Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 13:35 28. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 32 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Oblíbený charakter
PostPosted: 10:15 04. Sep 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Povídejte který charakter vás sebral, co vás na něm baví, jak vám to jde, kterou zbraní máváte, nebo které kouzla kastíte, ve kterém koutě thalie se vám líbí, proč jste dobrý nebo zlý (hraje někdo zmateného neutrála?), jaké řemeslo ovládáte a proč, jestli máte někdo za sestru hezkou mladou blondsku s velkýma... prostě všechno co vás napadne :)

Budu si dělat nového hrdinu a rád se nechám inspirovat

Reply with quote  

Post subject: Re: Oblíbený charakter
PostPosted: 10:49 04. Sep 2008 
Urozený
 Profile

A co ten hrdina má být zač, ulisný obchodík, ošlehaný mořský vlk, inkvizitor církve, nájemný meč, pobuda či potula a nebo všemocný profesor magických věd. Já bych začal příběhem a potom na to něco naskládal.

Reply with quote  

PostPosted: 11:05 04. Sep 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

:D jak se znám tak to může být kdokoliv a cokoliv, třeba hobití homosexuální a perverzní prostitut :D řekněte co vám tu chybí :)

Vůbec nevím, napadá mě všechno. Jasno mám v přesvědčení a Har Ganethu, ale klidně bych prvně začal na pevnině a nechal na sebe vzít nějakej průšvih, potetovat se a nechat se vyhnat na ostrov, třeba jako reno rejms :D a pak třeba hledal spravedlnost a byl pěkně naštvanej a pak by se mi tam začalo líbit :D a pěkně se tam zkazil a schnil a nechal si udělat operaci pohlaví a přísahal pomstu svojí babičce a .... *muhehehehe* cokoliv

spíš bych jenom ted´ka rád poslouchal a zjistil co se líbí ostatním a nechal se inspirovat:)

Reply with quote  

PostPosted: 11:19 04. Sep 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

To ti udělám asi čáru přes rozpočet, když ti řeknu, že Har Ganeth je neobyvatelnej.

Dobře zahrát se dá cokoliv. Nemusí to být vůbec extravagantní postava. Jde jen o to, aby byla hraná přesvědčivě. Asi bych se pro začátek vyhnul nějakejm šílencům a postavám balancujícím na hraně. Aspoň do té doby, než poznáš, jak to ve světě chodí. Jinak to může skončit rozčarováním pro obě strany.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 11:25 04. Sep 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

kucik wrote:
To ti udělám asi čáru přes rozpočet, když ti řeknu, že Har Ganeth je neobyvatelnej.

Dobře zahrát se dá cokoliv. Nemusí to být vůbec extravagantní postava. Jde jen o to, aby byla hraná přesvědčivě. Asi bych se pro začátek vyhnul nějakejm šílencům a postavám balancujícím na hraně. Aspoň do té doby, než poznáš, jak to ve světě chodí. Jinak to může skončit rozčarováním pro obě strany.

Eh?! *kulí oči* Jak neobyvatelnej? :( a kde hrajou všichni ti zlí parchanti?

Reply with quote  

PostPosted: 11:39 04. Sep 2008 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Jeanes wrote:
Eh?! *kulí oči* Jak neobyvatelnej? :( a kde hrajou všichni ti zlí parchanti?

momentálně v podtemnu, nebo prostě mezi ostatníma na povrchu, ale připravuje se město Hag Grar, které by mělo být útočištěm pro mrchy na povrchu tak, jak býval Har Ganeth

Reply with quote  

PostPosted: 11:51 04. Sep 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Správnej zlej parchan se vetře mezi dobráky a těží z jejich dobrosrdečnosti. Mezi samejma zloduchama zapadneš v davu.
Místo ostrovů se myslím plánuje město přímo na pevnině, ale zatím neni hotové. nebo mžeš jít do podtemna, které teď ale trochu vymřelo. Doufejme, že si černý huby dávaj jen pauzu :-/

Já se po několikaletém hraní padouchů vrátil k dobru a musím říct, že je to pro mě zase něco nového. Chvílema je to celkem oříšek a hlavně zpočátku to na paladina vůbec nevypadalo, teď mi teda taky občas hrábne, ale to bejvá pouze při zakalené mysli ;) Už bych se asi ptřeboval posekat s nějakym delikventem.
Momentálně ještě přemejšlim nad sec. postavou tieflinga, abych ty pohodlný páprdy trochu prohnal :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 14:49 04. Sep 2008 
Bůh
 Profile

Možností je spousta, můžeš hrát věřícího paladina kterej bude kosit nepřátelé ve jménu svého boha, paladin může být i lehce šílený a zabíjet všechno co jen řekne "zlo" :lol: ..

Můj favorit byl paladin ale trochu netradiční.. chtěl sem s nim nosit černou zbroj ze který šel strach, ničil by zlo ale nebyl by to takovej ten posvátnej rytíř co bojuje za dobro.. ne, on by masakroval za dobro :)
Nějaké mučení nebo jiné podobné věci by mu nebyli proti srsti, někdo by se jen ohnal temnym kouzlem už by mu šel po krku bez otázek, zahlédl by svítíci očka nebo ocas u Tieflingů a poprava by byla jistá :)

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 16:03 04. Sep 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

No něco takového jsem si taky představoval, ale už jsem poslal na hranici pivase a tak jsem hned nechtěl oddělat i tvojeho tieflinga :D
Příště z toho ale jen tak nevyvázne :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 16:35 04. Sep 2008 
Bůh
 Profile

Já doufal v to že bude nějakej konflikt :D , nechtěl sem teda hned smrt moji postavy ale lákalo mě hrozně na tebe ukázar růžky a švihnout tě ocasem :D

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 17:31 04. Sep 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

[quote="Krata"]Já doufal v to že bude nějakej konflikt

Jo, jen moje assimarka potkala nějakýho tieflinga, už na ní křičel "Ocas není vidět, ocas není vidět ! " a tak mi mohu být všichni tiefllingové ukradení......

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

Reply with quote  

PostPosted: 17:33 04. Sep 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

monstera wrote:
Krata wrote:
Já doufal v to že bude nějakej konflikt

Jo, jen moje assimarka potkala nějakýho tieflinga, už na ní křičel "Ocas není vidět, ocas není vidět ! " a tak mi mohu být všichni tiefllingové ukradení......

Tobě jsou snad ukradený všichni,ne?Je každého věc jak si hraje.

Arrswil tiefling nekroman
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."

Reply with quote  

PostPosted: 19:47 04. Sep 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Krata wrote:
Já doufal v to že bude nějakej konflikt :D , nechtěl sem teda hned smrt moji postavy ale lákalo mě hrozně na tebe ukázar růžky a švihnout tě ocasem :D

Nechám tě trochu rozkoukat, takhle z toho může být "pouze" konflikt odehrávající se na hodech s rychlým koncem. takhle tě moje postava podezřívá, nejsme zrovna prátelé a může se to časem dobře rozjet :twisted:

Každým dnem přibudou na serveru další dva, už jsme je s Pivasem delší dobu plánovali. Přemejšlel jsem teď nad příběhem a docela mě to pohltilo. Jestli to vyjde, budou mít Ochránci Úsvitu aspoň něco na práci ;)

Reply with quote  

PostPosted: 20:22 04. Sep 2008 
Šlechtic
 Profile

Shifter wrote:
Krata wrote:

Nechám tě trochu rozkoukat, takhle z toho může být "pouze" konflikt odehrávající se na hodech s rychlým koncem. takhle tě moje postava podezřívá, nejsme zrovna prátelé a může se to časem dobře rozjet :twisted:

Každým dnem přibudou na serveru další dva, už jsme je s Pivasem delší dobu plánovali. Přemejšlel jsem teď nad příběhem a docela mě to pohltilo. Jestli to vyjde, budou mít Ochránci Úsvitu aspoň něco na práci ;)

Takže já s Johnym vs. armada zlounu :shock:
- to bude veselo :twisted:

Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.

Reply with quote  

PostPosted: 21:11 04. Sep 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Není problém, doufám, že eště ožije podtmeno :D

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 32 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]