|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
Author |
Message |
Pidizvik
|
Post subject: Krejčí - výroba šatů Posted: 09:44 14. Jul 2009 |
|
|
Chtěl bych se zeptat jestli je při výrobě šatů opravdu úmysl vyrobit při zpracování mistrovské kůže tak strašné šaty. Když ze stejné kůže ( mistrovské ) ušiji boty , plášť nebo opasek tak už je to věc která něco umí a dá se opravdu nabízet hráčům. Ale když pracně ušiji šaty a je jejich super vlastnost jen snížení váhy... Takže šaty které váži 1 váží díky přidanému kamenu 0,1 a to je vše co šaty umí a přesto mají výkupní/prodejní hodnotu přes 50 000,- To mi opravdu příjde že tohle mělo být u spíše u zbrojí a né u šatů kde snížení váhy je o ničem a kde by se spíš hodilo pohlcení zranění podle tipu kůže.
_________________ " Čas pustit se do běhu nastává zhruba v okamžiku , kdy zazní ..e.. ve větě: " Hej, ty ! " Mrakoplaš
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Krejčí - výroba šatů Posted: 09:52 14. Jul 2009 |
|
|
Musím se přidat. Šaty jsou nějaké zvláštní. Nepovedlo se mi ušit jediné použitelné šaty než Legendární. Všechny ostatní (i třeba velmistrovske) co jsem šil dělají max +1AC a nějaké snížení zranění, zbroje jsou na tom mám dojem podobně...
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Krejčí - výroba šatů Posted: 09:56 14. Jul 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
zkusim se na to podivat, ale sem ted upln emimo cas.. mam dulezitejsi veci, takze cekejte vyhledove, napisu to pak do novinek.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Xantipa
|
Post subject: Re: Krejčí - výroba šatů Posted: 19:08 29. Jan 2010 |
|
 |
DM Thalie |
|