Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 18:54 31. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: znovu batuzky
PostPosted: 00:58 16. Jun 2009 
Obyvatel
 Profile

po batuzkareni jsem par dni sem nesel na server ted vidim ze se batuzky jeste resi
terka vari lahvicky lektvaru a tady je fotka jejiho invu potom co vyhodila co slo a co dodala 1 dodavku hraci takze si inv uvolnila jak to slo jenze spousta veci se zase nesklada na sebe kdyz se stahuji (treba klouby kostlivcu bodaci zuby pavouci vlakna) rozhazuji se po 1 a hned vypadavaji ven a stejne delaji i nove navareny lahvicky ze se nespoji s predeslou uvarenou

taky si vsimnite ze nema inv zaplacanej sipama jak kdyz je na vyprave a ze pro rp predmety ma 1 saty a 6 policek na jidlo a piti

navrhy ze mam zkusit trezor jestli uz funguje neberu nemam na to tolik penez abych zkousel
neberu ani ze toho nemam tolik tahat se podivejte co sebou vlastne mam
-vybaveni na vareni (kotel mozdir souprava) si sebou musim tahat porad kovar sebou kovadlinu nosit nemusi
-vareni lektvaru dela spoustu spotrebniho zbozi co se nechce skladat na sebe tak misto 2x1 policka mi treba zabiraji 4x2x1 jen u 1 druhu
-nektery suroviny se neskladaji zabiraji 3x nebo 4x vic mista
-kdyz jdu bojovat tak musim inv zacpat sipama protoze lucistnik
-ze mam nekterych surovin 140 kusu je dany tim ze se tam sam nedostanu a tak muzu vzit tu surovinu jen jednou za cas

po vyhozeni batuzku kde sem ty korinky mel zlepsuju vypravu tim ze porad neco drtim nebo varim aby to slo rovnat na sebe a porad klikam tam a zpatky a porad hledam mezi na pohled stejnejma flastickama ty ktery sem pro nekoho vyrobil

pro me nasilny donuceni vyhodit batuzek na korinky znamena ze je pro me hra nehratelna nebavi me porad musim preskladavat

jestli by nekdo s vice zlatama v batuzku vyzkousel trezor jeslti nekazi korinky byl bych moc rad

Attachments:
inv.JPG
inv.JPG [ 140.1 KiB | Viewed 1783 times ]
Reply with quote  

Post subject: Re: znovu batuzky
PostPosted: 09:44 16. Jun 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Problém se řeší.
Od poslední opravy nikdo nehlásil, že by persistence něco pokazila, tudíž jí považuju za funkční.
Pokud ti nepřipadá založení třetího stejného topicu jako spam, mě ano.
Zákládáním dalších a dalších topiců fakt nic nevyřešíš. Jen naštveš spoustu lidí.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 19:34 16. Jun 2009 
Rytíř
 Profile

Persistence kazí a dělá neuveritelné věci stále , psal jsem to nějakemu DMku ale to je už naprosto jedno . Dal jsem do truhly láhev mléka pro kotě a predvčírem jsem tam měl dvě, a z utržené neopracované bylinky se mi udělala těžkotonážní bylinka co važila 104 liber. atd atd. Pak nacházíte všude pohazené ingoty železa které nejsou na nic které někdo vyhodil z trezoru protože jsou nepoužitelné. atd atd...

Reply with quote  

PostPosted: 19:41 16. Jun 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Psani nakemu DMku nepomuze. DM nevie opravit scripty perzistencie, takze pokial sa jedna o takuto chybu napiste to priamo na forum do prislusnej sekcie chyb alebo zodpovednej osobe za scripty co je prave Kucik. Lepsie je to ale pisat priamo na forum s jasnym popisom problemo co, kde, kedy a ako nefunguje. Pokial to nenapisete na forum, tak sa necudujte ze sa to neopravi, pretoze zodpovedna osoba o tom nemusi vediet.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 20:19 16. Jun 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Jachym wrote:
Persistence kazí a dělá neuveritelné věci stále , psal jsem to nějakemu DMku ale to je už naprosto jedno . Dal jsem do truhly láhev mléka pro kotě a predvčírem jsem tam měl dvě, a z utržené neopracované bylinky se mi udělala těžkotonážní bylinka co važila 104 liber. atd atd. Pak nacházíte všude pohazené ingoty železa které nejsou na nic které někdo vyhodil z trezoru protože jsou nepoužitelné. atd atd...

Nenapada me, co k tomu napsat, aniz bych se uchylil k vulgarismum.
Viz Daanri
DM neopravi scripty ani jine chyby.
DM neni world builder ani denicek pro memorovani chyb.
Chyby nehlaste DMku ve hre.
Chyby hlaste na forum do chyb s presnym popisem.
Nemuzu opravit chybu, o ktere mi nikdo nerekne.

Pokud nekomu neco z predchozich peti vet neni jasne, necht se na me obrati. Vysvetlim.
Kdo tyto informace nedokaze udrzet v hlave, podiva se na forum viewtopic.php?f=38&t=784 nebo na web http://thalie.pilsfree.cz/kdoze-jsme-81.htm
Jinak budu rvat a kousat.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]