočištěm pro mrchy na povrchu tak, jak býval Har Ganeth
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 11:51 04. Sep 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Správnej zlej parchan se vetře mezi dobráky a těží z jejich dobrosrdečnosti. Mezi samejma zloduchama zapadneš v davu. Místo ostrovů se myslím plánuje město přímo na pevnině, ale zatím neni hotové. nebo mžeš jít do podtemna, které teď ale trochu vymřelo. Doufejme, že si černý huby dávaj jen pauzu :-/ Já se po několikaletém hraní padouchů vrátil k dobru a musím říct, že je to pro mě zase něco nového. Chvílema je to celkem oříšek a hlavně zpočátku to na paladina vůbec nevypadalo, teď mi teda taky občas hrábne, ale to bejvá pouze při zakalené mysli  Už bych se asi ptřeboval posekat s nějakym delikventem. Momentálně ještě přemejšlim nad sec. postavou tieflinga, abych ty pohodlný páprdy trochu prohnal 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 14:49 04. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Možností je spousta, můžeš hrát věřícího paladina kterej bude kosit nepřátelé ve jménu svého boha, paladin může být i lehce šílený a zabíjet všechno co jen řekne "zlo"  .. Můj favorit byl paladin ale trochu netradiční.. chtěl sem s nim nosit černou zbroj ze který šel strach, ničil by zlo ale nebyl by to takovej ten posvátnej rytíř co bojuje za dobro.. ne, on by masakroval za dobro Nějaké mučení nebo jiné podobné věci by mu nebyli proti srsti, někdo by se jen ohnal temnym kouzlem už by mu šel po krku bez otázek, zahlédl by svítíci očka nebo ocas u Tieflingů a poprava by byla jistá 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 16:03 04. Sep 2008 |
|
|
No něco takového jsem si taky představoval, ale už jsem poslal na hranici pivase a tak jsem hned nechtěl oddělat i tvojeho tieflinga Příště z toho ale jen tak nevyvázne 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 16:35 04. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Já doufal v to že bude nějakej konflikt  , nechtěl sem teda hned smrt moji postavy ale lákalo mě hrozně na tebe ukázar růžky a švihnout tě ocasem 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 17:31 04. Sep 2008 |
|
|
[quote="Krata"]Já doufal v to že bude nějakej konflikt
Jo, jen moje assimarka potkala nějakýho tieflinga, už na ní křičel "Ocas není vidět, ocas není vidět ! " a tak mi mohu být všichni tiefllingové ukradení......
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 17:33 04. Sep 2008 |
|
|
monstera wrote: Krata wrote: Já doufal v to že bude nějakej konflikt
Jo, jen moje assimarka potkala nějakýho tieflinga, už na ní křičel "Ocas není vidět, ocas není vidět ! " a tak mi mohu být všichni tiefllingové ukradení...... Tobě jsou snad ukradený všichni,ne?Je každého věc jak si hraje.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 19:47 04. Sep 2008 |
|
|
Krata wrote: Já doufal v to že bude nějakej konflikt  , nechtěl sem teda hned smrt moji postavy ale lákalo mě hrozně na tebe ukázar růžky a švihnout tě ocasem  Nechám tě trochu rozkoukat, takhle z toho může být "pouze" konflikt odehrávající se na hodech s rychlým koncem. takhle tě moje postava podezřívá, nejsme zrovna prátelé a může se to časem dobře rozjet Každým dnem přibudou na serveru další dva, už jsme je s Pivasem delší dobu plánovali. Přemejšlel jsem teď nad příběhem a docela mě to pohltilo. Jestli to vyjde, budou mít Ochránci Úsvitu aspoň něco na práci 
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 20:22 04. Sep 2008 |
|
|
Shifter wrote: Krata wrote: Já doufal v to že bude nějakej konflikt  , nechtěl sem teda hned smrt moji postavy ale lákalo mě hrozně na tebe ukázar růžky a švihnout tě ocasem  Nechám tě trochu rozkoukat, takhle z toho může být "pouze" konflikt odehrávající se na hodech s rychlým koncem. takhle tě moje postava podezřívá, nejsme zrovna prátelé a může se to časem dobře rozjet Každým dnem přibudou na serveru další dva, už jsme je s Pivasem delší dobu plánovali. Přemejšlel jsem teď nad příběhem a docela mě to pohltilo. Jestli to vyjde, budou mít Ochránci Úsvitu aspoň něco na práci  Takže já s Johnym vs. armada zlounu - to bude veselo 
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Oblíbený charakter Posted: 21:11 04. Sep 2008 |
|
|
Není problém, doufám, že eště ožije podtmeno 
|
|