chcel by som sa spytat ci je nejaky zoznam tychto skratiek?? lebo celkom som sa naucil ich vyuzivat aj ked poznam len 3 neviem ci sa daju nejako odvodit alebo su uz na forku a ja som ich nenasiel?! ak sa daju odvodit tak mi pls poradte ako... dik moc
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Zatim je jich jenom par. Jsou vypsany na webu tady: http://thalie.pilsfree.cz/systemy-48.htm Udelal jsem jich par pro testovani a napsal jsem to tak, aby se mohly snadno pridavat dalsi, takze je to o tom, jaky kdo navrhne a co by mohlo byt uzitecne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
takze som poznal vsetky oka ak ma nieco rozumne napadne napisem... dik
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum